Çıkan seçeneklerden hangisini seçtin bilmiyorum ama asağıda ki seçenekleri seçmemen gerekiyor. Bu arada oyununun ingilizce olduğunu en azından bu kısmının böyle olduğunu varsayıyorum. Aşağıda ki seçenekler de ikisi de aşağı yukarı aynı şeyi söylüyor. Yani youth recruitment network gelişimini bir alta indirerek oradan para kazanıyorsunuz eğer mali durumunuz çok kötü ise. Belki karşınıza çıkmıştır oyun esnasında. Ankaragücü para kaynağı yaratmak için trainning facilities veya junior coachingi veya youth recruitmenti satmaya karar verdi diye. İşte bu satışları yapmak için bu seçenekleri kullanıyoruz. Cümlelerin 2. ve 3. kelimelerinin SHOULD CUT olması gerekiyor.
Diğer taraftan bunları yükseltmek için cümlenin içinde improve, improving, improved gibi kelimelerin 1 tanesinin olması gerekiyor. Trainning facilitiese şimdi baktım da orada daha çok seçenek var ama siz dediğim gibi sadece improve kelimeleri ve türevlerine dikkat edin.
Başka bir seçenekte oynadığın takımın junior coaching özelliği belki iyidir şu an ondan dolayı da kabul etmemiştir. istersen facilities kısmını bir SS le bakalım
![]()