ersinduzen Ersin Düzen
özel haber: champs-elysees yakinlarindaki four seasons hotel george'da pazarlik bitti.f.bahçe, 12 mil €'ya moussa sow ile 4.5 yillik anlasti
ersinduzen Ersin Düzen
özel haber: champs-elysees yakinlarindaki four seasons hotel george'da pazarlik bitti.f.bahçe, 12 mil €'ya moussa sow ile 4.5 yillik anlasti
(/s)
Yani yıllık 3 milyon € mu oluyor o ?
2.67 yapıyor![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu süreçte transfere karşıyım,olurda Sow gelirse küme düşme olmaz merakla bekliyoruz
Resmi sitede görmeden inanmam.
Ersin Düzen 4.5m € yazdı bugün yıllık
12 milyon dedikleri bonservismiş diye duydum.
Yuh!O rakam gerçekse alınmasın daha iyi.
Kariyerinin zirvesinde olan , Liverpool , Arsenal gibi takımların gündeminde olan adamı 3'e 5'e bakmayıp alacaksın. Başka türlü getiremezsin zaten. Aslında doğru olan kendi Sow'larını çıkarmak ucuza alıp parlatıp satmak ama Bienvenü örneğinde gördüğümüz gibi beceremiyoruz.
Umut tamam parlamış olabilir,Liverpool Arsenal diyorsun da bunlar gerçekten istemiş olsa bu adam buraya gelmez.Bnece piyasa yapmak adına yapılmış haberlerdi onlar.
Nugün Pastore,Pazzini,Lopez,Di Maria,Suarez vs gibi adamlar bile yıllık 4.5 kazanmıyor çok lüks olur çok.3-5 kabul edilebilirde 4.5 bence çok.
Kendi ulkesinde sow yillik 1m aliyor bildigim kadari ile bizim ulkemizde vergi olmadigi halde 3.5m cok ama cok para sirf fenerbahce icin degil galatasaray vs obur kulupler icinde gecerli cok paralar veriyoruz.
Güiza kaç para alıyordu?
ben 3.5 ten fazla vereceğimizi düşünmüyorum gerçi oda çok ama kardeşim başka türlü de gelmiyo bu gevurlar
Eski Manisaspor'lı Simpson ile ilgileniyor mu Fenerbahçe? Bir bilgisi olan var mı?
Manisa şikayet etmiş Simpson'ı.Alacak falan yok diye hem tazminat hemde sportif yasak istemişler sanırım.
hiç bişey net değilken neden bu kadar pahalıya transfer yapılıyor?
Simdi haber cikar, Sow'un abiside cebine 1 milyon isteyince transfer askiya alindi
Bjk Queresmayi bundan cok beklemisti dimi ?
ntvsporda direk canlı yayına girdi heyecanlandıom herhalde geldi dedim
abdullah avcı çıktı hay dedim![]()
HoSgeldin sow![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
halis mulis poacherımız oldu sonunda.
sanmam yillik 4,5 vereceklerini carlos bile yillik 3,5 aliyordu alexin 2,5 aldigi yerde sowa en fazla 3 verirler sayet 4,5 verirlerse takim ici dengeler alt üst olur.
Pardon da Sow'a 4.5 M € feda olsunTransfer gerçekleşirse müthiş bir iş başarılmış olur.
Ne mutlu sana.Ama herkes için düşünceler farklıdır.Zamanınd Guiza içinde böyle paralar verildi çöpe atılmıştan beter oldu.He şimdi herkes derki bu Guiza değil.İşte herkes öyle mi çıkacak vs ama kesin başarılı olacak diye de bir durum yok.Sonuçta bu takımlarda Real Madrid Barcelona değil yıllık 4.5 milyon € ödesin.Di Maria bile bugün 3.5 milyon alıyor.Yada bu kadar parayı verecekti de Fenerbahçe neden Ninang yollandı.Adam iyi maaş veriyoırlar diye gitti.
Niang in yasiyla sow un yası bir değil. 2.si böyle bir durumda sow u turkiyeye getirmek zordur. Ben yine de o kadar para verildiğini sanmiyorum ama verildiyse de verilditam bizim aradığımız adam
Bu ülkede ne adamlara ne paralar veriliyor,Sow'a verildiysede helal olsun gelsinde sorun değil
Madem böyle paralar verilmesi istenmiyor yetiştirmek gerek ama buda bizde olan birşey değil malesef.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!