1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Futbolun Fabrikası: AFC Ajax [Sezon No: 1]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

CL'de en azından 3.lüğe alırsın diye düşünüyorum. Moral bozmaya değmez Genk maçı. Diğer takımlardan zor puan çıkarır Genk.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Zor bir dönem geçiriyoruz diyebilirim aslında ama toparlanmak üzereyiz.

Eredivisie 7.Hafta [Ajax - Excelsior]

Serero'ya sezon başından beri nerdeyse hiç şans tanımadım. Excelsior maçının kolay olacağını düşünüp kendisini ilk 11'de başlattım. Çok fazla katkı yapacağını düşünmediğim bir futbolcuydu ama beni bir hayli hayrete düşürdü 4 gol atarak. Sanırım biraz daha şans vereceğim Serero'ya.

Şampiyonlar Ligi Grup A 2.Hafta [Ajax - Barcelona]

İspanyollara karşı çok iyi direndiğimizi söyleyerek başlayayım önce. Henüz maçın başında geriye düşünce oldukça umutsuzluğa kapılmıştım ama takım öyle bir toparladı ki bana adeta 1 puan umudu doğdu. Nitekim bir önceki maçta 4 gol atarak "Hoca beni oynat!" mesajı veren Serero Barcelona'ya da golünü attı. O dakikadan sonra son derece ortada geçti maç. Ama maalesef rakibin ikinci golüne engel olamadık. 2.golü yiyince benim şalterler de attı, takımı atak oynatmaya başladım. Hal böyle olunca da geriye kalan bölümde kalemizde 2 gol daha gördük ama Barcelona gibi bir dünya devine karşı oynadığımız futboldan memnunum, oyuncularımı tebrik ederim.

Eredivisie 8.Hafta [NEC - Ajax]

Başından sonuna kadar hakettiğimiz bir maçtı. Takip edenler bilir size bol gollü maçlar izleteceğimi söylemiştim. Aynen de öyle oldu. Tam puan kaybediyoruz derken son haftaların formda ismi Serero çıktı ve "ben her zaman burdayım" dedi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kısa bir süre için bıraktığımız liderliği de geri alıyoruz böylece.

Eredivisie 9.Hafta [Heracles - Ajax]

Tam olarak rakibe değil de yorgunluğumuza yenildik. Takımı tekrar toplayıp kendine getirmem lazım, inişli çıkışlı skorlar alıyoruz. Maçla ilgili tek olumlu nokta Serero'nun gol atmış olmasıydı. Çıktığı 4 maçta 7 gol atan Serero artık ilk 11'in değişmezi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.Hafta [Ajax - Benfica]

Sonunda Şampiyonlar Ligi'nde de ilk galibiyetimize ulaşıyoruz. Maçın henüz ilk dakikasında geriye düşsek de iyi toparlandık ve 3 puanı cebe attık. Maç da zaten baştan sona bizim hakkımızdı. Bu sonuçla grupta 3.sıraya yükseldik.

Mesaj Yetkileri