Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
Başarılar dilerim , Eriksen'e bence iyi bak gerçekte çok iyi performansı var.

Bu arada bende Ajax ile kariyer açmayı düşünüyorum nasıl zevk veriyor mu ?
Kesinlikle, on numara gidiyor kariyer ne zaman ne olacağı belli değil. Çok keyifli.

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
Başarılar hocam bencede 11 puan alırsınız ayrıca bu antrenman neymiş böyle yüksek potansiyelli regenler bu seri de Hollanda'da çok fazla denk gelmedi ama size gelirse bu program ile geleceğin Koemanları Gullitleri bekliyor bizleri
Teşekkür ederim, hedef fabrikayı tekrar tam kapasite çalıştırmak.

Bu arada gençlerin gelişiminden şöyle bir kesit sunayım. Yaptığım antrenman programı A Takım oyuncularında da bu kadar etkili olursa yayınlayacağım arkadaşlar merak etmeyin.

Eredivisie 5.Hafta [Ajax - De Graafschap]

Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.Hafta [Genk - Ajax]

Rezil bir karşılaşmaydı. İnanın sahadaki takımımı tanıyamadım. Rakip maçın henüz 26. dakikasında 10 kişi kaldı fakat biz bunu bile değerlendiremedik. Sahadakiler benim oyuncularım değildiler sanki. Eğer Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyorsak bu maçları kazanmak zorundayız. Maalesef bu mağlubiyet umutlarımı azalttı, UEFA'da devam edecekmişiz gibime geliyor.

Eredivisie 6.Hafta [VVV - Ajax]

Bir mağlubiyet daha alıyoruz. Maçtan sonra yaptığım team meetingden de oldukça kötü sonuçlar çıktı ve moraller yerlerde. Ancak kısa sürede toparlanmayı umut ediyorum.

Hollanda Kupası 2.Tur [JVC - Ajax]