arkadaslar ben ilk defa patch indircemde nereye indirecegimi bilmiorum. bide idirdikten sonra extra bısı yapcammı? yardım edersenız sevınırım
arkadaslar ben ilk defa patch indircemde nereye indirecegimi bilmiorum. bide idirdikten sonra extra bısı yapcammı? yardım edersenız sevınırım
yaa arkadaslar ben datasız indirdim ve mac esnasında benden habersiz oyuncular yer degiştiriyor yani taktik ekranına giriyorum bakıyorum sag acık solbekle,defans santraforla,yer degişmiş bunun bi cozumu varmı veya datalıyı yuklersem cozulurmu.
walla buna sewindim çünkü şimdi indiriyorum datalıyıOriginally Posted by iori
indirdim ama save den girince olmadı nese
abiler bazı dosyaları ben indiremiyorum daha doğrusu indir yazısı görükmüyo bu nasıl iş anlamadım? Anlatırsanız sevinirim.
adrsim [email protected]
ya oyuna giremedim ya indirdikten sonra o kadar kişi yazmış yapanlarda yardım etmiyo ya
ben yardım edeyim oyunun image dosyaları(mds mdf )warsa demon tools la mount image edin oyunun kısayoluna sağ tıklayıp uyumluk sekmesinden win nt seçioz we gelsin 603 lü fm 2006![]()
ya mds mdf derken nerde bunlar.anelka win nt yaptım.anelka eğer bulamssan sonun kötü olur![]()
demon tools a sağ tıkla orda msd,mdf uzantılı birşeyler görüyorsan mount image de yoksa win nt yap sonra gir
anelka sen bnm msn adresimi sil baştan ekle bana gelmedi msnnen yada sen bana ver adresini bn ekleyeyim özelden ver
teşekkürler...
arkadaşlar bu datalıyı indiriyorum hata veriyor neden acaba
arkadaşlar ikiside hatalı!!!!!!!!!!!
evet bendede datalı hata veriyor..belli bir süre indikten sonra daha inmiyor...ACİL YARDIM LÜTFEN
bide datasızı indirdim oyuna kurduktan sonra oyun açılmıyor cd istiyor...
Yardim Edecek Kİmse Yokmu AkŞama ArkadaŞa SÖz Verdİm İnternetten Manager Oynayacam Ama Bİr SÜrÜ Sorunum Var...
LÜtfen Yardim!!!!
ya ben yüklerken bazı sorunlar çıktı .nasıl yükleye bilirim
arkadaşlar bende fm6.0.2var 6.0.3le bi farkı varmı yüklesem yavaşlarmı oyun bide benim türkçe onu yükleyin ce açılmaz diye korkuyorum öyle bişey olabilir mi?
version 6.0.2 ile 6.0.3 arasında hatları düzeltme farkı var sonuçta adamlar boşuna çıkarmadılar.yavaşlamaz türkçe ilede bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
adı üstünde güncelleme bi farkı olmasa neden çıkarsınlar
Hiç bir farkı olmaz arkadaşım rahatlıkla yükleyebilirsin. Ayrıva Türkçe'ne de bir zarar gelmez o konuda da endişelenme....
"YÜCE ATATÜRK"
kayıtlı oyunlar içinde sorun olmaz diyorlar ama hata alan arkadaşlar olmuş.. sıfırdan bir oyun için 6.0.3 ü kurmalısın hem 6.0.3 ile birlikte Türkiye ligindede önemli düzenlemeler yapıldı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
beyler bu son yamayı nasıl indircez ya
yardım edin bi zahmet
Kardeş sayfanın en başına git orda 70 mb olanı çek.Originally Posted by candeger
için data ya falan mı çıkartçaz dosyayı yoxa kendimi kuruo?
kendi kuruluyor sen tıkla sadece.Originally Posted by kaaaanfm
saol arkadaş
yama cok güselmiş![]()
arkadaşlar update nasıl yplıyo
ya arkadaslar ben de iki yamayıda ındırdım pudatede ettım ama oyuna gırdımmı hala wersıyon 6.0.2 yazıyor bı yardım lutfen msnımıde yazabılırsınız [email protected]
Düzeltilen hatalar turksportalda ing yazıyor.Türkçesini açıklayabilir misiniz?Ne gibi hatalr düzeltildi?
üyeliğimi forum tanıyo site tanımıyo ne yapacam?????????????????????
sitedeki üye ol kısmından üye ol bide
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
fm 2006 için değilmi ve ben bi sezon geçtim fenerbahceyle yaptığım transferler bozulabilirmi bozuluyosa datasız indiriyim türkçe yama yüklü onu zomaz deilmi