1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: Galatasaray | Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden [1.Sezon]

Hybrid View

Quintero'yu bende öneririm.Adamı sal her maç en az 2 tane atıyor.Onun dışında ben sağ bek Sabri sağ açık Sercan deniyordum ama Yiğit'i de almışsın zaten.Diyeceğim Eboue yi devre arası iyi bir fiyata gönderebilirsin.Hem iyice yaşlandı değeri düşmeden iyi bir gelir olur.Ben 9M ye göndermiştim iyi bir gelir kaynağı olmuştu benim için.Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Quintero'yu bende öneririm.Adamı sal her maç en az 2 tane atıyor.Onun dışında ben sağ bek Sabri sağ açık Sercan deniyordum ama Yiğit'i de almışsın zaten.Diyeceğim Eboue yi devre arası iyi bir fiyata gönderebilirsin.Hem iyice yaşlandı değeri düşmeden iyi bir gelir olur.Ben 9M ye göndermiştim iyi bir gelir kaynağı olmuştu benim için.Başarılar.
    Teşekkürler.Quintero gitmiştir bile başka kulüplere.Eboue'yi satabilirim devre arası sıkıntı olmaz kadroda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaptan dağıtmışsın, GS ile turksportalda yapılmış en iyi girişi yapmışsın, helal olsun. Taktiğini de paylaş bakalım, öyle gizli saklı nereye kadar, olmaz

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Quintero ile Bundesliga'da 25 hafta geçirdim, hiç de öyle leblebi gibi gol atan bir profil sergilemedi. Türkiye ve ayarı liglerde iş yapar katılıyorum ama Avrupa'nın ilk 5 liginde pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Composure'u çok düşük olduğundan karşı karşıya dünya gol kaçırıyor. Yarım sezondur composure çalıştırıyorum, şu an 13'e yükseldi ama hala gelemedi kendine..

Mesaj Yetkileri