Zorlanmadan kazanırız. 3-1 4-1 gibi bir skor bekliyorum.
Antalya bu sene daha ofansif oynuyor onceki senelere gore. Gollu beraberlik diyorum.
Besiktas kazanir 1-2 yada 0-1![]()
Yenik düşeriz ama çevirip alırız maçı. Bende 3-1 diye düşünüyorum.
FM Gazetesi
Antalya maçları hep istediğimiz gibi gidiyor. Kazanırız.
Beraberlik kokan bir maç
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Antalya evinde etkili bir takım.Büyük takımlara karşıda evinde etkili oldugunu düşünüyorum.Beşiktaş kazansada zorlanacaktır.
Beşiktaş farklı kazanır
Sivok'un sakatlıgı Egemen'in cezalı olması sıkıntı yaratabilir. Sidnei ye pek güvenemiyorum. Çok agır kalıyor.
Benim için de en büyük sıkıntı bu zaten. İkisinin birden oynamayacak olması işimizi zorlaştıracak. İ.Toraman-Sidnei ikilisine güvenmek istiyorum. Ayrıca, Antalya kendi sahasında sadece 1 kez mağlup oldu ve sahasında G.Saray ile F.Bahçe'ye çelme taktı. Bunun dışında ligin de en az gol yiyen 2. takımı. Bunlar handikap olarak gözükse de; Antalya'nın gol yollarında etkili olamaması, bize karşı şansının tutmaması ve bizim de bir çıkış yakalamış olmamız (skor olarak) maçı bize çeviren faktörler. 3 puanı zorlansak da alacağımızı düşünüyorum. Başarılar Beşiktaş'ım.
Egemen'in cezalı olması iyi oldu bence. Otursun dinlensin. Darısı İsmail'in başına.
Sivok yetişecek diye biliyordum ben?
So what?
Saike
Sivok igne ile oynucak yarinki macta
Zorlanacağımızı düşünmüyorum,biz genelde Antalya'yı yenmişizdir. Skor önemli değil ha 0-1 olmuş ha 2-5 olmuş.Yeterki kazanalım.
Ben Sidnei'nin düşündüğünüzün aksine gayet çevik bir stoper olduğunu düşünüyorum. Ağır kalma olmasılığı yüksek pozisyonlarda da önsezilerini çok iyi kullanıyor. Bu sezon O'nun oynadığı maçlarda hiç sıkıntı çekmedik. Yine öyle bir maç olur. Kaldı ki Necati de öyle hareketli bir santrfor değil. hele Antalya'da takımın en önemli oyuncusu konumuna geldi geleli herkes bana atsın ben gol atayım edasında. Sıkıntı yaşamayız.
Anticipation konusunda haklısın abi. Sezileri çok iyi gerçekten genç olmasına rağmen. Ama ben hala ağır olduğu konusunda kararlıyımYapma abi
![]()
abicim ben çeviklikten bahsediyorum. çeviklik ayrı sürat ayrı. bence sen ağır derken süratinden dolayı diyorsun ama ben diyorumki ilk müdahaleleri , ayak refleksleri gayet iyi.
Şimdi anladımAgility diyosun sen. Doğru ağabey,haklısın
![]()
hee onu diyorum![]()
Beşiktaş'ın kafilesinde şu futbolcular yer aldı:
"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Simao Sabrosa, Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Tanju Kayhan, Muhammed Demirci."
-------------Cenk----------------
Ekrem-Toraman-Sivok-İso
--------Ernst-Necip---------
---------Fernandes---------
Veli--------------------Edu
---------Almeida---------
11 i ile çıkarız bence ve idealdir.
İlk 11:
Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, Tomas Sivok, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Veli Kavlak, Manuel Fernandes, Simao Sabrosa, Edu, Hugo Almeida
Yedekler:
Rüştü Reçber, Tanju Kayhan, Sidnei, Julio Alves, Muhammed Demirci, Mehmet Akyüz, Mustafa Pektemek
Offf Almeida'nın saç stiline bak. Hiç sevmem şu tarzı ya yakışmıyor kalıbına. Apaçi olmuş bildiğin.
FM Gazetesi
Antalya çok defansif oynuyo berabere bitebilir.
Haydi Bismillah maç başlıyor.
FM Gazetesi
Edu'nun her pası hatalı. Kötü başladı.
FM Gazetesi
Antalya'nın golü yendi. Çok net içeride top. Simao yardımcının önünü kapatmış.
pfff Antalya'nin golünü yedi hakem...