Sayfa 11 / 30 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Maçların süper.Zaten play-off'ta kendini zorlamadan rahatça şampiyon olacağına inanıyorum.Önümüzdeki sezon Avrupa için transfer çalışmalarına başlaman gerekiyor.
    Benim sana önerim forvete Seydou Doumbia'yı al 25 milyona seni 10 sene taşır.
    ilk hedefim doumbia zaten şuan gelmiyor ilerki sezonlarda aglaya aglayagelecekdir.. zaten ozamanda daha iyi bir finasa sahipolucamı düşünüyorum çok sagolasın yorumiçinde öneri içinde her mevkide özellikle avrupaiçin oyuncu önerlerini vs beklerim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Doumbia takımını uçurur alabilirsen ileri hattı için mükemmel olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

bn hm daha ucuz hmde aynı sewiye olarak lacina traore yi öneriyorum forvete her türlü seni tasır cok rahatta büyük miktarlara saatabilirsin dstm..

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Doumbia takımını uçurur alabilirsen ileri hattı için mükemmel olur.
    ah şuan alsam takım uçar giderde gerçekden çok iyi oyuncu

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    bn hm daha ucuz hmde aynı sewiye olarak lacina traore yi öneriyorum forvete her türlü seni tasır cok rahatta büyük miktarlara saatabilirsin dstm..
    2 oyuncuda degelendirilecekdir lacina traore gelişim durumu nasıl neşet :=) çevikligi fln düşükgeldi bana biraz

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Defans hattına takviye yapabilirsin.Serdar Aziz ve Kemal Tokak işini görür.
    Sol kanada Saliou Ciss var onu alabilirsin.Çok kaliteli futbolcu.
    Orta sahada ise mücadeleci olarak Jucilei var.Göbekte ise Jem Karacan yeter.Selçuk İnan 2-3 sene daha iş yapar.
    Kanatlara ise Olcay Şahan var gayet yetenekli.Ayrıca Sidney Sam alabiliyosan al.
    Forvette ise ilginç tercihlerim vardır benim.Etien Velikonja,Jan Chramosta gibi hızlı oyuncular var istersen bak derim.Türklerden ise Muhammet Demir var idare eder.

Defans hattına takviye yapabilirsin.Serdar Aziz ve Kemal Tokak işini görür.
    Sol kanada Saliou Ciss var onu alabilirsin.Çok kaliteli futbolcu.
    Orta sahada ise mücadeleci olarak Jucilei var.Göbekte ise Jem Karacan yeter.Selçuk İnan 2-3 sene daha iş yapar.
    Kanatlara ise Olcay Şahan var gayet yetenekli.Ayrıca Sidney Sam alabiliyosan al.
    Forvette ise ilginç tercihlerim vardır benim.Etien Velikonja,Jan Chramosta gibi hızlı oyuncular var istersen bak derim.Türklerden ise Muhammet Demir var idare eder.
    salio ciss e bakdım yabancı bekiçin evet gzl fenadegil türkdefans bol zaten suan geliceklerde var :=) juclilei çokseverm ama zor gibi almam anca ileryen sezonlarda sidney samda gerçekden kaliteli ama baya ücret istiyorlar duruma göre degerlendirecez bakalım 2 forvetde takibimdeydi he türkolan tabiki takibimde olcay asahan da serbest oyuncu serbestse çokyakından ilgileniyorm demekdir fena bir oyuncu degil fakat kararsız kaldıgımda onu bir alman klübü aldı 2016 kadar imzalamış ama degerlendirecem bütün önerilerini çok sagolasın
    Last edited by Gratel : 24.Ocak.2012 at 22:15

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Protesto ediyorum seni sezonu bitirene kadar yorum yok sana :P

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Protesto ediyorum seni sezonu bitirene kadar yorum yok sana :P
    biticek en yakın zamanda prostestonu yorma sen entocum
    Last edited by Gratel : 25.Ocak.2012 at 02:09

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

lacina gelişiyor en fzla 6m ye alırsın rahat bi sezon kesmeden oynat 20m ye gider.
    tek forvet cok güzel oynuyor cift forvette hic denemedim ama..

lacina gelişiyor en fzla 6m ye alırsın rahat bi sezon kesmeden oynat 20m ye gider.
    tek forvet cok güzel oynuyor cift forvette hic denemedim ama..
    lacina yı anji almış ya :S ama pek iyidegl orda transfer listesine kona bilir aklını çelmek için çaba serfedem az işim kolaylaşmış olur demek bu senin taktik ile çokbaşarılıoldun lacina ile avrupada iş yapar mı lacina

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    lacina yı anji almış ya :S ama pek iyidegl orda transfer listesine kona bilir aklını çelmek için çaba serfedem az işim kolaylaşmış olur demek bu senin taktik ile çokbaşarılıoldun lacina ile avrupada iş yapar mı lacina
    Valla bende almıştım bu oyuncuyu Nejat ama benim kadroda Fierro, Erick torres, Wilfried, Abel Hernandez gibi forvetlerin arasından sıyrılamamıştı. Hatırladığım kadarı ile de Target Man dışında bir rolde oynatamıyorsun elemanı. Yani Target manlerin taktiğin de yeri yoksa bakma bile. Ama alırsan da zarar getirmez. Oynamasa bile aldığın fiyattan daha fazlasına satıyorsun

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Target man istiyosan Necid var CSKA'da o da iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

kendi kullandıgın taktikte target man iceriyor nejatcım

ancak bnm taktigimde her türlü iş yapıyor bu eleman. oynamasa bile rahat aldıgından fazlasına satarsın..

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Valla bende almıştım bu oyuncuyu Nejat ama benim kadroda Fierro, Erick torres, Wilfried, Abel Hernandez gibi forvetlerin arasından sıyrılamamıştı. Hatırladığım kadarı ile de Target Man dışında bir rolde oynatamıyorsun elemanı. Yani Target manlerin taktiğin de yeri yoksa bakma bile. Ama alırsan da zarar getirmez. Oynamasa bile aldığın fiyattan daha fazlasına satıyorsun
    zaten en önemli nokatada aldıgında oynatmasanda fazla paraya satabilmen ama kaçyıl sonra misal satılır lacina valla suan elmander baya iyi yerini hangi oyuncu veya oyuncular dolrurabilirki elmanderin benim takıma gelenler tercihim
    Target man istiyosan Necid var CSKA'da o da iyi
    necid takipdeym zaten :=) tek forvet için bencede çokiyi:=)
    kendi kullandıgın taktikte target man iceriyor nejatcım

ancak bnm taktigimde her türlü iş yapıyor bu eleman. oynamasa bile rahat aldıgından fazlasına satarsın..
    sag mı sol mu targetmen neşet lacina yı kaçparaya alabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

sanırım senin taktikte sol taraf target man olması lazım tam emn degilim..

suan anji de diyorsun normal sartlarda oyuna ilk basta sen alsan en fazla 5.5m ye alabilirdin adamı..

lacinayı sadece bi sezon tam oynatsan bile bi sonraki sene her türlü satabilirsin..

sanırım senin taktikte sol taraf target man olması lazım tam emn degilim..

suan anji de diyorsun normal sartlarda oyuna ilk basta sen alsan en fazla 5.5m ye alabilirdin adamı..

lacinayı sadece bi sezon tam oynatsan bile bi sonraki sene her türlü satabilirsin..
    ya anjide çok kötü transfer listesine konmasınıbekliyorm hemen alıcam akıl çelmeyede devam lacinaya da belkidahada ucuza alabilirimoyüzden 5mden hatta inş alırım alabilirim

Pardon anji degil Kuban Takımı almış Lacina Traore yi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hocam Zaten Kuban'da normalde de

İlk Play- off Maçına giriyorum Başarı Dileyen Yok mu )

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar usta sezonu bi bitiremedik

1. Play-Off Maçı

Selçuk İNAN'dan 1 Gol 3 asist Muhteşem Performans Cristian Rodriguezde Harikaydı dogrusu Popov Sakatlandıkdan Sonra işimiz Kolaylaşdı

Maçın Yıldızı: Selçuk İNAN Puanı: 9.2

Hocam Zaten Kuban'da normalde de
    valla kubana mı transfer olmuş habermyokdu başarı içinde çok sagolasın :=) bitecek bitecek merak etme

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Antep maçı süper olmuş.Şu an şoktayım hocam.
    Basket maçını gördüysen 69-66 öne geçti son saniyede adam orta alandan üçlük salladı girdi uzadı maç oha oha oha oha oha diyorum.Şoktayım halen.Yok artık

Antep maçı süper olmuş.Şu an şoktayım hocam.
    Basket maçını gördüysen 69-66 öne geçti son saniyede adam orta alandan üçlük salladı girdi uzadı maç oha oha oha oha oha diyorum.Şoktayım halen.Yok artık
    :// başlarda çokiyiydik aslında ya (

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    :// başlarda çokiyiydik aslında ya (
    aha 69 69 maç uzatmaya gitti : Bastırın Aslanlarım Devirelim Yunan devini

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Biraz zor bu vakitten sonra.O 3lük yaktı yıktı bizi.

Biraz zor bu vakitten sonra.O 3lük yaktı yıktı bizi.
    İŞDE BUKADAR Yunan Devini Olympiakosu ASLANLAR DEVİRDİ Okadar Şanssız OLmamıza Rahmen :=)

MAÇTAN NOTLAR:

* Mücadelenin ilk periyotu 15-15'lik eşitlikle geçildi.
    * İlk yarıyı Galatasaray 42-28 önde kapadı.
    * Üçüncü çeyreği Galatasaray 57-47 önde geçti.
    * Karşılaşmanın 4. periyodu 69-69'luk eşitlikle tamamlandı ve maç uzatmalara gitti. Son 2 saniyeye Olympiacos 3 sayı geride girse, Kostas Sloukas'ın kendi sahasından attığı 3 sayılık basketle maç uzadı.

GALATASARAY MEDİCAL PARK: 78
    OLYMPİAKOS: 77

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Servet Çetin'e bak sen 2'lik atmış (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Servet Çetin'e bak sen 2'lik atmış (:
    tekini kafa tekinide voleyle attı Ujfalusinin volesine Şaşırmadımda Servetin Volesine şaşırdım dogrusu Gol olmasına yani

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

79-78 yenmişiz vay be.Servet 13 gol yazıyo arada 2lik - 3lük falan atmış galiba

Sayfa 11 / 30 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri