1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bonservisi iyiymiş ama adamın maaşı çok ya ben olsam almazdım

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    O kadar paraya alıyorsan düşünülebilir ama yerinde olsaydım almazdım. Ama paran bol ise ve adamı oynatacaksan al
    paramız yeter herhalde ona sırf maaş bütçesi adına ugraşıyorm oyunda zaten :=) ama yararlı olur mu bana bilmiyorum özellikle şampiyonlar liginde kararsızım

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Bonservisi iyiymiş ama adamın maaşı çok ya ben olsam almazdım
    ya maaşı karşılayabilcemi düşünüyorm sırf onun için çalışmalar yapdım oyunda zaten sıkı pazarlıklar fln yapdım kontrat fln olsun ama sözleşme teklifi etmedim sadece bonservis teklifi 5.5m euro önerdiler bana bende çok dedm 4m verdm ortasında buluşduk ama kararsızım işde

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

yaw ben GS de oynarken onu oynatmıyordum bile ne yapayım ben sanal Melo'yu golden sonra pitbull hareketi yapabiliyor mu? Hayır, stada dönerek ikili elini açıp hareketini yapıyor mu? hayır, o zaman ben ne yapayım öyle Melo'yu

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    yaw ben GS de oynarken onu oynatmıyordum bile ne yapayım ben sanal Melo'yu golden sonra pitbull hareketi yapabiliyor mu? Hayır, stada dönerek ikili elini açıp hareketini yapıyor mu? hayır, o zaman ben ne yapayım öyle Melo'yu
    keşke dedigin gibi olsa

Mesaj Yetkileri