TRANSFER : "PETR JANDA"

MedicalPark Antalyaspor, ara transfer döneminde ikinci oyuncu transferini resmen gerçekleştirdi. Çek Milli fubolcu kırmızı-beyazlı ekiple 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Yöneticilerden Bülent Yıldıırm, Tahsin Aksoy, Emin Altıner ve Salih Peker imza töreninde yer aldı.

İMZA TÖRENİNDEN AÇIKLAMALAR

Bülent Yıldırım :"Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu.Görüşmelerimiz nihayetinde bitti ve futbolcu ile resmen anlaştık"

Bülent Yıldırım :"Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu.Görüşmelerimiz nihayetinde bitti ve futbolcu ile resmen anlaştık"

Petr Janda, ofansif orta saha ve forvet hattının kanatlarında oynayan yetenekli ve süratli bir futbolcu ...

Petr Janda :"Antalya'ya 3 yıl için turistlik olarak geziye gelmiştim. Antalya avrupa markalaşmış bir şehir."

Petr Janda :"Türkiye'den Avrupada bir çok teklif aldım ancak Antalya şehrinden etkilendim.Ailemle birlikte burayı tercih ettik"

Petr Janda :"Türkiye'deki takımların yanı sıra Fransa, Belçika ve İngiltere'den teklifler aldım.Şehirden etkilenmem bu transferde etkiliydi"

Petr Janda: "Türkiye'de bahsi geçen kulüpler menajerlerimiz vasıtasıyla benle ilgilendiler.Ancak ben tercihimi Antalyaspor'u tercih ettim"

Petr Janda: "Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek'in kariyerini büyüklerim bana anlattı. Türkiye'den Burak, Alex ve Baros'u beğeniyorum"

Petr Janda: "Transferim gündeme geldiği günden itibaren internet üzerinden kulübümle ilgili araştırmalar yaptım"

Petr Janda :"Tita ve Necati gibi futbolculardan etkilendim.İlk hedefim Türkçe öğrenmek."

Petr Janda :"3 hafta önce Türkiye'deki bazı kulüplerin benle ilgilendiği öğrendim.10 gün önce Antalyaspor ile görüştüm"

Petr Janda: "Antalyaspor'dan bir süre izin istedim.Ailemle görüştüm ve bugün Antalyaspor'a imza atıyorum"

Petr Janda: "Antalyasporlu taraftarlarla da kısa sürede karşılaşmak istiyorum.Heyecanla ilk oynayacağım maçı bekliyorum"

Petr Janda: "Lakabım Pedro"

Petr Janda: "İmza törenine katılan gazetecilere teşekkür ederim"

antalyasporum.com