Sayfa 234 / 483 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
6,991 ile 7,020 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Etik raporu doğruysa ne olacak merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hışş 3 maymunu oynayın Renkdaşlar. birşey yokmuş gibi devam edin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Night_Mare17
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Etik kurulu raporu neye göre hazırlandı ? İddia makamı savcının suçlamalarından oluşan İddianame'nin bir bölümünden. Suçlama yöneltilen insanlar savunma yapmış mı ? kendisine isnat edilen suçlamaları düşürecek belge veya bilgileri ortaya dökmüş mü ? Şu cahil gazetelere hergün uyup uyup efendim puan cezası verilsin, cezalar ne zaman verilsin, düşürülsün mü diye alttan pohpohlamalarına çanak tutuyoruz. Yok böyle bir şey arkadaş gerçekten aklım almıyor.
    Aynı şeyleri bir daha yazmaya gerek yok alıntı yapalım (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı şeyleri bir daha yazmaya gerek yok alıntı yapalım (:
    Doğruysa dedim zaten etik raporunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe suçlu demiyorum suçluysa ne olacak diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Doğruysa dedim zaten etik raporunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe suçlu demiyorum suçluysa ne olacak diyorum.
    Suçluysa ne olacak ?
    Suçlular ceza çekecek, Fenerbahçe işlediği suçun büyüklüğüne kadar küme düşürülecek. Hangi Fenerbahçe taraftarı suçlu olan takımının göstere göstere kayırıldığına müsade eder ? Fenerbahçe taraftarı düşmekten mi korkuyor ? Korksaydı sezon başında bizi suçlu yerine koyup Ş.L'ye almadınız o zaman ligede almayın küme düşürün demezdi. O gün o talep kabul edilse bugün 2. Ligde olmaz mıydı ? Eğer bu takım suçluysa neyse cezası onu çeksin kimsenin buna itirazı olmaz.

Fenerbahçe mahallede oynasın kaldırımda oturur destekleriz.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Suçluysa ne olacak ?
    Suçlular ceza çekecek, Fenerbahçe işlediği suçun büyüklüğüne kadar küme düşürülecek. Hangi Fenerbahçe taraftarı suçlu olan takımının göstere göstere kayırıldığına müsade eder ? Fenerbahçe taraftarı düşmekten mi korkuyor ? Korksaydı sezon başında bizi suçlu yerine koyup Ş.L'ye almadınız o zaman ligede almayın küme düşürün demezdi. O gün o talep kabul edilse bugün 2. Ligde olmaz mıydı ? Eğer bu takım suçluysa neyse cezası onu çeksin kimsenin buna itirazı olmaz.

Fenerbahçe mahallede oynasın kaldırımda oturur destekleriz.
    İşte TFF , Fenerbahçe suçlu çıkarsa gereken cezatı vermeyebilir. Bende o resmi o yüzden verdim ona göre bakalım nasıl bir ceza gelecek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Suçlu bulunursak ve düşürülmezsek ne yapılacağını da belirtmiştik aslında.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Suçlu bulunursak ve düşürülmezsek ne yapılacağını da belirtmiştik aslında.
    Kimse bizi dinlemiyor ki, herkes kendi çalıp kendi oynuyo.. Maaşallah, dava Fenerbahçe'nin üstüne yıkılıyor ama Fenerbahçe'nin söylediklerine kimse kulak asmıyo..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu ülkede "çıkarı" düşünülen o kadar insan var ki böyle önemli kararlar ne suça ne suçsuzluğa bakılarak verilir. Büyük Abi' nin çıkarına hangisi uyuyorsa o yapılır. Boşuna bakmayın şu suç varsa bu olur bu suç varsa o olur diye.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rezalet devam ediyor puan silme fezası kesinleşti küme düşme yok yönetimimizin tepkisi ne olacak merakla bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu adamın İsviçre ye gitme sebebi buydu işte. bu açıklamadan sonra kararın açıklanması beklenmeden 2 lig maçına çıkılmamalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Televizyonum yok. Ali Koç ve Nihat Özdemir açıklama yapıyormuş. izleyin de yazın buraya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nihat Özdemir: "İçeride konuşulanlar malesef herkesin işine gelecek şekilde kamuoyuna verildi"

Nihat Özdemir: "Fenerbahçe için alınacak hiçbir kararı kabul etmiyoruz. Çünkü suçsuz olduğumuza inanıyoruz ve biliyoruz.

Nihat Özdemir: "58.madde değişmesin. TFF uygulasın. Kim suçluysa, gerekli savunmaları alarak cezasını versin."

Nihat Özdemir: "Fenerbahçe olarak diyoruz ki; 58.madde değişmesin. Küme düşme kalkmasın. Kim suç işlediyse cezasını çeksin.

Ali Koç: "Biz daha önce tedbiren küme düşürülmemiz gerektiğini ifade etmiştik"

Ali Koç: "Fenerbahçe'nin herşeyiyle adete bir oyun gibi oynadılar. Bütün olay Fenerbahçe üzerinden kurgulanıyor"

Ali Koç: "Daha Fenerbahçe'nin savunması alınmadan, ne cezalar geleceği konuşuluyor. İstediğimiz şey adil bir savunma hakkı verilmesi"

Ali Koç: "Bu konular ne zaman gündeme gelse bize UEFA sopası gösterilmiştir."

Nihat Özdemir: "Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama ile ilgili tek bir kelime yorum yapmadım. İçerik ile ilgili bir söz söyleme lüksüm yok."

Ali Koç: "UEFA'nın neden bu kadar topa girmesi araştırılmalıdır."

Ali Koç: "Yarın önemli bir toplantımız var, yarın önemli toplantı sonrasında yapacağımız açıklamalar olacak."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nihat Özdemir

- Yarım puanımızın dahi silinmesini kabul etmeyiz.

- 58. maddenin virgülüne dahi dokunulmasın. Savunmalar alınsın, her kim suçluysa gereği yapılsın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nihat özdemir
    yarı puanımızın ve tek kuruş para cezasının verilmesini bile kabul etiyoruz biz suçsuz olduğumuza inanıyoruz kis suçluysa gereği neyse yapılsın küme düşmeyse düşme

hadi bakalım nolacak şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Rezalet devam ediyor puan silme fezası kesinleşti küme düşme yok yönetimimizin tepkisi ne olacak merakla bekliyorum
    Aptallık suç işleyene madalya taksaydınız bari.
    Arkadaş açık ve net Suçluysak ve sırf bizi ligde tutmak için böyle yol arıyorlarsa kolayı var 2 maç üst üste lig maçına çıkmazsın küme düşersin olur biter. Ayıptır milyonlarca taraftarı olan takımı bu şekil töhmet altında bırakacak girişimler mide bulandırıcı.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ali koç 26 ocakta yapılması planlanan genel kurul GEREKSİZ.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aptallık suç işleyene madalya taksaydınız bari.
    Arkadaş açık ve net Suçluysak ve sırf bizi ligde tutmak için böyle yol arıyorlarsa kolayı var 2 maç üst üste lig maçına çıkmazsın küme düşersin olur biter. Ayıptır milyonlarca taraftarı olan takımı bu şekil töhmet altında bırakacak girişimler mide bulandırıcı.
    öer temelli bu yönde bir şey söyledi puan kesme cezası verilirse bu yönde bi eylemimiz olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nihat Özdemir sonunda konuştun şükür. Bu 58. madde hep senin ismin üzerinden gündem yapıldı o zaman konuşsaydın ya be adam.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu ben anlamıyorum herkes karşı 58.maddenin değişmesine.O toplantılarda felan millet ne konuşuyor merak ediyorum.O kadar karşı çıkan varken nasıl hala böyle karar alır TFF inanılır gibi değil.Ama sanırım genel kuruldan geçmez bu değişiklik istemi.Genel kurulda kulüpler gereken cevabı verir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ali Koç:
    "Biz daha önce tedbiren küme düşürülmemiz gerektiğini ifade etmiştik"
    "Gelinen noktada gördük ki bütün olay Fenerbahçe Spor Kulübü üzerinden kurgulanıyor."
    "Bizlere adil savunma hakkı verilmesini rica ettik."
    "Bu konular ne zaman gündeme gelse bize UEFA sopası gösterilmiştir."

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya ben anlamıyorum madem küme düsmek istiyoruz (arkadaşın dedigine göre Ömer Temelli öyle demis) Sow'u Bank Asya'da başarı için mi istiyoruz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ya ben anlamıyorum madem küme düsmek istiyoruz (arkadaşın dedigine göre Ömer Temelli öyle demis) Sow'u Bank Asya'da başarı için mi istiyoruz ?
    arkadaşı suçsuzuz diyor fb yönetimi suçluysak düşürülsün diyor
    yani bizi düşürün diyen yok suçluysak düşürün diyor anlatabilidi mi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Orada ince bir çizgi var "Suçluysak küme düşürün diyoruz" Bu adamlar kendilerinden emin, suçsuz olduklarına inanıyorlar ki milyonlarca € paraların altına girip transfer yapmak istiyolar.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe'nin de kendine göre kozları var. O kadar izansız şeyler oldu ki tff ve uefa arasında, Cas'ı kazanmaya yeter de artar bile.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Nihat Özdemir: "İçeride konuşulanlar malesef herkesin işine gelecek şekilde kamuoyuna verildi"

Nihat Özdemir: "Fenerbahçe için alınacak hiçbir kararı kabul etmiyoruz. Çünkü suçsuz olduğumuza inanıyoruz ve biliyoruz.

Nihat Özdemir: "58.madde değişmesin. TFF uygulasın. Kim suçluysa, gerekli savunmaları alarak cezasını versin."

Nihat Özdemir: "Fenerbahçe olarak diyoruz ki; 58.madde değişmesin. Küme düşme kalkmasın. Kim suç işlediyse cezasını çeksin.

Ali Koç: "Biz daha önce tedbiren küme düşürülmemiz gerektiğini ifade etmiştik"

Ali Koç: "Fenerbahçe'nin herşeyiyle adete bir oyun gibi oynadılar. Bütün olay Fenerbahçe üzerinden kurgulanıyor"

Ali Koç: "Daha Fenerbahçe'nin savunması alınmadan, ne cezalar geleceği konuşuluyor. İstediğimiz şey adil bir savunma hakkı verilmesi"

Ali Koç: "Bu konular ne zaman gündeme gelse bize UEFA sopası gösterilmiştir."

Nihat Özdemir: "Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama ile ilgili tek bir kelime yorum yapmadım. İçerik ile ilgili bir söz söyleme lüksüm yok."

Ali Koç: "Yarın önemli bir toplantımız var, yarın önemli toplantı sonrasında yapacağımız açıklamalar olacak."

bu açıklamadan anladığım yarınki karar maçlara çıkmama olur büyük ihtimalle. Sow transferi yatar..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ben anlamadım yahu.Ne oluyor şimdi?Suçlu bulunan küme düşmeyecek mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by vego View Post
    dusmucek sikeye devam sike serbest ulkede eski duzen devam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Çıkıp televizyonda "Evet şike yaptık" dese bile küme düşmeyecek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri