Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

10 71.43%
  • Berabere biter

3 21.43%
  • Mersin İ.Y. kazanır

1 7.14%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: [23. Hafta] Fenerbahçe - Mersin İ.Y.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu cristianla özer adama cinnet geçirtirler ya hele cristian bukadar mı ruhsuz olunur ya hiç sevmiyorum şu adamı ya Alex 2 abi Alex varsa baroni oynamayacak baroni oynuosa alex oynamayacak 2 tane aynı tip koşmayan mücadele etmeyen oyuncuyla taktik mi kurulur ya.

Aykut hoca ilk yarıda stoch içe doğru girip durdu desene adama çizgiye git diye bazen hiç sevmiyorum senin taktik anlayışını

Geriye doğru top dağıtmak noluyor ya madem barça özentisi olmak istiyorsunuz ileri doğru oynayarak yapın şunu geriye geriye geriye geriye gına geldi kardeşim bu ne ya

İlk yarıda mersin yoktu oyunda ondan iyi oynuyor gibi gözüktük halbuki pozsiyon üretemiyor takım geriye dönmekten ya çok sinir oluyorum çok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok garip takımız. Futbolda ciddiyetsizliğe yer olmadığını kanıtlayan bir maçtı. İlk yarı sonunda birisi bana dese ki bu maçın son dakikalarını sıkıntı içerisinde geçireceksiniz dalga geçerdim. İkinci yarı başladıktan sonra kontrolü tamamen Mersin'e verdik. 1 olmaz 2 olmaz 3. de gol olur. 2-1 olduktan sonra da skoru koruma anlamında geriye yaslandık. Maç iyice bizim adımıza kötüye döndü. İlk yarı Barcelona gibi ikinci yarı Konyaspor gibiydik. Bir takım maç içerisinde nasıl bu kadar farklı 2 kimlikte olur anlamıyorum. İlk yarı Mersin'i resmen boğduk. İkinci yarıya da aynı şekilde başlayıp 3. golü bulsak maç rahat 5-6'ya gidecek. Ama biz tuttuk oyunu geride kabul ettik. Golde Volkan'ın da hatası var, çıkıp o topu almalıydı. Serdar'ın da hatası var, vurdurmamalıydı.

Aykut hocanın acilen takımın 2 devrede bu kadar değişkenlik göstermesi problemini çözmesi lazım. İlk yarıları bu şekilde oynayıp ikinci yarıda daha dengeli oyun olsa bile kafidir.

Stoch'un golü yine jeneriklikti. Hem de bu sefer sol ayağıyla attı. Kaptan gününde değildi. Eğer Alex bugün biraz iyi olsaydı maç bizim adımıza daha rahat olabilirdi.

3 puan için takımımıza tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Bu cristianla özer adama cinnet geçirtirler ya hele cristian bukadar mı ruhsuz olunur ya hiç sevmiyorum şu adamı ya Alex 2 abi Alex varsa baroni oynamayacak baroni oynuosa alex oynamayacak 2 tane aynı tip koşmayan mücadele etmeyen oyuncuyla taktik mi kurulur ya...
    Dediğiniz gibi 10 numara gibi oynuyor Cristian. Bu sezon bitiminde Cristian'ın gönderilmesi umuyorum ama gönderilmeyecek. Keşke gönderilse, ben de yanılsam. Buna ek olarak Aykut Kocaman'ın Caner'i sol bekte denemeyi bırakıp yedek bir sol bek alması gerekiyor.
    Last edited by Crazycat : 30.Ocak.2012 at 00:24

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Geçen maçın tamamı ve bu maçın yarısı bize hiç yakışmayan oyunlardı, buna rağmen puan farkı 2 olmuşken bunu motivede kullanıp bir an önce toparlanmak lazım, tebrikler Fenerbahçem

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Stoch Stoch Stoch yorum bile yapmıyorum. Ne kadar övsem azdır.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Ocak.2012 at 00:50 Reason: lütfen seviyeyi düşürmemeye çalışalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Beşiktaş taraftarı maça gelsin biye pankart açılmış sanırım

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe taraftarı twitter'da da sürekli paylaşıyor bunu. Beşiktaş taraftarının Kadıköy'e gelmesi isteniyor. Biz nasıl İnönü'ye gittiysek, onlar da gelsinler. Keşke ayrım yapılmadan, yan yana izlenebilse. O bir ütopya gerçi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'nin attığı ilk gol ofsaytmış. Markus Merk'in yorumu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106573

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yardımcı hakem kötüydü. Özer o pozisyonda aktif alanda. Serdar'ın pasında Bienvenu'nun kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonu da ofsayt diye kesti; değildi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri