Transferler ;

Genel Görünüm

Lamanna ; Bu yıl gol kralı olmasını beklediğim oyuncum. 6 hazırlık maçında 6 gol attı. Taktiğe ve takıma alıştıkça performansının yükselceğine inanıyorum. En önemli gol silahım

Carrasco ; Her iki kanatta da etki olan özellikleriyle göz dolduran bir isim. Yabancı kontenjanına takılmadığı ve iyi performans gösterdiği sürece ilk 11imde yeri olcak

Gabriel Araujo ; En pahalı transferim. atletico madrid , trabzon gibi takımlarda istedi ama sonunda oyuncuyu kaptık. Çok işime yarıyacağına inanıyorum

Lung Jr ; Kaleyi ona emanet edeceğim ve ona güveniyorum. hazırlık maçlarında da iyi performans sergiledi

Waltinho ; Forvet hattındaki alternatiflerimden biri. Lamanna ve Keane den sonra başvuracağım diğer oyuncum

D'Alessandro ; Özellikler olarak çok iyi ama takımımla sadece 1 hazırlık maçına çıkabildi. Arjantinle u20 şampiyonasındaydı. Arjantin kupayı kazandı o takımın bir parçasıydı. Ondan hazırlık döneminde yararlanamadık uyumu biraz zor olcak gibi

Gonzalez ; Yabancı sınırına takılmadığı sürece kanatda kullanmayı düşündüğüm eleman

Yiğit Gökoğlan ; Kanatlarda iyi bir alternatif olabilceğini düşündüğüm için aldım. Yabancı sorunu olcak gibi onu ilk 11 de de çok kullancam

Serdar Eylik ; Yine kanatlar için alternatifim

Anıl Dilaver ; 4 yıldır peşinden koşuyordum en sonunda alabildim. Hazırlık maçlarında çok iyi performans ortaya koydu. Yedek girse de golünü atmayı bildi

Erdal Akbaba ; Alternatif

Çağlar Birinci ; Tecrübesinden yararlanacağıma inanıyorum

Can Durmuş ; Alternatif

Transferlerim için yorumlarınızı alayım ?