Originally Posted by Osmanli12 DeDe 17.5 M€ Newcastle da Dönen paralara bak hayırlı olsun
Originally Posted by wolffather Dönen paralara bak hayırlı olsun Para Bol ama Demba yı sattıkya ondan geldi epey
Originally Posted by Osmanli12 Para Bol ama Demba yı sattıkya ondan geldi epey Epey? Bir önceki sayfa da sattığını belirten yazı da anladığım kadarı ile 10 Milyon Euro ya satmışsın?! Az bir paray satmışsın Dembanı
Originally Posted by wolffather Epey? Bir önceki sayfa da sattığını belirten yazı da anladığım kadarı ile 10 Milyon Euro ya satmışsın?! Az bir paray satmışsın Dembanı 10 gol 11 assit yapmıltı merhumda 5.5 € dan 10.5€ az değil be usta
Originally Posted by wolffather Epey? Bir önceki sayfa da sattığını belirten yazı da anladığım kadarı ile 10 Milyon Euro ya satmışsın?! Az bir paray satmışsın Dembanı değeri 5.5 ama az değil ki.
Ne bileyim takip ettiğim kadarı ile o kadar çok övüyordun ki bende dedim herhalde en iyi oyuncusu o Yani beklentileri sen yüksek tuttun
Originally Posted by wolffather Ne bileyim takip ettiğim kadarı ile o kadar çok övüyordun ki bende dedim herhalde en iyi oyuncusu o Yani beklentileri sen yüksek tuttun Ne Övmesi reis Adam son 12 maç costu 8 maçta 0 gol
Originally Posted by Osmanli12 Ne Övmesi reis Adam son 12 maç costu 8 maçta 0 gol Hadi ya yanlış hatırlıyorum o zaman iyi bir fiyata satmışsın o zaman
Originally Posted by wolffather Dönen paralara bak hayırlı olsun hayırlıolsun Dede nin çok Merak ediyorm Performansını )
Originally Posted by Gratel hayırlıolsun Dede nin çok Merak ediyorm Performansını ) Saol kadeş bende çok merak ediorum
Forum Rules