Dostlar oyuna devam
Enes tekrar denesene Meksika ligini veya afrika ligini açmayı. Yoksa işin zor söyleyeyim. Çok iyi cevherler var ucuz fiyatlara
Dostlar oyuna devam
Enes tekrar denesene Meksika ligini veya afrika ligini açmayı. Yoksa işin zor söyleyeyim. Çok iyi cevherler var ucuz fiyatlara
Eyvallah sagol usta
Herşey yolunda bence puan durumundaki yerin süper ben daha zor günler geçirmişim ben hesap yapmadım sandım küme düşeceksin ama öğle değilmiş 3 aşağı 5 yukarı ligi bu şekilde tamamlarsın bence şimdiden tüm dünyayı kolaçan etmeye başlamalısın yıldızlar gelmez gözü açılmamış regenleri toplaman lazım ...
Tebrikler Enesrakip?
22. Hafta
Deplasmandan çok kritik bir 3 puan çıkartıyoruz. İlk yarı savunma yaptık ve net pozisyon vermedik. İkinci yarı taktiği değiştirdim ve atak yapmaya çalıştım ama golü yedik ama taktik değişikliği kendisini sonra gösterip 2 golü bulduk. sonra yine savunmaya çekildik ve 3 puanı almayı başardık. Kaleyi bulan 2 şutumun da gol olması gerçekten güzel

Gerçekten müthiş bir kariyer
Devre arası transfer dönemi bitti. Takımıma 3 yeni oyuncu kattım. Kanatlarda etkisiz kalıyorduk genelde bu yüzden kanatları düşünerek transfer yaptım. Son transfer hiç hesapta yokken oldu , bana da sürpriz olduMenejeri önerdi iyi buldum aldım
Lazzari ;
En iyi oynadığı mevki orta sahanın ortası ama ben onu sol kanatta oynatmayı düşünüyorum
Grundmann
Genç yetenek. Özellikleri iyi , bir kaç yıla parlar
Kocic
Kaleci transferi gündemimde yoktu ama özellikleri gerçekten iyi olduğu için kadroma katmak istedim

Menejerler süper regenler öneriyor bana bazılarıyla anlaşma sağladım. Seneye çok iyi bir kadro kurcam
Oyuncu kayıt dönemi bittiği için bazı oyuncuları denemelik getirttiriyorum. Gol felan attığında sorun olmasın şimdiden belirteyim
Kars 3
Belediye 1
Ayıp oluyor ama (:
...
Yalnız son maçlarda kayseri dışında eze eze gitmişsin Kayseri maçında harakiri mi yaptınız
...