1 ile 30 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Hybrid View

Takımında çok yabancı oyuncu var sanki
    Bu arada az önce gördüm kariyerinibaştan sona kadar okudum gerçekten çok başarılısın

Quote Originally Posted by express View Post
    Takımında çok yabancı oyuncu var sanki
    Bu arada az önce gördüm kariyerinibaştan sona kadar okudum gerçekten çok başarılısın
    Öncelikle düşünceleriniz için Teşekkür Ederim ...
    10 yabancım var.T.Krecek seneye Türk statüsü kazanacak.Normalde fazlalıkları kiralıyoruz ama Türkiyeden hiç bir takım talip olmadı Avrupa dan bir kaç takım istedi bir kaç yabancımızı kiralık olarak göndermedik gözümüzün önünde olsun dedik

Kendi evinde mersinle berabere kalman kötü olmuş onun dışında iyi gidiyorsun
    Takımın akordunu bozduk zaman lazım ...

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    tebrikler başarılarının devamını dilerim çok süper gidiyorsun taktigini paylaşabilirmisin acaba merak ettimdeçok
    Teşekkürler kardeşim.

Genelde kullandığımız taktiğimiz bu ama her zaman Atak oynamıyorum genelde Kontrollü oyunu tercih ediyorum.

Pres ve Top Kapma burada otomatik olarak görünüyor ama ben Agrasif oynuyorum.Bazı maçlarda tam saha pres uyguluyoruz...

Forvetlerimiz çok formda oldukları zaman çift forvet başlıyorum mesela şu son maçlarda bu dizilişle sahaya çıkıyorum...
    Ekran Görüntüleri geçen sezondan ...
    Last edited by grozny : 18.Ocak.2012 at 23:58

Mesaj Yetkileri