Vee Fenerbahçe Transferde Bombaları Patlattı !
Juventus'un İsveçli Yıldızı Albin Ekdal Fenerbahçeli Oldu !
Juventus ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Albin Ekdal Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Karim Ait Fana'ya Hediyemiz Olsun.Faslı Younes Belhanda Fenerbahçe'de !
Yeni Luganomuz Olacak İnşallah. O isim Mapou Yanga Mbiwa !
Transfer Özeti
Şampiyonlar Ligi'nde Kullanacağımız İlk 11
TariboWest
Gelir gider dengesini iyi tutturmuşsun transferde
4.sezona gelmen bile büyük başarı ümitcim
bu sene şlde beklentiler büyük ama bu grup çok zor kötü kura çekmişsin uefa yolu gözüküyo sanırım![]()
kadıköyde maçları kazanırsan deplasmanda alacağın puanlarla çıkabilirsin pek umut kesme
Baya talihsiz bi kura olmuş valla işin baya zor
Samet Neden Gelişmemiş Hiç![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ben de Avrupa Ligi'ni alabilir miyim diye düşünmeye başladım.
İçerde kazanmak bile zor. Ama belli de olmaz. Futbol bu.
Önemli olan zoru başarmak
Leverkusen'in rezerv takımında 8 golü vardı Samed'in. Tam da o sıralar U-19 da oynuyordu. Sonra Leverkusen a takıma çıkardı ve hiç forma giymedi. 1 sene sonra Beşiktaş aldı. Orda da hiç forma giymedi. Sonra Antep'e geçti. Antep'te 14 maç 1 gol ile oynadı. Forma şansı bulamadı anlayacağın. Ama ona güvendiğim için ben de kadroya kattım. Bu sezon en az 15 maçta forma giyer Samed. Seneye maç sayısını biraz daha arttırırım. Zaten sonra da rotasyon forvetim olur.![]()
TariboWest
Real veya City deplasmanında sürpriz yaparsan yolun açılabilir ama Uefa Avrupa Ligi'de kötü bir hedef değil
...
Yalnız bu gruptan çıkarsan üst turlarda elenmek kolay olmaz. Ş.L'de en az bir çeyrek final'de fena değildir.
...
STSL 1. Hafta
Ligin açılış maçında Necid ve Karim Ait Fana'nın golleriyle 2-0 galip geldik.
STSL 2. Hafta
Takım olarak kötü günümüzdeydik. Sivas bayağı etkili oynadı. Karambolde Necid'in bulduğu golle 1 puana razı olduk.
STSL 3. Hafta
Yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık. Umut Bulut'un golleri galibiyeti getirdi.
STSL 4. Hafta
Muhteşem Fenerbahçe !
Zorlu Kayseri deplasmanında adeta gol olduk yağdık. Golcülerimiz sezona iyi başladı.
STSL 5. Hafta
Tomas Necid yine direksiyona geçti. Ligdeki bu performansını Avrupa'ya da yansıtabilirse iyi işler yapabiliriz.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maç
Muhteşem Oyun = 3 Puan
Gruptaki şansımızın devam etmesi için Prag maçlarından 6 puanı cebimize koymamız gerekiyordu. Güzel bir oyun ve net bir skorla deplasman ayağında bunu başardık.
2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 1. Maç
Grubun favorisi olarak iyi başladık. Mevlüt Erdinç attığı 5 golle yıldızlaştı. Ayrıca Avrupa Şampiyonası Elemelerinde bir maçta en fazla gol atan oyuncu ünvanını kazandı.
Last edited by GeorgeWeah : 22.Ocak.2012 at 20:41
TariboWest
STSL 6. Hafta
Yedeklerimize şans verdiğimiz maçta farklı kazandık. Genç oyuncumuz Samed Yeşil'in attığı gol beni ve taraftarları sevindirdi.
STSL 7. Hafta
Tek kale oynadık maç boyunca. Golleri bulduk ve 3 puanı rahat kazandık.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç
Dzagoev ve Albin Ekdal'ın sakatlıktan dolayı forma giymemesi belimizi büktü. Belli bölümlerde Real Madrid ağırlığını koysa da bizim yakaladığımız pozisyonlar daha netti diyebiliriz. Alper Potuk'un maçın sonlarında direkte patlayan şutu gol olsa hem 3 puanı kazanacaktık hem de jeneriklik bir gol olacaktı. Ama nasip değilmiş.
2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 2. Maç
Bu maçı kazandığımız için gerçekten çok rahatladım. Çünkü Bale ve Ramsey çok etkiliydiler ve tehlikeli ataklar da gerçekleştirdiler. Fakat Volkan kalesinde devleşti ve 3 puanın bizim olmasını sağladı.
2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 3. Maç
Söyleyecek birşey bulamıyorum. Orhan kendi kalesine attı. Ve 2 duran top golü. Böyle bir sonucu özellikle Yunanistan'a karşı aldığım için dert oldu bende. İçerdeki maçta inşallah gerekeni yapacağız.
Daha önce milli takımda oynamayı reddeden 3 futbolcuyu da Türk futboluna kazandırdık. Samed Yeşil, Koray Günter ve Emre Can milli takımda oynadıkları için teşekkürlerini bildirdi.
Last edited by GeorgeWeah : 22.Ocak.2012 at 20:41
TariboWest
STSL 8. Hafta
STSL 9. Hafta
STSL 10. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Maç
Bu kadar aciz duruma düşeceğimize keşke ŞL'ye katılmamış olsaydık. Tek kale oynadı Man. City...
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maç
Bu kadar iyi oynamamıza rağmen yine yenemedik. Maçın hakkı bizim galibiyetimizdi ama olmadı.
TariboWest
O gurupta 3.lüktenbaşka şansın yok açıkcası Ümit.Uefa'ya alabilirsin çok zor bir rakip yoksa.
Artık ben de senin gibi düşünüyorum Mustafa. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıksak bile 2. olarak çıkacağız. Zorlu bir rakip gelecek. Ayrıca Şampiyonlar Ligi tecrübemiz yok. Ama Avrupa Ligi'nde tecrübelendik. Fakat her sene Avrupa Ligi'ne gidecek olursak Şampiyonlar Ligi kazanma şansımız olmayacak gibi...
TariboWest
Ligde baya iyi gidiyorsun.CL'de baktın bi şansın sönerse gruptan çıkarsın
STSL 11-12-13-14-15-16-17. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Maç
Rahat bir galibiyet aldık.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Maç
Real deplasmanından beraberlikle dönmeyi başardık. Ama bu beraberlik bizi gruptan çıkarmaya yetmedi.
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
TariboWest
Euro cup da devam etmen daha iyi bence daha çok ilerleyebilirsin. Ama benim aklım Man City le olan ilk maçta kaldı. Nolmuş ya
STSL 18. Hafta
STSL 19. Hafta
STSL 20. Hafta
ZTK 4. Tur
5. turda rakibimiz İBB oldu.
TariboWest
ZTK 5. Tur
Kupaya yine erken veda ettik.
STSL 21-22-23-24. Hafta
Birazdan
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Maçı
Fenerbahçe SK - Blackburn Rovers
Yer : Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, İstanbul
TariboWest
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Maçları
2. turda rakip Juventus oldu.
TariboWest
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur . Maç
Yorumsuz
Vee Fenerbahçe'de Bir Devir Sona Erdi ! Fenerbahçe T.D. Ümit Boğa Görevinden İstifa Etti !
Juventus karşısında alınan ağır yenilgi sonrası Ümit Boğa görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kendisinin Fenerbahçe'yi her zaman Avrupa kulübü olarak gördüğünü söyleyen Ümit Boğa kazandığım yerel kupalar benim için birşey ifade etmiyor. Avrupa'da başarı olmak istiyordum dedi ve ekledi. "Artık yoruldum. Bu saatten sonra Fenerbahçe'ye faydam olmayacağını düşündüğüm için istifa ettim."
TariboWest