Quote Originally Posted by nannar View Post
ben maçı da özetini de izlemedim ama şu alıntı süpermiş Fenerbahçe'li arkadaşlar yanlış anlamasın, hak etmedi ya da hakem golü attırana kadar devam edecekti falan anlamında değil,sadece bunu görünce güldüm
Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
biz de acı yok da son dk.da aldığımız galibiyet sonrası sizde belli ki bir acı var. Ordaki alıntıyı paylaşma amacınız hemen üstünde yazdığınız nottan belli zaten. Şimdi kıvırıyorsunuz resmen, neyse.
üstteki notta ne belli pardon?kırmızıyla boyadım bu kez belki gözler daha iyi keser diye

Son dk galibiyetine gelince her normal futbol taraftarı gibi bizler de rakibimiz olan bir takımın son dakikada attıgı golle puan almasına üzülürüz.Bu da normal insan davranışı yani.anormal birşey yok Puan kaybına saniyeler kala atılan gole siz ne kadar sevindiyseniz,biz de o kadar üzüldük.Bunda bir anormallik görüyorsan gariplik orda zaten.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
Hocam mesele şu daha maç biter bitmez rakip takım taraftarları konuya doluşup bu nası uzatma 180.dakikada fener gol attı bu nası hakem diye konuştular
tamam konuşulsun ama kardeşim hiçmi su içmezsiniz hava almazsınız reklama girmezsiniz durun bi hakem formasını çıkarsın lan

Cem Yılmazın bi esprisi var uçak havaalanına iner hemen telefona saldırırlar "indirk indik" dur lan daha kulenin haberi yok hangi şirketin siyosusun

neyse uzatmaya gerek yok
Hemşom ben zaten pozisyonları bile bilmiyorum.Belki penaltılarınız da vardır verilmeyen.Belki Manisa'yı mahvettiniz. Onu da bilmiyorum.Alıntı komiğime gitti diye bunu paylaştım fakat anlaşılan sizin camia aşırı duygusal bir psikolojiye bürünmüş, ne desek alınıyorsunuz,kızıyorsunuz,eleştiriyorsunuz yahu