Anlaşma sağlandı ama ömer temelliye sorulan soruda son gelişmelerden dolayı bi sıkıntı var mı dedi
Temellinin cevabı da son gelişmelerle alakası yok (demek ki bi sıkıntı var ama gelişmelerle ilgili değil), cumaya belli olur dedi..
gazetelerde hep çarşamba imza atacağı söyleniyodu
Milli takımdan özel bir izin ile çarşamba günü İstanbul'a gelip, sözleşmeyi imzalayacağı haberlerini gördüm bende.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
senegal federasyonundan izin alındı. çarşamba günü geliyor.
(/s)
transferde sorun yok. bekletilme sebebi; 26 sındaki genel kurul.. kulüp stratejisini ona göre belirleyecek..
genel olarak okuduğum yorumlar böyle..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
A.KIĞILI: sow senegal milli takımında maç oynuyor prensipte anlaştık ama buraya gelip imza atmadan açıklamayız.
(/s)
Sow transferi çok zor haberini çıkaran arkadaşlar L'Equipe'te nerde yazıyor böyle birşey söyleseler çok iyi olacak. Twitterımı takip edenler bilir L'Equipe transfer haberlerini takip ederim sürekli hiç böyle birşey görmedim. Rüyaya yatıp rüyada gördüler herhalde böyle haberi.
Size muhalefet olmak istemem açıkçası
Ama bazen L'equipe gazetesine çıkan haberler sanal ortamda belirtilmiyor.. Sıkıntı burdan doğuyo, adamlar gazeteye yazıyolar ama sitelerine koymuyolar.. Bir kaç kez denk geldim ben bu duruma..
Nihat Özdemir; "Fenerbahçe yönetimi transferde de durmuyor. Taraftarımızın içi rahat olsun. Sow transferinde birkaç güne netice alabiliriz. Başka bir isim vermem. Ama transferde boş durmuyoruz."
"YÜCE ATATÜRK"
Şuan çok şartmış gibi gözükmese de bence Aykut Kocaman Krasic'i de çok istiyor. Çünkü Juventus'a gittiği dönemde biz teklifimizi 17 milyon €'lara kadar yükseltmiştik. Bir oyuncuya 17 m € teklif etmek o oyuncunun ne kadar istendiğinin kanıtıdır. Krasic'in Juve'de problemler yaşaması bizim adımıza şans oldu. Şuan 12 m €'yu veren Krasic'i alabilir. Bizimkiler Sow'dan sonra böyle maliyetli bir transferi yapamayabilirler ama satın alma opsiyonluk kiralık seçeneği çok güzel olur. Krasic takımı hızlandırır ve yapacağı asistlerle hücumda çok fayda sağlar diye düşünüyorum.
Edit: Ömer Temelli twitter'da Krasic'le ilgili soruya olup olmayacağı Pazartesi günü belli olur demiş. Juventus öncelikle satmak istiyor ama satamazsa da son çare olarak kiralık verecekler herhalde. Tahminim; bizimkiler de kiralık teklifi yapıp beklemeye geçtiler gibi bir durum var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence de Krasic için bekleniyor, Juve elden çıkarabilirse istediği paraya bir şey olmaz ama transferin son günlerinde istediğini veren kulüp çıkmazsa kiralamaya sıcak bakabilir. Son günlerde bu yönde bir gelişme olabilir, eğer böyle bir durum yaşanmamış olsa, geçen sene 17 veren yönetim bu sene hiç düşünmeden 12 verip alırdı, ahh ahh...
"YÜCE ATATÜRK"
SON DAKİKA: Lille Başkanı Michel Seydoux, Moussa Sow için Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul ettiklerini açıkladı. (Eurosport.com TR)
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Oh be! Kesin alınmış demekki. Rahatladım...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
SoLda Stoch, Sağda Krasic, Ortada ALex ve önLerinde Sow hakikaten muhteşem duruyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Perşembe günü özel jetle gelip imza atıp gidicekmiş
seydoux başkan da açıkladı. rahatlayın![]()
(/s)
@OmerTemelli Omer Temelli
Bir aksilik olmazsa sow persembe gunu gelir
büyük takım olmak böyle bir şey olsa gerek![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kesinlikle...
Yalnız Sow pazar imzalayıp pazartesi İstanbul'daydı en kötü Salı olmadı Çarşamba şimdi PerşembeTransfer dönemi kapancak yakında
![]()
Siz dert etmeyin kendinize![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Boşuna smiley koymamıştım. Esprili olarak söylemek istedim ama neyse.
Bu aralar herşey yanlış anlaşılıyor.
Sow transferi ne durumda bir ara pürüzler vardı giderildi mi ? İmza ne zaman atılacak ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
seydoux başkan: sow için anlaştık, geriye sadece sağlık kontrolü kaldı.
perşembe gelip, imzayı atacak diyolla.
(/s)
Abdullah Kigili ve Ömer Temelli Sow un persembe günü özel bir uçakla gelip imza atacağını soyledi
Almışken birden Hazardi da alsaydık (: Kimsenin beklemedigı surpriz bir transfer 1 hafta içinde belli olur
...