1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: bir kaç önemli taktik sorusu

Hybrid View

Taktikten tacklingi hard yapman ve orta sahaya tacklingi yüksek oyuncular sürmen gerekiyor, man marking adam savunması olduğu için takım presinde pek etkili olmayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by miskinserdar
    Taktikten tacklingi hard yapman ve orta sahaya tacklingi yüksek oyuncular sürmen gerekiyor, man marking adam savunması olduğu için takım presinde pek etkili olmayabilir.
    Eğer adam markajı verirsen oyuncu ne olursa olsun markaj yaptığı adamın peşinden gider ve oyuncuya daha yakın olur fakat alan markaj yaparsan aynı alanda çok futbolcu olduğu için daha az sıkı markaj uygulayabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by miskinserdar
    ya bana direk şunu şunu yap o zaman kesin oyuncuların tam saha pres yapar diyebilecek birini arıyorum aslında.

kendi denediğiniz ve başarılı olduğunuzu düşündüğünüz bir yöntem varsa ve bana yardımcı olursanız sewinirim..

yine de teşekürler yardımınız için...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by peluk
    ya bana direk şunu şunu yap o zaman kesin oyuncuların tam saha pres yapar diyebilecek birini arıyorum aslında.

kendi denediğiniz ve başarılı olduğunuzu düşündüğünüz bir yöntem varsa ve bana yardımcı olursanız sewinirim..

yine de teşekürler yardımınız için...
    Benim dediğimi denedin mi ?

Mesaj Yetkileri