UEFA için tebrikler.Önümüzdeki sezon hedef ŞL o zaman![]()
Lig Kupası
Tüm Türkiye Kupalar
Euro Cup
Europen super cup ve euro cup
Şampiyonlar ligi
Şampiyonlar ligi ve europen super cup
Hepsi
UEFA için tebrikler.Önümüzdeki sezon hedef ŞL o zaman![]()
Tebrikler.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Alex yerine önerilecek futbolcu varmıdır
Off Volkana Arsenaldan 20m teklif geldi satıcam herhalde
Reddetim..
uykum geldi yorumlarınızı bekliyorum.
Volkan Demirel 20m satıldı.
Tuncay Şanlı 4.8 m karşılığnda Fenerbahçe'de alex zeten yaşlandı 3.sezon 35 yaşında artık gemiyi kurtarmya bilir bunu göze alamam.O yüzden Tuncayı aldım umarım iyi bir iş yaptım kaptana euro cup için teşekkürler(tek golü alex attı chelsea maçında)
![]()
Europen Super Cup Rakibimiz Benfica
SL Benfica, Portekiz'in Lizbon şehrinde kurulmuş bir spor kulübüdür. Maçlarını Lizbon'da 65.647 kişilik Estádio da Luz'da oynayan kulübün renkleri kırmızı-beyaz, amblemi kartaldır. 31 şampiyonlukla Portekiz Ligi' ni en çok kez kazanan futbol takımıdır.
Sloganları, aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri'nin de kullandığı "E Pluribus Unum" dur.
CEM CAN FENERBAHÇEDE
![]()
Yorumlarınızı bekliyorum Transferler naıl diyorunz
Souleymane Diawara FENERBAHÇEDE
140k karşılığında sudan ucuz zaten 2014 kadar imzaladım yaş 34de
![]()
Emre Can Fenerbahçede serbesten alınmıştır.
![]()
Kusura bakma ama transfer politikanı olumlu bulmuyorum![]()
Brazil takımının yeni hocası kaan şafak
![]()
Brezilya'da başarılar hocam.
Brezilya süper olmuş.Transferler politikan garip de olsa bence iyi sayılır.Volkan'dan iyi kazanmışsın.Alex'in yerine de Badelj - Kovacic veya Dzagoev'i alabilirsin.
gözlemcilerinin verdiği yıldızlara göre oyuncu almanı tavsiye ederim, böyle her önüne gelen adamı almak yerine. 4 yıldızdan aşşağı olanıda almamalısın Avrupa'da başarı elde etmek için. 3.5 yıldızda olabilir.
Arkadşlar alex yerine altarnetif arıyorum okyuon ltf yorum atsın.