Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: Fenerle 3.sezon kadrom

Hybrid View

Para konusunda Real Madrid'i alıp, kendisine para aktardıysa bilemem. Ama İnter'i seçip Adriano'yu kendine transfer etmesi anca az parayla olur. Ama ss'den de anlaşılacağa üzere 169 trilyon vermiş Adriano'ya.. O zaman niye İnter seçilsin ki? O yüzden o kısmıda görmesek olur. Ayrıca Real Madrid'den kendisine para geçirse bir şey ifade etmez. Sonuçta Fenerbahçe kulübü zengin bir takm olduğu için o kdr parayı bulabilecek bir takım.. Ama yinede gösterisin tabi..

yaa arkadaşın bundan ne çıkarı olabilir herşeyi ispatlamış...birisi konunun ilgi görmemesi için bişey yapmayın demiş sanki konu ilgi görünce arkadaşın bi kazancı olucak arkadaş helal olsun valla büyüksün ne diyim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence göstersin de, bizim de onun da içi rahat etsin. Çünkü herkesin aklında ''?'' var ve o bu durumdan rahatsız oluyordur

aynen herkes bi rahatlasın

Nesil
    2006
    Yer
    Lefkoşa

kardeş bu transferleri nasıl yaptığını daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim yanlış anlama insanın inanası gelmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

kardeşş özr dilerm ama bizi yioosun gibi gelio bana belki doğrudur ama bizi yiosun gibi gelddiy yani!!!

Nesil
    2005
    Yer
    cehennemin dibinden

Question

real madrid'in geçmişteki managerlerini göstermesi yeter bence sebebide gönderilen oyuncuları hep oraya satmışın hemde çok yüksek fiyatlarla ayrıca o kadar zaman fm oynadım ama adrianoyu chelsea'ye alamadım chelsea'ye torres makaay aynı anda geldi ama adriano asla gelmedi...

ayrıca gönderdiğin print screende 2006 sezonunda hem 1. hem 2. olmuşun nasıl oldu bu iş anlamadım :P

http://img95.imageshack.us/img95/2299/menajerxn1.jpg

bencede kendini kandıror adrianonun gelmesi imkansız nese herkes kendi zewkine göre oynar arkadaş öyle zewk alıor bişe denilemez

9. Default

o değil de, hem kapo hem tuncay real madrid'e çok iyi paraya satılmı$. tuncay 15 milyon $'a herhangi bir takıma çok rahat gidiyor oyunda. kapo desen o kadar ederi olan bir oyuncu değil..

neyse ya, sen nasıl biliyorsan öyle oyna. nasıl olsa fenerbahçe bu, her $eyi yapsa mübah..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri