Doumbia takımını uçurur alabilirsen ileri hattı için mükemmel olur.
...
bn hm daha ucuz hmde aynı sewiye olarak lacina traore yi öneriyorum forvete her türlü seni tasır cok rahatta büyük miktarlara saatabilirsin dstm..
Defans hattına takviye yapabilirsin.Serdar Aziz ve Kemal Tokak işini görür.
Sol kanada Saliou Ciss var onu alabilirsin.Çok kaliteli futbolcu.
Orta sahada ise mücadeleci olarak Jucilei var.Göbekte ise Jem Karacan yeter.Selçuk İnan 2-3 sene daha iş yapar.
Kanatlara ise Olcay Şahan var gayet yetenekli.Ayrıca Sidney Sam alabiliyosan al.
Forvette ise ilginç tercihlerim vardır benim.Etien Velikonja,Jan Chramosta gibi hızlı oyuncular var istersen bak derim.Türklerden ise Muhammet Demir var idare eder.
salio ciss e bakdım yabancı bekiçin evet gzl fenadegil türkdefans bol zaten suan geliceklerde var :=) juclilei çokseverm ama zor gibi almam anca ileryen sezonlarda sidney samda gerçekden kaliteli ama baya ücret istiyorlar duruma göre degerlendirecez bakalım 2 forvetde takibimdeydihe türkolan tabiki takibimde olcay asahan da serbest oyuncu serbestse çokyakından ilgileniyorm demekdir
fena bir oyuncu degil fakat kararsız kaldıgımda onu bir alman klübü aldı 2016 kadar imzalamış ama degerlendirecem bütün önerilerini çok sagolasın
![]()
Last edited by Gratel : 24.Ocak.2012 at 22:15
Protesto ediyorum seni sezonu bitirene kadar yorum yok sana :P![]()
lacina gelişiyor en fzla 6m ye alırsın rahat bi sezon kesmeden oynat 20m ye gider.
tek forvet cok güzel oynuyor cift forvette hic denemedim ama..
Valla bende almıştım bu oyuncuyu Nejat ama benim kadroda Fierro, Erick torres, Wilfried, Abel Hernandez gibi forvetlerin arasından sıyrılamamıştı. Hatırladığım kadarı ile de Target Man dışında bir rolde oynatamıyorsun elemanı. Yani Target manlerin taktiğin de yeri yoksa bakma bile. Ama alırsan da zarar getirmez. Oynamasa bile aldığın fiyattan daha fazlasına satıyorsun![]()
Target man istiyosan Necid var CSKA'da o da iyi![]()
kendi kullandıgın taktikte target man iceriyor nejatcım
ancak bnm taktigimde her türlü iş yapıyor bu eleman. oynamasa bile rahat aldıgından fazlasına satarsın..
zaten en önemli nokatada aldıgında oynatmasanda fazla paraya satabilmen ama kaçyıl sonra misal satılır lacinavalla suan elmander baya iyi yerini hangi oyuncu veya oyuncular dolrurabilirki elmanderin benim takıma gelenler tercihim
![]()
necid takipdeym zaten :=) tek forvet için bencede çokiyi:=)
sag mı sol mu targetmen neşetlacina yı kaçparaya alabilirim
![]()
sanırım senin taktikte sol taraf target man olması lazım tam emn degilim..
suan anji de diyorsun normal sartlarda oyuna ilk basta sen alsan en fazla 5.5m ye alabilirdin adamı..
lacinayı sadece bi sezon tam oynatsan bile bi sonraki sene her türlü satabilirsin..
Pardon anji degil Kuban Takımı almış Lacina Traore yi![]()
Hocam Zaten Kuban'da normalde de![]()
İlk Play- off Maçına giriyorum Başarı Dileyen Yok mu)
Başarılar usta sezonu bi bitiremedik![]()
1. Play-Off Maçı
Selçuk İNAN'dan 1 Gol 3 asist Muhteşem PerformansCristian Rodriguezde Harikaydı dogrusu
Popov Sakatlandıkdan Sonra işimiz Kolaylaşdı
![]()
Maçın Yıldızı: Selçuk İNAN Puanı: 9.2
Antep maçı süper olmuş.Şu an şoktayım hocam.
Basket maçını gördüysen 69-66 öne geçti son saniyede adam orta alandan üçlük salladı girdi uzadı maç oha oha oha oha oha diyorum.Şoktayım halen.Yok artık![]()
![]()
![]()
Biraz zor bu vakitten sonra.O 3lük yaktı yıktı bizi.
İŞDE BUKADARYunan Devini Olympiakosu ASLANLAR DEVİRDİ Okadar Şanssız OLmamıza Rahmen :=)
MAÇTAN NOTLAR:
* Mücadelenin ilk periyotu 15-15'lik eşitlikle geçildi.
* İlk yarıyı Galatasaray 42-28 önde kapadı.
* Üçüncü çeyreği Galatasaray 57-47 önde geçti.
* Karşılaşmanın 4. periyodu 69-69'luk eşitlikle tamamlandı ve maç uzatmalara gitti. Son 2 saniyeye Olympiacos 3 sayı geride girse, Kostas Sloukas'ın kendi sahasından attığı 3 sayılık basketle maç uzadı.
GALATASARAY MEDİCAL PARK: 78
OLYMPİAKOS: 77
Servet Çetin'e bak sen 2'lik atmış (:
...
79-78 yenmişiz vay be.Servet 13 gol yazıyo arada 2lik - 3lük falan atmış galiba![]()