Ünal Aysal: Hayalimdeki GS bir dünya markası. İstediğimiz ve layık olduğumuz yerde değiliz. Bütün hedefimiz yurt dışında başarılı olmak

Ünal Aysal: 8 ay içerisinde bir ivme kazandık. İyi bir başlangıç yaptığımızı söyleyebilirim. Önümüz açık diye düşünüyorum.

Ünal Aysal: Galatasaray bir aile. Yönetimde sorunlar olabilir ama çok abartılıyor. Üzerinde durulması gereken bir şey olarak görmüyorum.

Ünal Aysal: Sezon sonunda 70'in üzerinde 0 bonservis bedeli ile alınabilecek futbolcular var. Zaten yabancı kontenjanı sınırlı.

Ünal Aysal: 4 ay sonra daha ucuz ve daha iyi oyuncuları almak yerine bugünden acele karar verirsek, sıkıntılarını ileride çekeriz.

Ünal Aysal: Bugün Türkiye'de bir takım şampiyon olacaksa, bunu hakeden takım Galatasaray'dır.

Ünal Aysal: Kadromuz Türkiye için yeter ama Avrupa içi yeterli değil. Lig sonunda ilgili yerlere çok ciddi transferleri yapmak zorundayız.

Ünal Aysal: Flaş isimleri pat diye getirdiğiniz zaman, taraftarın sevinci ve sizin bundan edindiğiniz gurur çok kısa süreli oluyor.

Ünal Aysal: Ben uzun süreli başarıyı hedefliyorum. Kısa süreli başarılar ve heyecanlarla işim olmaz. Sabırlı olmamız gerekiyor.

Ünal Aysal: Takımın yarısı beni heyecanlandırmaya başladı. Diğer yarısı heyecanlandırmazsa, yerine heyecanlandıracak oyuncular gelecek