Kemik sıyırmak istemiyorsak kanat transfer yapmamız lazım bu devre![]()
Kemik sıyırmak istemiyorsak kanat transfer yapmamız lazım bu devre![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ne yapıp edip sağ açık almalıyız. Öyle böyle sol tarafı Emre götürüyor, alternatifi de Riera olmadı Kazım/Yiğit'le bile idare edilebilir. Ama sağ tarafı Emre kadar götürebilen bir açığımız bile yok. Wijnaldum gelirse muhteşem olur ama bence de bunlar hayalcilik. Bir de Leto deniyor. Benim bildiğim Amrabat konusunda olumlu gelişmeler olduğu. Şapkanın içinden Amrabat çıksa süper olur bana kalırsa.
Twitterde Corluka Kiralik olarak gelcek haberleri var...
corluka yı alıp napıcaz ya eboue var zaten (gerçi eboue sağ açık corluka sağ bek te yapılabilir)
Shaqiri'yi istiyorum ya benSola sola yardırsın 90 a 90 a çaksın istiyorum ben
Duy sesimi Ünal Başkan!
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ünal Aysal: Basel, Shaqiri için 13+2 Milyon Euro istedi. Hesabını verecemeyeceğimiz paraları harcayıp, mali GK'de tenkit edilmek istemiyoruz
Bana cevap mı oldu şimdi bu![]()
Artık adam gibi bir transfer yapmamız farz oldu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Süleyman Hurma:Gslilerle kırgınlıkları düzelttik.Artık onlarda Amrabat'ın ne şartta olursa olsun şu an için satılık olmadığını biliyorlar.
Daily Mail: Galatasaray, Fulham'da forma giyen Andy Johnson ile ilgileniyor
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...latasaray.html
bos transfer olur hatta shaqiri olayindan sonra hayal kirikligi olur
E Amrabat satılık değilse neden oynatılmıyor turşusunu mu kuracaklar![]()
oynatın da bari puan kazandırsın size...
Afrika'da Amrabat![]()
Şuan Fas Milli Takımında![]()
He doğru![]()
artık bir transfer yapalım yahu kaçında kapanıyordu dönem ?
Forvette şu an yedeğimiz yokki...Sercan-Elmander oynuyor...Tek forvette halimiz ortada...Sercan'dan zaten ne kadar faydalanabilirizki...Tamam Kazım forvet oynayabiliyor ama ondan mı yararlanacağızBaros sakat zaten...Forvet ve sağ açık özellikli bir oyuncu şart bize...
Baros iyileştiğinde ne olacak.Sercan 4. adam olacak.3. adamken bile ya rotasyonda oynuyor ya 80. dakkada giriyor.Bence forvete gerek yok.Sağ açık dersek Kazım'ı gram sevmem.Zaten oraya Yiğit alındı.Bir daha sağ açık transferine ne gerek var çok saçma olur.Sol açık desek Riera , Emre yetmiyor mu yetiyor.Sol açığa da gerek yok.Ortasaha ise Selçuk Melo daha ne diyelim.Defans göbekte bi sorun yok sağ bekte de yok.Kalede de yok.Olursa en fazla bi sol bek transferi olsun.Oda öyle çok gerek görmüyorum.Sanırım sorun biz Galatasaray taraftarlarında , transfere doymuyoruz .
Sağ kanat veya forvet.Mutlaka iyi birileri lazım.Ama gidip 30-32 yaşında birini alıcaklarsa almasınlar dengeler de bozulmaz böylece.
Andy gelsin, Sercan Yıldırım süre almayacak şekilde bir rotasyon olsun. O zaman o işe evet derim.
Muhammed Demir için İbrahim Kızılla anlaşılmak üzereymiş.
eto'o bitmiş.
Muhammed çok iyi olur...
Galatasaray Gaziantep'in genç yıldızı Muhammet Demir için İbrahim Kızıl ile görüşüyor.Büyük bir ihtimalle anlaştıkları öğrenildi.
Aslında Keita tam ilaç olur.. Baros'un sakatlığında onun yerinde kullanılabilir, sağ açıkta zaten lokomotif gibi.. Alınması durumunda forma satışları da olacaktır, ben bile maddi açıdan zor dönemde olmama rağmen kesinlikle alırım.. Atmosfere de pek yabancı değil, üstelik artık yabancılar da dışlanmıyor.. Nokta transfer olurdu bence..
Yunan medyasina gore Fatih Terim, Leto icin 8 milyon euroyu cok buldu ve GS geri adim atti
http://www.novasports.gr/news.aspx?a...5&Round=252785
Avrupai her oyuncu için belirlenen miktarları hep uçuk bulup geri adım atıyoruz , şunuda bilmemiz lazım Avrupa'dan iyi bir oyuncu getirmek istiyorsak bunun minumum bedeli 7-10 Milyon Euro arası olacaktır tabi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Leto iyi bir oyuncu değil bence Alican. Riera daha iyi hatta.