1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: FM 2011 Pas ve Taktik üzerine

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

cidden daha önce böylesini görmemiştim. hocam bu son eklediğin maçtaki taktiğinin takım talimatları(team instructions) kısmının resmini koyabilir misin ayrıca oyuncuların mentalite ve creative freedom değerlerini kabaca anlatabilir misin cidden acayip merak ettim 220 pas nedir abi barça'nın taktiği tam olarak oyunda olamaz derken barça'dan daha sağlam taktik çıkarmışsın. helal olsun valla. aslında taktiği isteyecektim ama fm 11 yüklü değil fm 12 yüklü hali hazırda zira.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    cidden daha önce böylesini görmemiştim. hocam bu son eklediğin maçtaki taktiğinin takım talimatları(team instructions) kısmının resmini koyabilir misin ayrıca oyuncuların mentalite ve creative freedom değerlerini kabaca anlatabilir misin cidden acayip merak ettim 220 pas nedir abi barça'nın taktiği tam olarak oyunda olamaz derken barça'dan daha sağlam taktik çıkarmışsın. helal olsun valla. aslında taktiği isteyecektim ama fm 11 yüklü değil fm 12 yüklü hali hazırda zira.
    Kardeş sağolasın ee üç senedir uğraşıyom emeğimin karşılığını aldım bence neyse aslında ben de böyle bir sonuç beklemiyordum bütün forumlarda ne kadar taktik varsa denedim en yüksek verim aldığım taktikte dahi en fazla 300 civarı pas yapabildim geçenlerde rastladığım bi yerde de bi arkadaş en fazla 500 pas yaptığını söylemişti ondan taktiği istedim verdi ama o da çok işe yaramadı
    Sonra 4-2-3-1 taktiğimle yaptığım pas oranını görünce artık barcelonanın daha da ilerisine geçtiğimi farkettim nitekim de clde gruplarda barça ile eşleştik :

FM 2011 için yatığım bu taktik kesinlikle bug olmadığından 10da ve 12de de rahatlıkla yakın performans verir tabi taktiği almak ve kullanmak isteyenler bana kadrosunu yazarlarsa nasıl bir 11 ile maçlara çıkması gerektiğini söylerim zaten bende 12 de yüklü fakat 11 üzerine derinleştiğimden vakit bulamıyorum yakın zamanda 12ye uyarlayacağım bu taktiği hem de daha olağanüstü bir sonuç vermesi bakımından barça kariyeri açıcağım çünkü gerçekten cityde bu taktiği uygulamak çok daha zor düşünüyorum da kompany yerine pique, huddlestone yerine xavi, toure yerine iniesta, nasri yerine fabregas, silva yerine messi, dzeko yerine villa futbolüstü bişey olurdu

Mesaj Yetkileri