Real de tam pis rakamda kazanmış la ligayı neden daha şampiyon olamadılar şimdi anladım![]()
İstanbul Sabiha Gökçen'den cümleten selamın aleyküm![]()
FM Gazetesi
Aleyküm selam abi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şu an havalanında yere oturdum prizin yanına, bağdaş kurdum, FM'yi açtım ve oynuyorum. Bir oyunu her yerde mi oynamak keyifli olur be arkadaş![]()
FM Gazetesi
Sabiha Gökçen'de internete nasıl bağlanıyorsun? 3g modem ile mi?
So what?
Saike
Bedava net var. Giriyorsun, telefon numaranı yazıyorsun, sana şifre gönderiyor. O şifre ile girebiliyorsun. Laptop için konuşuyorum.
FM Gazetesi
gerek yok ona. hem ttnet wifi oluyor hem de bazı yerlerin neti şifresiz oluyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Havaalanının wireless i vardır![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Uçma vakti geldi. Haydi kalın sağlıcakla![]()
FM Gazetesi
Çok uçma abi![]()
İyi geceler arkadaşlar.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İyi günler beyler.
3'lük yarışması rezaletti![]()
Vujacic öyle bi geldi ki sandım hepsini atacak. Sonuç![]()
İnsanın evinde olması kadar güzel bir duygu olamaz. Antalya'dan sevgiler :]
FM Gazetesi
süper![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kim 1Milyon ister de şuan bizim yurttan bir arkadaş var. 60 milyar almış. inip izliyim bari![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Dün yurttaydi şimdi yok![]()
bu çocuk harbiden 18 yaşından büyük mü şimdi ?![]()