Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

1 16.67%
  • Berabere biter

0 0%
  • Beşiktaş kazanır

5 83.33%
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: [23. Hafta] Kayserispor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Daha önce bu Forumda Veli için bir sürü eleştiri yapılmıştı. Gereksiz bir oyuncu olduğunu yazanlar bile vardı. Bugün Veli'nin bu takımın orta sahasında en az Fernandes kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Ne Ernst ne Necip Veli'nin yaptığı presi yapabildi nede Veli kadar koştular. Hele Necip yerinde saymaya devam ediyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Daha önce bu Forumda Veli için bir sürü eleştiri yapılmıştı. Gereksiz bir oyuncu olduğunu yazanlar bile vardı. Bugün Veli'nin bu takımın orta sahasında en az Fernandes kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Ne Ernst ne Necip Veli'nin yaptığı presi yapabildi nede Veli kadar koştular. Hele Necip yerinde saymaya devam ediyor.
    Aynen katiliyorum Veli olsaydi belki onun presi ve mucadelesi ile gol bulabilirdik. Kötü oynadik erken geriye düsmemiz kötü ve üstelik 10 kisi kalinca malubiyet kaçinilmaz oldu. Ah Edu ah diyorum sadece o son posizyon girseydi keske..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    O eleştirileri yapan kişi derken sanırım beni kastediyorsun. Evet eleştiriyordum Veli'yi ve benim bugün orta sahada gözlemledigim düşüşün nedeni de Veli'nin yoklugu degildi. Necip çok formsuz. 30. dakikaya kadar savunma adına pek bişey yaptıgı görmedim. Hiç kosmadı. Ernst her zaman ki gibi oynadı. Fernandes zeminden de ötürü olacak sinirlerine hakim olamadı ve atıldı. Simao ve Quaresma orta sahada degil daha ilerde pres yaptılar yaptıkları zaman. Bu nedenlerden dolayı orta saha düştü Beşiktaş'ta. Veli olsa çok bişey farketmezdi bence..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    O eleştirileri yapan kişi derken sanırım beni kastediyorsun. Evet eleştiriyordum Veli'yi ve benim bugün orta sahada gözlemledigim düşüşün nedeni de Veli'nin yoklugu degildi. Necip çok formsuz. 30. dakikaya kadar savunma adına pek bişey yaptıgı görmedim. Hiç kosmadı. Ernst her zaman ki gibi oynadı. Fernandes zeminden de ötürü olacak sinirlerine hakim olamadı ve atıldı. Simao ve Quaresma orta sahada degil daha ilerde pres yaptılar yaptıkları zaman. Bu nedenlerden dolayı orta saha düştü Beşiktaş'ta. Veli olsa çok bişey farketmezdi bence..
    Bence fark ederdi. Belki Veli olsaydı Fernandes kırmızı yemeyecekti. Maç izlerken bu ayrıntılara çok dikkat ederim. Fernandes bugün oynadığı süre zarfında geriye gelerek stoperlerden top aldı. Oyun kurmak isterken hem Abdullah Durak hemde Furkan sertliği seçerek yıldırmaya çalıştılar. Ne Ernst nede Necip Fernandese yakın oynayamadılar. Veli genelde basit oynasa da ekstra özellikleri olmasa da topun oynandığı yere hemen atlıyor. Koşuyor ve pres yapıyor. Fernandes 4-5 kez pas verecek oyuncu bulamadı. Topu ayağında oyalayıp durdu Presi yiyince ya faule maruz kaldı yada kaptırdı. Kısaca yardım gelmedi. Bu yönden Fernandes bu takım için nasıl kilit oyuncu ise Veli gibi oyuncularda saha içinde Fernandesi kollayan ve sıkıştığı anda rahatlatan oyuncu konumunda. Necip konusunda katılıyorum. Çok formsuz ve oyunu çok yumuşak oynuyor. Fizik gücü de yeterli değil. Ernst'de ilerlemiş yaşına rağmen bu yoğun maç trafiğinde fazla sırıtmadı ama yeterli değil tabi.
    Last edited by Mamadou : 31.Ocak.2012 at 06:25

Mesaj Yetkileri