Sayfa 8 / 30 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    evet bu taktigi denedim ama verim alamamışdım hiç ilk denedigim taktiklerden 2 versiyonu vardı 2sinide denedim başarılı olmadım test kariyeri açmışdım onda denemişdim galatasaraydı oda (: maaş bütçesi için elimden geleniyapıyorm sırf maaş bütçesine çalışıyorm oyunda zaten iyice genişlettm bütçesi çok oyuncu katacam daha bunların çogu zaten gidicek bende oturmuş bir kadro istiyorum zaten iş yapacak oyuncularda gelecek çok oyuncu dedigim oyuncular arasında.. melo yu bilerek oynatmadım taktik izliyorm yavaşdan başarılıda oluyorm sezon başında transfer etmek istedim 11milyon euro istediler aşagı inmediler hatta 15m euro artırdılar ısrar edince bende ölemi dedim oynatmadım bilerek joker olarak yedekde tuttum derbilerde fln ve az önce 6m euro melo önermişdi klübü ama transfer dönemi bitti tam önerdiginde zaten fiyat indirimine gitmesini istemişdim bakalım neolcak melo ile durumumuz defans da sorunlar yaşıyorm evet defans blogunda :/ zaten oyuncular çok yoruluyor kondisyonları %96 oyuna giriyor ilk yarı bitmeden %60lara fln oluyolar ya:/
    Antrenörlerini değiştirmiştin yanlış hatırlamıyorsam ama kötülerini almışsın demek ki. ya da antreman programların çok fazla olduğu için yoruluyorlardır. O taktik nasıl olmaz ya. Ben hep denedim işe yarıyor. Karsspor u bile çıkarcam düşün adamlar atak yapıyor genelde ama golleri sen buluyorsun

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Usta kadronda baya bi oyuncu var hangisini saysam ki ama sana bir kaç önerim olacak. Vossen i forvet olarak oynat. Bitiriciliği ve kararlılığı çok iyi buldum mu atar. Senin oynattığın taktiği bende kullanmıştım forvetin sağındaki daha çok gol atıyor vossen i orada oynat bence. Melo yu çok az oynatmışsın o da dikkatimi çekti. Ondan daha fazla yararlan bence. Bu arada kadron çok geniş maaş bütçeni aştın mı ? bence oyuncuların bi kısmını göndermen faydalı olur. Kadro uyumunu da yakalarsın böylelikle. Son olarak sana taktik de önerebilirim. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=104205. Ben bu taktiği kullanıyorum gerçekten başarılı. En önemli özelliği hızlı oyuncularının olması lazım özellikle defansta. Defans hattı çok önde olduğu için çok rahat kaleciyle karşı karşıyaya kalıyorlar ama muslera çok iyi bu konuda ona güvenebilirsin
    ento 3tane olmuş ordaki taktikler hangilerini yada hangisini öneriyorsun )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

v2 yi kullanıyorum ortada olan. Bende hep işe yaramıştı. Barcelona ya bile uygulamıştım ve baya verim almıştım 20 maç yapmıştım hepsini kazanmıştım

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

ya dostlar kendi taktiğinizi oluşturun bırakın başkalarının taktiğini Galatasaraylı başkasından kopya çekmez

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    ya dostlar kendi taktiğinizi oluşturun bırakın başkalarının taktiğini Galatasaraylı başkasından kopya çekmez
    Kopya çekmekten ziyade işi rahatlatıyor, ben şahsen karşıyım antrenman programını başka bir yerden, taktiği başka bir yerden serpiştirmeyi, çünkü alanınızı daraltıyor sadece maça gir çık sıkar adamı (: zaten oyunda yapabileceğin aktivasyon çok az. Sadece bir tavsiye bunları kendiniz yapmaya çalışın daha fazla haz alırsınız oyundan.

Başarılar dilerim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

kendim yapamaya çalışdıklarım varzaten hepsi fiyasko mecburiyetten kullanıyorm eski fm serileri gibi degil bunlar :/ onlarda bişiler yapabiliyordum hemd ingilzice bazı yerleri pekde anlamıyorum o yüzden bazı alanlarını peronelleride koyacam ento kötümü iyimi yorumalrınızı beklerim

v2 yi kullanıyorum ortada olan. Bende hep işe yaramıştı. Barcelona ya bile uygulamıştım ve baya verim almıştım 20 maç yapmıştım hepsini kazanmıştım
    ençok denedigim v2 olandı evet benmde:/

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başlangıç taktiğim o oluyor ama maç içinde değiştiriyorum genelde. Kupadaki beşiktaş maçında 9 oyuncum kendi yarı alanım içindeydi 2 oyuncum forvetti. Oyuncuların taktiklerini de değiştiriyorum takım yaratıcılığı az olsa da adama istediğini yaptırıyorum vs. vs

Başlangıç taktiğim o oluyor ama maç içinde değiştiriyorum genelde. Kupadaki beşiktaş maçında 9 oyuncum kendi yarı alanım içindeydi 2 oyuncum forvetti. Oyuncuların taktiklerini de değiştiriyorum takım yaratıcılığı az olsa da adama istediğini yaptırıyorum vs. vs
    entocum sorma taktikden anlasam pek anlamıyorm ingilizce zaten :S ama bu direktif verme alanıvar oyun içinde instrast mı neydi o kapalı bu tackiller2 taktiginde o çok kötüoluyor :/

Personelllerim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

kendim yapamaya çalışdıklarım varzaten hepsi fiyasko mecburiyetten kullanıyorm eski fm serileri gibi degil bunlar :/ onlarda bişiler yapabiliyordum hemd ingilzice bazı yerleri pekde anlamıyorum o yüzden bazı alanlarını peronelleride koyacam ento kötümü iyimi yorumalrınızı beklerim
    Boşver fiyasko olsun kaybede kaybede kazanmayı öğrenir insan, bırakma peşini sen bu işi başarırsın. İngilizce olan kısımları google translate kullanarak çevir işini kolaylaştırır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Boşver fiyasko olsun kaybede kaybede kazanmayı öğrenir insan, bırakma peşini sen bu işi başarırsın. İngilizce olan kısımları google translate kullanarak çevir işini kolaylaştırır.
    deniyorum zaten

sadece bitaktik de kullanmıyorm kendim deniyorm bir sürü taktik fln deniyorm bakıyorm ayarlarına fln
    ama ana kullandıgım taktik tackiller2

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

sadece bitaktik de kullanmıyorm kendim deniyorm bir sürü taktik fln deniyorm bakıyorm ayarlarına fln
    ama ana kullandıgım taktik tackiller2
    Seni bu Ters 2 den kurtaracağım benim göz zevkimi bozuyorsun Sana benim kullandığım taktiği SS'leyim. Bir onu kullan memnun kalmaz isen tekrar dön bu ters 2 ye ne dersin?

Seni bu Ters 2 den kurtaracağım benim göz zevkimi bozuyorsun Sana benim kullandığım taktiği SS'leyim. Bir onu kullan memnun kalmaz isen tekrar dön bu ters 2 ye ne dersin?
    ayrıntılı alırım onu ben senden sonra bi taktik dosyasınıda verirsen iyiolur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

entocum sorma taktikden anlasam pek anlamıyorm ingilizce zaten :S ama bu direktif verme alanıvar oyun içinde instrast mı neydi o kapalı bu tackiller2 taktiginde o çok kötüoluyor :/

Personelllerim

bazı personeline baktım gerçekten iyiler. antreman kısmında mı sorun var anlamadım ki

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

sizin sorununuz ne yaw

bazı personeline baktım gerçekten iyiler. antreman kısmında mı sorun var anlamadım ki
    vala bilmiyorm ki sorun nerde işde :/ antrenörlerin iyisini seçmeye çalışdım

23. HAFTA

11Ler:

Sonuç:

Cristian Rodriguez Yine sırtlıyor Takımı Hat-rick Yapıcakdı aslında aglara giden topu çelmek isteyen rakip defans kendi aglarına gönderdi penaltıyı kendisi yapdırdı ve kendisi mükemmel şekilde attı zayatte yeni transfer ilk maçında kafa golü attı oda güzeldi baya servet 5 günle 10gün arası sakatlandı :/ sabrinin sakatlıgı nekadar sürcek bellidegl

Maçın Yıldızı: Cristian Rodriguez Puanı: 9.7

Bundan Sonra 11leri Vermeycem Hızlı İlerlemek adına

ya oyunu oynadım maçı kazandım sonra crash dump mune haltsa onuverdi oyun kapandı baştan oynaycam maçı başarı dileyen yok mu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ya oyunu oynadım maçı kazandım sonra crash dump mune haltsa onuverdi oyun kapandı baştan oynaycam maçı başarı dileyen yok mu
    yine ben yokum diye yalnız bırakmışlar seni. Başarılar usta

yine ben yokum diye yalnız bırakmışlar seni. Başarılar usta
    he ya nirdesin sen sagolasen giriyorm şuan maça

[
    24. HAFTA

11Ler:

Sonuç:

Karim Ait FANA 2 asis ve 1 Golü var Zayatte Süper Oynadı Maçın Yıldızı Seçildi Ama Cristian Rodriguez ÇOk Güzel Bir Frikik Golü Attı Videosunu KOyacam zaten Selçuk da 2 maç ceza aldı :/

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    http://youtu.be/C9rR6juQs7g?hd=1

Maçın Yıldızı: Kamil Zayatte Puanı: 8.7

Last edited by Gratel : 18.Ocak.2012 at 01:06

Maçın GOL Videosu Eklenmişdir Cristian Rodriguez Frikik Gölü Attı

Devre Arası Transfer Geçmişi ( Nerdeyse Eşitliyorduk Gelir Açıgı İle Gİder Parasını :=)

Felipe Melo Transferi Gerçekleşebilir Büyük İhtimalle Bonservisini Alıcam :=)

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Felipe Melo Transferi Gerçekleşebilir Büyük İhtimalle Bonservisini Alıcam :=)
    sakın yapma

sakın yapma
    neden öle dedin ki 4.5m gibi cazip bir fiyata alabiliyorm .

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

neden öle dedin ki 4.5m gibi cazip bir fiyata alabiliyorm .
    O kadar paraya alıyorsan düşünülebilir ama yerinde olsaydım almazdım. Ama paran bol ise ve adamı oynatacaksan al

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bonservisi iyiymiş ama adamın maaşı çok ya ben olsam almazdım

Sayfa 8 / 30 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri