1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Fransa'ya Tepkisiz Kalmayın

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Tüm dünya Türkiye karşıtı kararlar almaya devam ediyor. Bence bunu görmezden gelemeyiz artık. Devlet yönetimi bir şey yapamıyor. Artık sözde tepkiler vermek dışında ciddi tepkiler vermeliyiz. Ülkedeki Fransız vatandaşların gönderilmesine kadar ciddi tepkiler olmalı. Demokrasi, insan hakları yalanlarıyla bizi kandırmalarına artık izin vermemeliyiz. Anti-demokratik tüm önlemler alınmalıdır. Bu ciddi bir sorundur. Benim kanıma dokunduğu için konu açmak istedim. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.

Soykırım iddialarını kabul eden ülkeler :

Avrupa Parlementosu
    Fransa
    İsveç
    İsviçre
    Hollanda
    Almanya
    Belçika
    Kanada
    Venezuela
    Şili
    Uruguay
    Arjantin
    Litvanya
    Polonya
    Slovakya
    İtalya
    Yunanistan
    Lübnan
    Kıbrıs Rum Kesimi
    Rusya
    Zaten şu olayı yaparsak , suçlu gibi oluruz ''Irkçı'' diye lanse ediliriz , onların yaptığı aptalca yanlışları normal bir Fransız uyruklu birinden çıkaramayız , 7 ceddimizde hoş görü ve misafirperver olmuşlardır diğer ırk,din lere karşı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

"Ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Allah'ın yeryüzündeki gölgesi Akdeniz'in ve Karadeniz'in ve Rumeli'nin ve Anadolu'nun ve Azerbaycan'ın ve Şam'ın ve Halep'in ve Mısır'ın ve Mekke ve Medine'nin ve Kudüs'ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı Sultan Bayezid Han oğlu Sultan Selim Han oğlu Sultan Süleyman Han'ım. Sen ki Fransa vilayetinin Kralı Fransuva'sın.

Hükümdarların sığındığı kapıma elçinizle mektup gönderip, ülkenizi düşman istila edip, şu anda hapiste olduğunuzu bildirip, kurtuluşunuz konusunda bizden yardım talep ediyorsunuz. Söylediğiniz her şey dünyayı idare eden tahtımızın ayaklarına arz olunmuştur. Her şeyden haberdar oldum. Yenilmek ve hapsolunmak hayret edilecek bir şey değildir. Gönlünüzü hoş tutup üzülmeyesiniz. Böyle bir durumda atalarımız düşmanları mağlup etmek ve ülkeler fethetmek için seferden geri kalmamışlardır. Biz de atalarımızın yolundayız ve daima memleketler ve alınmaz kaleler fetheylemekteyiz. Gece gündüz daima atımız eyerlenmiş ve kılıcımız belimizde kuşatılmıştır. Yüce Allah hayırlara bağışlasın. Allah'ın istediği ne ise olur. Bundan başka haberleri gönderdiğiniz adamınızdan öğrenesiniz. Böyle biliniz.
    -----------------------
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri