UEFA KUPASI D GRUBU 5. MAÇI
ANDERLECHT - TOTTENHAM
11 LER
Kornerde yaptığımız 2 hata 2-0 geriye düşmemize sebep oldu ama geri dönüşümüz mükemmel oldu
[YOUTUBE="8kJOSS9nlFQ"]Anderlecht-Tottenham[/YOUTUBE]
ANDERLECHT - TOTTENHAM
11 LER
Kornerde yaptığımız 2 hata 2-0 geriye düşmemize sebep oldu ama geri dönüşümüz mükemmel oldu
[YOUTUBE="8kJOSS9nlFQ"]Anderlecht-Tottenham[/YOUTUBE]
yeni Kariyerin hayırlıolsun yigidim![]()
Tottenham Bale in tadını çıkar![]()
başarılar dostum gayet güzel başlangıç olmus açıkçası. transfer sezonunu bekliyoruzz![]()
Ooo süper başlangıç yapmışsın.
Başarılar.Gol yağmuru gibi maçların varUmarım böyle devam edersin.
Teşekkürler dostum.. Transfer döneminde eğer bütçemi ayarlayabilirsem Hemen hemen her bölgeye futbolcu almayı düşünüyorum.. Kalede yaşlı bir grup var ilk olarak o mevkiyi gençleştireceğim. Defansta gereksiz gördüğüm oyuncuların yerine daha iyi ve daha genç bir isim, Orta sahada bir operasyon yapacağım ve Forvette Pavluchenko nun yerine transferin gerekli olduğunu düşünüyorum. Umarım bu dediklerimi transfer döneminde başarılı bir şekilde gerçekleştiririm.
Teşekkürler dostum.. Umarım bu devam eder. Sırada Wolves maçı ve ardından Manchester City maçı var.
Teşekkürler dostum.. Geri dönüşler gerçekten güzel olduaynı şekilde devam etmesini istiyorum.
EPL 14. HAFTA
WOLVERHAMPTON WANDERERS - TOTTENHAM HOTSPUR
11 LER
Wolves Karşısında rahat bir oyun ortaya koyduk. Deneyimli golcümüz Jermain Defoe ile sonuca gittik..
5 Gün sonra Manchester City ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu arada lider Chelsea göreve geldiğimden beri hiç puan kaybı yaşamadan ilerliyor..
Yine dağıtmışsın rakibini.City zor rakip.
3 puanla döndüğümüz Wolves maçından sonra zaman kaybetmeden Manchester City maçı hazırlıklarına başladık..
Rejenerasyon çalışmalarının ardından 5'e pas çalışmasıyla çalışmalarımıza devam ettik..
Antremandan Görüntüler:
Bu sezon Şampiyonlar ligine katılma potası takım için başarıdır, Wolves maçı güzel böyle maçlarda puan kaybının telafisi zor oluyor, başarılar
...
Manchester City maçı biletleri genel satışa çıktı..
WHİTE HART LANE
White Hart Lane'de bütün hazırlıklar bitti artık maç saati bekleniliyor.. Futbol için bütün şartlar elverişli durumda...
Maç Saatinde hava Rüzgarlı , Hafif yağış olacak ve hissedilen sıcaklık 9ºC olacak..
TOTTENHAM HOTSPUR - MANCHESTER CİTY
11 LER
Yeni Taktiğimizi ilk kez Manchester City karşısında deneyeceğiz umarım başarılı oluruz..
EPL 15. HAFTA
TOTTENHAM HOTSPUR - MANCHESTER CİTY
Gerçekten yok böyle bir maç.. İlk yarı müthiş oynadık, devre arasına 1-0 önde girdik ama ManC. İkinci yarıda kalitesini ortaya koydu ve maçı almasını bildi.
Maçtan sonra tek düşündüğüm : Nerede Hata Yaptım
Maçın Golleri
[YOUTUBE="VNOKxgjk3qU"]TOT-MANC[/YOUTUBE]
İngiliz Fanatik Spikerler!
[YOUTUBE="7j9fER-axNE"]Fanatik Spikerler[/YOUTUBE]
Manchester City mağlubiyeti sonrası Uefa kupası son grup maçının antremanlarına başladık. Isınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Ana bölümde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antreman sonunda Van der Vaart a özel frikik çalışması yaptırdık.. Takımın morali biraz bozuk gözüküyordu fakat takım içinde düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasında oyuncuların moralleri tekrar yerine geldi..() Turnuvanın galibi Hırvat oyun kurucu Luka Modric oldu.
Antremandan Görüntüler:
Şampiyon Luka Modric
TOTTENHAM HOTSPUR - LAZİO
11 LER
Van der Vaart 'a uyguladığımız antreman işe yaradı. Maçın 44. dakikasında süper bir frikik golüne imza attı. Maçın kahramanı hat-trick le kurtarıcımız Jermain Defoe oldu...
Maçın Golleri :
[YOUTUBE="GNlGEzHyTlE"]Tottenham-Lazio[/YOUTUBE]
UEFA KUPASI D GRUBU
Göreve geldiğimde D grubunda 7 puanla 3. sırada bulunuyorduk bugünse 13 puanla D Grubunu lider tamamlayarak bir üst tura çıktık..
D Grubunda oynanan diğer karşılaşma tam anlamıyla nefesleri kesecek cinstendiBrondby gruptaki tek puanını müthiş bir oyunla aldı
[YOUTUBE="NuiU8CTWRaA"]5-5[/YOUTUBE]
EPL 16. VE 17. HAFTA
TOTTENHAM HOTSPUR - NEWCASTLE UNITED
BLACKBURN ROVERS - TOTTENHAM HOTSPUR
Manchester City yenilgisinden sonra ligde üst üste puan kayıpları yaşıyoruz..
EPL 18. VE 19. HAFTA
WEST BROM - TOTTENHAM HOTSPUR
11 LER
TOTTENHAM HOTSPUR - FULHAM
11 LER
Ligde yaşadığımız puan kayıplarının ardından toparlandık ve West Brom la Fulham maçlarını farklı kazandık..
Transfer sezonu açıldı!!!
Maçlar genel olarak gayet iyi.Transfer sezonunda takviyelerini merakla bekliyorum.Benim sana önerim ise Mbaye Niang![]()
Dos Santos nerede yaw? Sattın mı?
Personel Kadromuz
Takımdan Ayrılanlar
Scott Parker 7.500.000 € bonservis bedeliyle Lider Chelsea'nin yolunu tuttu...
Forvette verim alamadığım Roman Pavlyuchenko 3.800.000 € bedelle Villarreal'e transfer oldu..
38 yaşındaki Carlo Cudicini 500.000 € karşılığı İtalyan ekibi Napoli 'ye gitti.
Genç Andros Townsend 500.000 € karşılığı Swensea ye transfer oldu..
SİNAN BOLAT
Milli kalecimizi 7.500.000 € ( 48 ay taksitle ) bonservis bedeli karşılığı kadromuza kattık.
İBRAHİM AFELLAY
7.500.000 € ( 48 ay taksitle ) para karşılığı Afellay'ı Barcelona'dan koparıp kadromuza dahil ettik.
TOBY ALDERWEİRELD
Başarılı Stoperi 9.000.000 € ( 48 ay taksitle ) 'ya renklerimize bağladık..
WİLFRİED
Transfer piyasasının gözde oyuncularından biri olan Wilfried'i 2.500.000 € ( 48 ay taksitle ) 'ya transfer ettik..
GEOFFREY KONDOGBİA
Geleceği düşünerek Geoffrey 'i 900.000 € ( 48 ay taksitle ) gibi az bir rakama kadromuza kattık.