BRAZİL-FRANCE KARŞILAŞMASI MAÇ ÖNCESİ GÖRÜNTÜLERİ;
Maç içinden Görütüler;
Dev Maça Dakikalar Var...
Lig Kupası
Tüm Türkiye Kupalar
Euro Cup
Europen super cup ve euro cup
Şampiyonlar ligi
Şampiyonlar ligi ve europen super cup
Hepsi
BRAZİL-FRANCE KARŞILAŞMASI MAÇ ÖNCESİ GÖRÜNTÜLERİ;
Maç içinden Görütüler;
Dev Maça Dakikalar Var...
XULU 350K KARŞILIĞINDA ALINMIŞTI.ŞU ANDA 10M JUVENTUS TAKIMINA SATILMIŞTIR.
![]()
Fransa'yı yenersin.Xulu'yu da çok iyi fiyata satmışsın![]()
7.HAFTA
SAMSUNSPOR(10)-FENERBAHÇE
SAMSUNSPORU BİLMİYENLER İÇİN TANITALIM;
Samsunspor, Süper Lig'de mücadele eden futbol şubesi ile tanınmış Türk spor kulübü. Samsun kentini liglerde temsil eden kulüp 1927 yılında kurulmuş, 30 Haziran 1965'de profesyonel liglere adım atmıştır.[1] Resmî kayıtlara da kuruluş tarihi olarak profesyonelliğe geçtiği tarih işlenmiştir. Futbol takımı, kuruluşunun ilk yıllarında iç saha maçlarını Şehir Stadı'nda oynamakta iken 1974-75 sezonunun ikinci yarısında 19 Mayıs Stadyumu'na taşınmıştır ve halen bu stadyumda rakiplerini ağırlamaktadır.
Samsun ilinin en başarılı takımı olan Samsunspor, tarihinde 23 hafta boyunca Süper Lig'in zirvesinde yer almıştır ve Süper Lig'de en uzun süre lider kalan 6. takımdır. Bu başarısıyla da bu klasmanda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'dan sonra en başarılı Türk takımıdır. Ayrıca Süper Lig tarihinde en fazla puan toplayan 10. takım ve 1. Lig'in en çok şampiyon olan takımıdır.
Samsun ilinin kulüpleri arasında bir rekabeti bulunmayan Samsunspor bir diğer Karadeniz ekibi olan Trabzonspor ile büyük çekişme içerisindedir. Ayrıca kulübün Karadeniz takımlarıyla oynadığı tüm maçlar Karadeniz derbisi olarak adlandırılmaktadır. Takımın retro forması kol uçları ve yakası beyaz olan düz kırmızı forma, beyaz şort ve kırmızı çoraptan oluşmaktadır. Şimdiye dek birçok farklı arma kullanan kulübün güncel arması ise kırmızı renk şeritler içerisindeki beyaz zemin üzerine Onur Anıtı'nın siyah renkli silüeti yerleştirilerek oluşturulmuştur.
Samsunspor'un rezerv takımı olan Samsunspor A2, kulübün altyapısında boy gösteren oyuncuların ilk takıma çıkmadan önce oynadıkları takımdır. A2 takımda başarı gösteren oyuncular ilk takıma çıkar, yetersiz görülen oyuncular ise kulüp bünyesinden çıkarılır.
3 Haziran 2011 tarihindeki resmî açıklamaya göre kulübün toplam borcu 22.332.682 TL'dır.[2] Ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen çalışmalar sonucunda Bordeaux kenti ile işbirliği anlaşması imzalanmış, bu anlaşmanın bir gereği olarak da Samsunspor ile FC Bordeaux kulüpleri kardeş kulüp olmuşlardır.[3]
Last edited by zobuduk : 30.Ocak.2012 at 21:48
Arkadşlar resim koyken boşluk bıraksam bile hala başta göüzükoy bunu nasıl haletcem
Sorun yok çözüldü
Şampiyonlar Ligi 3. Maçımız
3.Maçımız Villarreal
Villarreal Tanıylaım;
Villarreal CF, İspanya'nın son yıllardaki başarılı takımlarından biridir. Valencia kentine bağlı, 60.000 nüfuslu bir banliyö olan Villa'da 1923'te kurulmuştur. Maçlarını 25,000 kişilik El Madrigal stadyumunda oynamaktadır.
2003-2004 sezonunda UEFA Kupası'nda yarı final oynamışlardır. 2004-2005 sezonunda La Liga'yı 3. bitirmiş, bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal karşısında son dakikada atamadığı penaltı golü yüzünden, yarı finalde elenmişlerdir. 2006 yılında İntertoto Kupasına katılmış ve NK Maribor takımına elenmişlerdir.
1997-98 sezonu sonuna kadar, İspanya 2.Ligi, 3.Ligi ve Amatör Liglerinde mücadele eden Villarreal, 1998-99 sezonunda ilk defa çıktığı La Liga'da, 18. olduktan sonra tekrar 2.Lige düşmüş ve 2000-01 sezonunda tekrar yükseldiği La Liga'da, günümüze kadar mücadele ederek hem ligde hem de Avrupa'da başarılar elde etmiştir.
Kadrosunda bir dönem Martin Palermo, Sonny Anderson, Riquelme, Diego Forlán ve Nihat Kahveci gibi önemli oyuncular bulunmuştur. Gol rekorları ise, Bölgesel Lig takımlarından Navata'yı, 2009'da 27-0 yenmeleri olmuştur.
Vay be Alex'e bak sen![]()
8.HAFTA SPOR TOTO SÜPER LİG KARŞILAŞMASI
FENERBAHÇE-ESKİŞEHİRSPOR
YER:ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU
SAAT:19:00
HAVA:RÜZGARLI
FENERBAHÇE TARAFTARLARI
ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARLARI
MALESEF BAŞKA SS BULAMADIM
Eskişehirsporu tanıyalım;
Eskişehirspor, 19 Haziran 1965 tarihinde Eskişehir'de kurulan ve Süper Lig'de mücadele eden ve futbol şubesi ile tanınmış Türk spor kulübü.[1] Eskişehirspor futbol kulübü şehrin Akademi Gençlik, İdmanyurdu ve Yıldıztepe kulüplerinin birleşmesiyle kurulur.[1] Kulübün renkleri siyah-kırmızıdır ve ilk başkanı Aziz Bolel'dir.[2]
Kulübün şu anki başkanı Halil Ünal olup, teknik direktör Michael Skibbe Bundesliga ekiplerinden Hertha BSC Berlin ile anlaştığından dolayı, teknik direktörlük görevine Ersun Yanal getirilmiştir
Artık maça hazırız...
Last edited by zobuduk : 30.Ocak.2012 at 23:02 Reason: eksik yazım
%100 FUTBOLUN KONUĞU FENERBAÇE TEKNİK ADAMI
KAAN ŞAFAK ÖZCAN
Gültekin Onay:Öncelikle hoşgeldiniz diyorum.
Kaan Şafak:Hoşbulduk.
Gültekin Onay:Fenerbahçe 8 maçtır yenilmiyo bu neye bağlı?
Kaan Şafak:Azime,çalışmaya ve inanca bağlı.
Gültekin Onay:Taraftarlar sizi çok seviyor Uefa Avrupa Ligi gibi kupalar kazandırarak Türk Futbolunu yücelttiniz size teşekkür ediyoruz
Kaan Şafak:Asıl ben teşekkür ediyorum.
Rıdvan Dilmen:Hayatım boyunca gördüğüm en iyi teknik adamlar arasında sizi görüyorum.
Kaan Şafak:Zaten Öyleyim.
Gültekin Onay.VE reklam arası
ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.MAÇIMIZ
VİLLARREAL-FENERBAHÇE
VİLLARREAL TANITIM ŞİMDİK MAÇI BEKLİYORUZ
ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.MAÇIMIZ
VİLLARREAL-FENERBAHÇE
VİLLARREAL TANITIM ŞİMDİK MAÇI BEKLİYORUZ
KARARArkadaşlar teker teker koymak yerine örneğin 10 hafta 11 hafta ve 12 hafta gibi olacaktır
bişiey değişmiyecektir(UEFA İÇİN)Süper ligde çok maç olduğundan yorluyorum.Umarım halimden anlarsınız
Kaan Şafak Özcan
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=STq56oWIzjc"]fenerbahçe[/YOUTUBE]
Maçlar güzel fakat Darwin olmasa var ya![]()
Sıra Geldi Dev Maça
Brazil-TürkiyeA milli takımımız ile benim takımım karşılaşıyor.Umarım beraberlik olur.Zaten hazırlık maçı.Bu arada Guus Hidink'e teşekkür ediyorum.World cupa geliyor.Grubu 1.bitirdi.
şimdiki Rakip Abd Umarımki Bu Maçı Kazanalım
Bu Maça Genel Kadromla
çıkacağım
Abd-brazil