Ben Eskişehirspor`un GaLatasaray`dan puan aLmasını ümit ediyorum.
Ben Eskişehirspor`un GaLatasaray`dan puan aLmasını ümit ediyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eskişehir puanı alır oynarsa Batuhandan gol bekliyorum
Saha cok buzluymus Sonumuz hayrola beraberlik gozukuyor..
benim Galatasaraydan puan kaybetme beklememin tek sebebi Baroş un olmaması.. sistemleri bozulacak bana göre. zeminde buzluysa eğer işi zor Galatasaray'ın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eskişehir-G.Saray maçı ertelenecek mi?
Galatasaray Süper Lig'de 21. hafta karşılaşmasında Eskişehirspor'a konuk olurken karşılaşma öncesinde zeminin buzla kaplanması sorun yarattı. G.Saray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, bu şartlarda futbol oynamanın zor olduğunu ifade etti.
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, Eskişehirspor maçı öncesi kamp yapılan otelde GSTV'ye açıklamalarda bulundu.
Sarı kırmızılılar için çok önemli bir karşılaşma olacağına dikkat çeken Hasan Şaş, saha zemininin buzla kaplandığını ve bu şartlarda futbol oynamanın çok zor olduğunu ifade etti. Tecrübeli isim Eskişehirsporlu yetkililerin de kendisiyle aynı fikirde olduğunu söylerken son kararı maç saatinde hakem Cüneyt Çakır'ın veeceğini belirtti.
Şaş, "Galatasaray adına çok önemli bir karşılaşma olacak. Hem puan farkını korumak, hem de üst üste 10. galibiyeti elde edip kulüp rekorunu kırmak açısından Eskişehirspor maçı büyük önem taşıyor. İyi bir gidişatımız var takım olarak, moral olarak. Her maç olduğu gibi bu mücadeleye de iyi hazırlandık. Takım olarak hazırız. Birkaç sakatımız var ama çok önemli değil. Galatasaraylı her oyuncu bizim için değerlidir, onların yeri oynayacak oyuncular görevlerini en iyi şekilde yapacaktır. Şu an itibariyle bu maça hazırız" şeklinde konuştu.
HASAN ŞAŞ UYARDI!
Her deplasman maçı öncesi yardımcı antrenör Ümit Davala ile zemin kontrolü yapan Hasan Şaş, Eskişehirspor'un sahasının buzla kaplı olduğunu söylerken, "Genellikle maç sabahı rutin kontrollerimize gidiyoruz ama bu sefer bu havayı görünce sahayı çok merak ettik. Dün akşam 19.00'da da gece 22.00'de de gittik. Şimdi de oradan geliyoruz ancak zeminin çok iyi olmadığını gördüm. Maalesef buzla kaplı bir zemin var. Şu an itibariyle o sahada futbol oynamak bence futbolcu sağlığına çok büyük zararlar verebilir. Oradaki yetkililerle görüştük, onlar da hemen hemen aynı fikirde. Ama tabi ki son karar Cüneyt Çakır'ın, sahaya o bakacak. Akşam saatlerinde -8 derece gibi bir hava ve kar yağışı bekleniyor. Alttan da buz olursa futbolcu arkadaşlarımız, hem bizim takımımız, hem de Eskişehirsporlu oyuncular zorlanabilir. O konuda bir sıkıntı var. Dileriz ki akşam maç oynanırsa hiç kimse sakatlanmadan mücadeleyi bitirmiş oluruz. Ama şu an itibariyle o sahada maç yapmanın çok iyi olacağını da açıkçası düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
Zeminin futbolcuları zorlayacağını ve sakatlıkların olabileceğini söyleyen Şaş, "Futbolcular bu sahada ''Bir an önce maç bitsin, sakatlanmayayım, sakatlık olmadan bu maçı bitireyim''düşüncesinde olurlar. Çünkü gerçekten sakatlanmaya müsait bir maç. Çapraz bağı gibi, menisküs gibi, yere düşüldüğü takdirde kırılma tehlikesi olabilir. Ben herkesin duyarlı olacağını düşünüyorum, normal şartlarda buraya kadar gelmişken tabi ki oynamak istiyoruz. Artık durum yetkililere bağlı. Akşam bakacağız, tekrar sahayı kontrol edeceğiz zaten" dedi.
Akşamda böyle bir zemin olucaksa maç ertelenmeli.Bu sahada maçmı yapılır.
Eskişehirspor galibiyeti bekliyorum.Bence ligin en zor Anadolu deplasmanı.
Eskidendi o en zor deplasman. Artık en zor deplasman Sivas deplasmanı. Eskişehirspor evinde pekte iyi değil doğru düzgün gol atamıyorlar, gol yollarındkai oyuncuları çok etkisiz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
2. Uğur Uçar vakası olmaz inşallah.
Hasan Şaş :
Her deplasman maçında önce maç sabahı Yardımcı Antrenör Ümit Davala’yla birlikte rutin kontrollerinizi yapıyorsunuz. Saha zeminini kontrol ediyorsunuz, bugün de bunu gerçekleştirdiniz. Oldukça soğuk bir hava var ve zeminin buzlu olduğu söyleniyor. Bu konudaki son bilgileri sizden alabilir miyiz?
Genellikle maç sabahı rutin kontrollerimize gidiyoruz ama bu sefer bu havayı görünce sahayı çok merak ettik. Dün akşam 19.00’da da gece 22.00’de de gittik. Şimdi de oradan geliyoruz ancak zeminin çok iyi olmadığını gördüm. Maalesef buzla kaplı bir zemin var. Şu an itibariyle o sahada futbol oynamak bence futbolcu sağlığına çok büyük zararlar verebilir. Oradaki yetkililerle görüştük, onlar da hemen hemen aynı fikirde. Ama tabi ki son karar Cüneyt Çakır’ın, sahaya o bakacak. Akşam saatlerinde -8 derece gibi bir hava ve kar yağışı bekleniyor. Alttan da buz olursa futbolcu arkadaşlarımız, hem bizim takımımız, hem de Eskişehirsporlu oyuncular zorlanabilir. O konuda bir sıkıntı var. Dileriz ki akşam maç oynanırsa hiç kimse sakatlanmadan mücadeleyi bitirmiş oluruz. Ama şu an itibariyle o sahada maç yapmanın çok iyi olacağını da açıkçası düşünmüyorum.
Siz de yakın zamanda futbolu bırakan bir isimsiniz, böyle zeminlerde futbolcular ne tip zorluklarla karşılaşır?
Futbolcular bu sahada ‘’Bir an önce maç bitsin, sakatlanmayayım, sakatlık olmadan bu maçı bitireyim’’düşüncesinde olurlar. Çünkü gerçekten sakatlanmaya müsait bir maç. Çapraz bağı gibi, menisküs gibi, yere düşüldüğü takdirde kırılma tehlikesi olabilir. Ben herkesin duyarlı olacağını düşünüyorum, normal şartlarda buraya kadar gelmişken tabi ki oynamak istiyoruz. Artık durum yetkililere bağlı. Akşam bakacağız, tekrar sahayı kontrol edeceğiz zaten.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
umarim ertelenir mac
Bence de ertelenmeli.Kar yüzünden Uğur Uçar gibi yetenekli bir oyuncunun futbol hayatı bir anda tersine döndü.Kesinlikle ertelenmeli.Yoksa sakatlık yakındır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hasan Şaş'ın da dediği gibi futbolcular bu maçta sakatlanmamak için performanslarını kısarlar. Zevkli bir maç izleyemeyiz. Tabi FT etkisi de var. Belli olmaz![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
50 tane stad yapacağız 20 tane tesis yapacağız gibi göz boyayıcı açıklamalardan ziyade, şu toprak altı ısıtma sistemini stadlarda zorunlu hale getirseler, yeni stad yapmış kadar olurlar.
Dünya üzerinde sadece kar yağan ülke biz olmasak gerek. Oralarda bu sorun çözülebiliyorken biz hala bunlarla uğraşıyorsak, don oldu maç ertelensin tartışmaları yapıyorsak, sonra da futbolun marka değeri diyorsak yapılacak hayli çok iş var. Ama bunlar önemli değil, şikeydi, Fenerbahçe düşsün düşmesin bunlar daha çok katkı sağlıyor futbolumuza.
"YÜCE ATATÜRK"
Emre ve Semih için çok endişeleniyorum inşallah bir şey olmza. Gerekirse Emre oynamasın çünkü saha içinde kıvrak hareketler yapmaya çalılşıyor böyle bir zeminde riskli.
Maç saatinde kar bekleniyor maç ertelenebilir.Zemin çok bozuk.
Semih'e bişey olacak diye korkuyorum açıkçası.. Daha önceden de 3 kere ciddi sakatlık geçirmişti yanlış hatırlamıyorsam, umarım birşey olmaz, 3 puan çok da önemli değil, yeter ki sakatlık olmasın..
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Diego, Nadarevic, Volkan, Hürriyet, Alper, Tello, Dede, Kamara, Batuhan
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Ujfalusi, Semih, Hakan Balta, Kazım, Melo, Selçuk, Emre, Engin, Elmander,
Böyle zeminlerde top oynamak işkence.Allah yardım etsin sakatlık olmaz umarım.
bu ne böyle ya adamlar ayakta duramıyolar cüneyt çakır yere düşüp maçı tatil etse keşke![]()
sporda şiddet yasasıyla herhalde meşale yakmanın cezası 1 yıla kadar hapis istemi olarak düzeltilmişti bilinçli taraftar istiyoruz![]()
32.ci dakka tehlikeli pozisyon vs yok normal zaten zemin cok kayiyor.
Edit ; kamera vurdu muslera cikartti
Fena pasif oynuyoruz.Bir an önce 4-4-2 ye dönmeliyiz.Elmander kayboldu ileride.
Kazim Cikmali Sercan Girmeli bence
melo vurdu ivesa cikartti
hakan balta bi gol attırsaydı da eskişehir e rahatlasaydı bu ne maçın başından beri 3 tane gol pozisyonu yaratan hata yaptı
Yiğit ve Sercan girmeli. Kazım-Engin çıkmalı
Dede Sabri'yi şamar oğlanına döndürdü adeta
Dede,Sabri'yi her pozisyonda geçti.Sabri hala kendinde değil.
İkinci yarı Kazım ve Engin Çıkmalı.Yiğit ve Sercan girerse ancak hücumda etkili oluruz.Melo'nun yan topdan vurduğu kafa dışında pozisyon yok.Baros'un yokluğunu hissediyoruz.İnşallah 2 haftaya felan döner.
Zeminde berbat.Üst üste 2 pas yapamıyorsun.Bu zeminde maçı alırsak önemli bir virajı dönmüş olucağız.
Kazım tam anlamıyla bir eksi yahu bu adam hiç mi artı bir şey yapmaz ya.Sercan girmeli ve 4-4-2 ye dönmeliyiz.Sağ kanata da Engin geçmeli.Pozisyonu orası değil ama öyle yapmalıyız.Anaa Yiğit'i unuttumYiğit girmeli Engin çıkmalı.
bizimkiler yaptıkları basketbol maçının etkisinde kurtulamamışher topa el kol uzatıyolar
![]()