LİGDE LİVORNO RÜZGARI ESİYOR !
6.Hafta
Crash Dumps hatasından dolayı Varese'yle bir kez daha maçımızı yaptık.Bu kez kazanmayı başardık.Gollerimiz duran toplardan geldi.Maçın adamı Materazzi (9.2)
7.Hafta
7. haftada rakibimiz güçlü Reggina'ydı.Deplasmanda rakibimizi 2-0 devirdik.Goller yine duran toplardan geldi.Duran toplar haricinde gol bulmakta zorlanıyoruz.Buna bi çözüm bulmamız lazım.Onun haricinde şanssız bir maçtı.Hem sağ açığımızı hem sol açığımızı sakatladılar ve takımın kanadını kırdılar.Hemde az buz değil iki oyuncudan da 3 ay yararlanamıycaz.Bakalım onlarsız ne yapacağız.Maçın adamı Ferrari (8.1)
8.Hafta
8. hafta maçımızda rakip Nocerina'ydı.Vasat ekip karşında tek golle 3 puanı aldık.Gol Materazzinin penaltısından geldi.Çoğu Italyan ekip 3-4-3 oynuyor.Ilginç geldi banaOnun dışında pozisyon bulamamızın tek nedeni kanatlarımızın sakatlığı olarak görüyorum.Onlar iyileşene kadar en az kayıpla geçirmeliyiz bu dönemi.Maçın adamı Materazzi (7.5)
9.Hafta
9. haftada rakibimiz şampiyonluğun en önemli adaylarından Brescia'ydı.Sakatlarımızla puan kaybederiz diye düşünüyordum.Nitekim golüde yedik ama devamında müthiş bir oyunla maçı 3-1 e çevirdik.Gollerimiz forvetimiz hariç herkesten gelebiliyor.Yeni bir forvet lazım bize.Maçın adamı yaptığı 2 asistle forvet oyuncumuz Betanin oldu (8.8)
Genel olarak çok iyi gidiyoruz.Son 5 maçımızı kazandık ve ne kadar iddaalı olduğumuzu kanıtladık bir kez daha
Puan Durumu
Takım Verileri
Son 6 maçımızı kaybetmeyerek yeni bir rekora imza attık.Ve ligin en çok gol atan ekibiyiz.
Oyuncu Verileri
Gol Kralı Materazzi gidiyor.Eğer böyle giderse gol kralı olacak kendisi

Onun dışında pozisyon bulamamızın tek nedeni kanatlarımızın sakatlığı olarak görüyorum.Onlar iyileşene kadar en az kayıpla geçirmeliyiz bu dönemi.Maçın adamı Materazzi (7.5)