1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: En İyi Regenlerimizi Paylaşıyoruz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

param olsa koyduğum sslerdeki gibi her sezon 20 tane regen bulurum lakin param yok + bazıları da neymar gibi gelmek istemiyor yoksa takımı regen manyağı yaparım gerçekten her sezon bir sürü regen çıkıyor jet kullanmasam saveyi loadlıcam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sizinkiler kadar güzel regenler koyamayacağım tabi ama 2 liglik bir database ve Fenerbahçe reputation'u ile bulabildiklerim ancak bunlar. Ayrıca Genie Scout da kullanmıyorum.

Oyunumda ilk 2 sezon finansı zorlayan, takımımı sadece başarıya götürecek ve sonuca endeksli transferler yaptım. Fakat sonradan sonraya, oyunda sayısı gittikçe artan regenler beni gençlere ve altyapıya önem vermeye sürükledi. O tarihten bu tarihe kadar bulabildiğim -bana göre- kaliteli gençleri takımımda toplamaya çalıştım, regen olarak alabildiklerim ise şimdilik bunlar. Onların dışında Emre Can, Abdallah Yaisien, Lucas Andersen gibi regen olmayan kaliteli gençleri de kadroma kattım. Sonralara doğru ise Milli Takım teknik direktörü de olmamla birlikte üzerimde daha büyük sorumluluklar hissettim ve ilk iş olarak Fenerbahçe'min altyapı tesislerini geliştirdim, sonra ise gurbetçi Türkleri araştırıp gözlem altında tuttum, bunlardan Cihangir Serkan Öztürk, Murat Şahin ve Mustafa Akgül'ü kadroma kattım.

Her kariyerde monotonlaşan oyunumu böyle bir amaçla renklendirdiğimi ve anlamlandırdığımı düşünüyor; oyundan muazzam zevk almaya başladığımı sizlere bildirmek istiyorum. Sizi de gençlere dayalı bir sistem oluşturmaya ve oyununuzu daha zevkli kılmaya davet eder, regenleri kaçırmamanızı şiddetle öneririm.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri