Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
cidden daha önce böylesini görmemiştim. hocam bu son eklediğin maçtaki taktiğinin takım talimatları(team instructions) kısmının resmini koyabilir misin ayrıca oyuncuların mentalite ve creative freedom değerlerini kabaca anlatabilir misin cidden acayip merak ettim 220 pas nedir abi barça'nın taktiği tam olarak oyunda olamaz derken barça'dan daha sağlam taktik çıkarmışsın. helal olsun valla. aslında taktiği isteyecektim ama fm 11 yüklü değil fm 12 yüklü hali hazırda zira.
Kardeş sağolasın ee üç senedir uğraşıyom emeğimin karşılığını aldım bence neyse aslında ben de böyle bir sonuç beklemiyordum bütün forumlarda ne kadar taktik varsa denedim en yüksek verim aldığım taktikte dahi en fazla 300 civarı pas yapabildim geçenlerde rastladığım bi yerde de bi arkadaş en fazla 500 pas yaptığını söylemişti ondan taktiği istedim verdi ama o da çok işe yaramadı
Sonra 4-2-3-1 taktiğimle yaptığım pas oranını görünce artık barcelonanın daha da ilerisine geçtiğimi farkettim nitekim de clde gruplarda barça ile eşleştik :