Ben fmg'nin yaptğı çalışmanın neden burada konuşulma ihtiyacı duyulduğunu hala anlamıyorum.Amaç bakın siz yapmıyorsunuz adamlar yapıyorlar,helal olsun diyerek göndermede bulunmak mı? Yoksa reklamlarını yaparak çevirinin biraz daha çabuk bitmesine katkı sağlamak mı? Nedir yani merak ediyorum.

Onların yaptıkları çalışmanın burada konuşulmaması için bir karar aldık.Bunun doğrultusunda çalışmaları hakkında olumlu ve olumsuz tüm mesajları sildik.Sadece olumluları silsek ve bu konuda eleştiri alsak makul görürüm ama onların çalışmlarının olumlu ya da olumsuz yanlarının burada tartışılmasının gereksiz olduğunu düşünmemizin makul karşılanmasını bekliyorum şahsen.Fmg'ye üye olup,çalışmaları hakkında fikrinizi belirtmek çok zor bir şey değil.

Bir de şu var,biz onların çalışmaları hakkında olumsuz yorumları da silip bu konudaki duruşumuzu gösterirken,orada yazılan "kendini resmi siten sananlara bu çalışma kapak olsun" tarzında mesajlara dokunmayarak onlar da kendi duruşlarını göstermişlerdir.Bırakın da bu adamların rekelamlarının yapılmasına izin vermeyelim ki zaten ilk çalışmaya başladıkları zaman alenen reklam yapmalarına müsade ettik bir süre.

Son olarak şunu da hatırlatmak istiyorum.Turksportal'ın oyuna resmi olarak Türkçe'nin eklenmesi için yaptığı çeviri devam etmektedir.Yani bizim sitemiz de boş durmuyor.İnşallah bu çabalar sonuç verir de,bundan sonra aylarca yama bekleme eziyeti yaşanmaz.