Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 150 sonuç

Konu: İlk Adres Tottenham Hotspur | I. Sezon |

UEFA KUPASI D GRUBU 5. MAÇI

ANDERLECHT - TOTTENHAM
    11 LER

Kornerde yaptığımız 2 hata 2-0 geriye düşmemize sebep oldu ama geri dönüşümüz mükemmel oldu

[YOUTUBE="8kJOSS9nlFQ"]Anderlecht-Tottenham[/YOUTUBE]

yeni Kariyerin hayırlıolsun yigidim

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Tottenham Bale in tadını çıkar

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    yeni Kariyerin hayırlıolsun yigidim
    Teşekkürler kardeşim..

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Tottenham Bale in tadını çıkar
    Şimdilik defansta olduğu için pek tadını çıkaramıyorum.Sonra ki maçlarda orta sahaya çekeceğim o zaman tadını çıkarırım gollerinin asistlerinin

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

başarılar dostum gayet güzel başlangıç olmus açıkçası. transfer sezonunu bekliyoruzz

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ooo süper başlangıç yapmışsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Gol yağmuru gibi maçların var Umarım böyle devam edersin.

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    başarılar dostum gayet güzel başlangıç olmus açıkçası. transfer sezonunu bekliyoruzz
    Teşekkürler dostum.. Transfer döneminde eğer bütçemi ayarlayabilirsem Hemen hemen her bölgeye futbolcu almayı düşünüyorum.. Kalede yaşlı bir grup var ilk olarak o mevkiyi gençleştireceğim. Defansta gereksiz gördüğüm oyuncuların yerine daha iyi ve daha genç bir isim, Orta sahada bir operasyon yapacağım ve Forvette Pavluchenko nun yerine transferin gerekli olduğunu düşünüyorum. Umarım bu dediklerimi transfer döneminde başarılı bir şekilde gerçekleştiririm.

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Ooo süper başlangıç yapmışsın.
    Teşekkürler dostum.. Umarım bu devam eder. Sırada Wolves maçı ve ardından Manchester City maçı var.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Gol yağmuru gibi maçların var Umarım böyle devam edersin.
    Teşekkürler dostum.. Geri dönüşler gerçekten güzel oldu aynı şekilde devam etmesini istiyorum.

EPL 14. HAFTA
    WOLVERHAMPTON WANDERERS - TOTTENHAM HOTSPUR
    11 LER

Wolves Karşısında rahat bir oyun ortaya koyduk. Deneyimli golcümüz Jermain Defoe ile sonuca gittik..
    5 Gün sonra Manchester City ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu arada lider Chelsea göreve geldiğimden beri hiç puan kaybı yaşamadan ilerliyor..

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Yine dağıtmışsın rakibini .City zor rakip.

3 puanla döndüğümüz Wolves maçından sonra zaman kaybetmeden Manchester City maçı hazırlıklarına başladık..

Rejenerasyon çalışmalarının ardından 5'e pas çalışmasıyla çalışmalarımıza devam ettik..

Antremandan Görüntüler:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon Şampiyonlar ligine katılma potası takım için başarıdır, Wolves maçı güzel böyle maçlarda puan kaybının telafisi zor oluyor, başarılar
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu sezon Şampiyonlar ligine katılma potası takım için başarıdır, Wolves maçı güzel böyle maçlarda puan kaybının telafisi zor oluyor, başarılar
    Teşekkür ederim dostum önümüzde çok önemli bir maç var. ManC. Maçından da 3 puanla ayrılırsak çok sevineceğim.

Manchester City maçı biletleri genel satışa çıktı..

WHİTE HART LANE

White Hart Lane'de bütün hazırlıklar bitti artık maç saati bekleniliyor.. Futbol için bütün şartlar elverişli durumda...
    Maç Saatinde hava Rüzgarlı , Hafif yağış olacak ve hissedilen sıcaklık 9ºC olacak..

TOTTENHAM HOTSPUR - MANCHESTER CİTY
    11 LER

Yeni Taktiğimizi ilk kez Manchester City karşısında deneyeceğiz umarım başarılı oluruz..

EPL 15. HAFTA

Gerçekten yok böyle bir maç.. İlk yarı müthiş oynadık, devre arasına 1-0 önde girdik ama ManC. İkinci yarıda kalitesini ortaya koydu ve maçı almasını bildi.

Maçtan sonra tek düşündüğüm : Nerede Hata Yaptım

Maçın Golleri

[YOUTUBE="VNOKxgjk3qU"]TOT-MANC[/YOUTUBE]

İngiliz Fanatik Spikerler!

[YOUTUBE="7j9fER-axNE"]Fanatik Spikerler[/YOUTUBE]

Manchester City mağlubiyeti sonrası Uefa kupası son grup maçının antremanlarına başladık. Isınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Ana bölümde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antreman sonunda Van der Vaart a özel frikik çalışması yaptırdık.. Takımın morali biraz bozuk gözüküyordu fakat takım içinde düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasında oyuncuların moralleri tekrar yerine geldi..( ) Turnuvanın galibi Hırvat oyun kurucu Luka Modric oldu.

Antremandan Görüntüler:

Şampiyon Luka Modric

Quote Originally Posted by yigit32 View Post

EPL 15. HAFTA

Gerçekten yok böyle bir maç.. İlk yarı müthiş oynadık, devre arasına 1-0 önde girdik ama ManC. İkinci yarıda kalitesini ortaya koydu ve maçı almasını bildi.

Maçtan sonra tek düşündüğüm : Nerede Hata Yaptım

Maçın Golleri

[YOUTUBE="VNOKxgjk3qU"]TOT-MANC[/YOUTUBE]

İngiliz Fanatik Spikerler!

[YOUTUBE="7j9fER-axNE"]Fanatik Spikerler[/YOUTUBE]

maç süpergeçmiş sen hata yapmasanda man city affetmiyor işde

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    maç süpergeçmiş sen hata yapmasanda man city affetmiyor işde
    Gerçekte oynanan maça çok benzedi. Baya heyecanlıydı ama dediğin gibi bu Manchester.. Sonuçta Para Var Huzur Var

UEFA KUPASI D GRUBU 5. MAÇI

TOTTENHAM HOTSPUR - LAZİO
    11 LER

Van der Vaart 'a uyguladığımız antreman işe yaradı. Maçın 44. dakikasında süper bir frikik golüne imza attı. Maçın kahramanı hat-trick le kurtarıcımız Jermain Defoe oldu...

Maçın Golleri :

[YOUTUBE="GNlGEzHyTlE"]Tottenham-Lazio[/YOUTUBE]

UEFA KUPASI D GRUBU

Göreve geldiğimde D grubunda 7 puanla 3. sırada bulunuyorduk bugünse 13 puanla D Grubunu lider tamamlayarak bir üst tura çıktık..

D Grubunda oynanan diğer karşılaşma tam anlamıyla nefesleri kesecek cinstendi Brondby gruptaki tek puanını müthiş bir oyunla aldı

[YOUTUBE="NuiU8CTWRaA"]5-5[/YOUTUBE]

EPL 16. VE 17. HAFTA

TOTTENHAM HOTSPUR - NEWCASTLE UNITED

BLACKBURN ROVERS - TOTTENHAM HOTSPUR

Manchester City yenilgisinden sonra ligde üst üste puan kayıpları yaşıyoruz..

EPL 18. VE 19. HAFTA

WEST BROM - TOTTENHAM HOTSPUR
    11 LER

TOTTENHAM HOTSPUR - FULHAM
    11 LER

Ligde yaşadığımız puan kayıplarının ardından toparlandık ve West Brom la Fulham maçlarını farklı kazandık..

Transfer sezonu açıldı!!!

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar genel olarak gayet iyi.Transfer sezonunda takviyelerini merakla bekliyorum.Benim sana önerim ise Mbaye Niang

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Dos Santos nerede yaw? Sattın mı?

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Maçlar genel olarak gayet iyi.Transfer sezonunda takviyelerini merakla bekliyorum.Benim sana önerim ise Mbaye Niang
    Niang a baktım. Güzel görünüyor profili gözlemci yolladım. Eğer çok fazla istemezlerse alacağım dostum sağ ol tavsiyen için

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Dos Santos nerede yaw? Sattın mı?
    Ben göreve gelmeden önce Valencia ya kiralamışlar..

Personel Kadromuz

Takımdan Ayrılanlar

Scott Parker 7.500.000 € bonservis bedeliyle Lider Chelsea'nin yolunu tuttu...

Forvette verim alamadığım Roman Pavlyuchenko 3.800.000 € bedelle Villarreal'e transfer oldu..

38 yaşındaki Carlo Cudicini 500.000 € karşılığı İtalyan ekibi Napoli 'ye gitti.

Genç Andros Townsend 500.000 € karşılığı Swensea ye transfer oldu..

SİNAN BOLAT

Milli kalecimizi 7.500.000 € ( 48 ay taksitle ) bonservis bedeli karşılığı kadromuza kattık.

İBRAHİM AFELLAY

7.500.000 € ( 48 ay taksitle ) para karşılığı Afellay'ı Barcelona'dan koparıp kadromuza dahil ettik.

TOBY ALDERWEİRELD

Başarılı Stoperi 9.000.000 € ( 48 ay taksitle ) 'ya renklerimize bağladık..

WİLFRİED

Transfer piyasasının gözde oyuncularından biri olan Wilfried'i 2.500.000 € ( 48 ay taksitle ) 'ya transfer ettik..

GEOFFREY KONDOGBİA

Geleceği düşünerek Geoffrey 'i 900.000 € ( 48 ay taksitle ) gibi az bir rakama kadromuza kattık.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri