Ne Botuhani Reis Ya![]()
Ne Botuhani Reis Ya![]()
İkisini alacağına bir Wilfried al seni kurtarsın![]()
Batuhan transferi pek iyi olmamış gerek yoktu kanımca. Ama iyisin be abi beni yeniden Fenerbahçe kariyerine itiyorsun valla. Hep senden gaz alıyorum.
Batuhan 2 senedir wonderkid ilstelerinde de bi icraat yok
Lige başlangıç biraz kötü olmuş ama daha çok erken
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kuralar Çekildi !
Fenerbahçe'nin grubu ve rakipleri şöyle
A GRUBU
Real Madrid
Benfica
Twente
Spor Toto Süper Lig Heyecanı Da Start Aldı !
STSL 1-2-3. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. Maç
Biz oynadık ama onlar kazandı. Futbolun adaleti yok..
Otoriteler de Real Madrid karşısında iyi bir futbol sergilediğimiz konusunda hem fikir...
TariboWest
Gruptan çıkarız inşallah. Ramak kaldı FB kariyeri açmama.![]()
sadece 1 puan ve 3. sıradasın şansın var. Ama SLB takımı ile yaptığın ilk maçta herhalde kornerlerden yedin golleri )
şampiyonlar ligi kötü olmuş avrupa ligine gideriz umarım.
Stochu satman çok yanlış olmuş Stoch la Dia yı kesmeseydin keşke,Popovla Fainiden daha kaliteli uyumlu oynuyorlardı,Geromelide beğenmedim özelliklerine göre o para çok gelmiş Dzagoev iyi transfer başarılar![]()
Twente'yi yeneriz hocam yenmiştikte ...
Avrupa Ligi'ne gitmeyi başardık.
Karim Ait Fana'yı aldığım için Stoch'un yedek durmasına gönlüm el vermedi. Geromel şu anda takımın en iyisi. Hatta Marsilya 13.500.000 m euro teklif verdi satmadım. Dzagoev ve Necid gelişmeye devam ediyorlar. Fakat takımdaki yabancı sayısını devre arasında düşürmeyi planlıyorum...
Yendik Allaha şükür.![]()
TariboWest
Villareal çok tehlikeli bir ekip. Her ihtimale karşı dikkatli ol derim ben sana. Şampiyonlar liginde bana çelme takmıştı vasat kadrosuyla.
Belki Villa yi geçersin belki ama diğer taraftan Dnipro nun gelmemesi için dua et![]()
Fenerbahçe'de İsyan !
Sezon başında transfer edilen Diego Polenta ve Batuhan Karadeniz'i paf takımda oynatan Ümit Boğa'ya bu iki futbolcu veryansın etti. Fenerbahçe'ye oynamaya geldiklerini söyleyen genç oyunculardan Batuhan takımdan ayrılmak istediğini ve transfer listesine konulmasını talep etti. Bunu hiç düşünmeden kabul eden Ümit Boğa'nın Batuhan'a 3.5 m euro veren seni alır dediği belirtildi. Bunların yanı sıra kadrosunda 12 yabancı futbolcu bulunan Fenerbahçe'nin Ümit Boğa'nın isteğiyle bu sayıyı 8 e düşürmeyi planlıyor. Tek forvet oynamasına rağmen elinde Tomas Necid, Ricardo Oliveira, Henri Bienvenu, Semih Şentürk ve Batuhan Karadeniz gibi forvetleri bulunan Ümit Boğa'nın bu isimleri de 3 e indireceği konuşuluyor... Bakalım devre arasında kimler gidecek kimler gelecek?
TariboWest
Başarılar Ümit, ben transferleri çok beğendim.
eto'o bitmiş.
Ben 3. sayfada kalmışımDurumlar fena değil gibi.
eto'o bitmiş.
Kulüpten Açıklama
Fenerbahçe Futbol Takımımız Real Madrid'de oynayan Hamit Altıntop ile 2 yıllığına anlaşmıştır. Oyuncunun bonservisine ödenecek rakam 3.500.000 eurodur. Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest