Profesyonel futbolcumuz Barış Ataş'ın sezon sonuna kadar Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü'ne kiralık olarak verilmesi hususunda görüşmelere başlanmıştır.
Profesyonel futbolcumuz Barış Ataş'ın sezon sonuna kadar Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü'ne kiralık olarak verilmesi hususunda görüşmelere başlanmıştır.
HaberTürk'ün Burak haberi.Ne kadar gerçekçi acaba.
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...anilmaz-teklif
Chamakh'dan daha fazla etkili olur
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Pawel ve Barış'ın kiralık gönderilmesi iyi oldu kadroda şişkinlik vardı.
Trabzonspor Burak'ın fiyatını 20 milyon Euro olarak belirledi.
Ozan İpek ile sezon sonu için anlaşıldığı dedikoduları var.
Olcan forvete yakinda oynar, hem daha Volkanin bi numarasini goremedik.
Medyaspor'da Şenol hocaya birçok teklifin olduğunu söylemiş.İyi bir Avrupa takımından teklif gelirse sezon sonu gidebilir aslında.
sampiyon yapip gidicek bence senol hoca , yardimcisi unal karaman gelir diye dusunuyorum
Desenize Senol Gunes bi yere gitmez, artik yoruldu yavas yavas Unal Karamana dogru gidiyoruz.
atletico madrid ciddi sekilde buragi istiyor
Brezilyalı oyuncumuz Alanzinho'nun sözleşmesi uzatıldı.
Buna göre yapılan görüşmelerin ardından Alanzinho'nun sözleşmesi 2013-2014 sezonu sonuna kadar uzatıldı.
.................................................
Çok lazımdı!Onur'un sözleşmesini uzatın Onur'un!
Bana göre takımda Alanzinho gibi bir yedeğin bulunması gerekliydi. Sözleşmesinin uzatılması doğru bir karar oldu, hayırlı olsun.
Sezon sonu Trabzon Servet'i alır bence![]()
Alan'ın kalması iyi. Onur'un da kesin kalması lazım. Ozan İpek iyi oyuncu, bize gelince de başarısı artar gibime geliyor. Olcan bence 10 numarayı gayet iyi oynayabilir. yani bana göre Ozan'ın alınması Adrian ve Alanzinho'nun performansına bağlı. ama şahsi kanaatim şu anda daha gerekli bölgelerimiz var ve alınması bizim için lüks olur.
onun dışında Burak'ın gidip gitmemesi önemli. şu anda bir SAPASAĞLAM stoper dışında takımda çok bariz bir eksik yok. ama Burak giderse iş çıkacak başımıza. bir de bu sene görüldü ki bize lazım adam yerli olacak. Erman Kılıç, Cenk Tosun, Muhammed Demir, Emre Güngör, Hasan Ali vs. bu oyunculara yönelmeliyiz.
Takimin 2-3 stopere ihtiyaci olacak sezon sonu.
Egemen gitti stoper alinmadi +1
Glowacki gidecek +1
Bu ikili takimdaykende oraya bi adam lazimdi +1
Yerli oyuncu candir alabilecekleri kadar alsinlar.
Ozan
Hasan Ali
Soner Aydogdu
Istediklerim.
Burak Yilmaz sene sonu yolcu kesin artik kalmasin zaten herseyiyle bukadar zirvedeyken transferi gerceklesin![]()
Gitsin ama uzun zamandır bu kadar gol atan bir forvetimiz yoktu.Ve ben hemen yerine böyle gol atan bir adam bulacağımızı sanmıyorum.Yerli yok zaten bulduğumuz yabancılarıda gördük yıllarca bir forvet bulmak için cebelleştik resmen.
Bilmiyorum ben Alan'ın bu kadar gerekli olduğuna inanmıyorum.
Alan iyi oyuncu bence besiktas macinda iyiydi bana gore , trabzonun su an en zayif mevkisi Defans glowacki yerine cok saglam bir yabanci veya turk almalilar servet olabilir turklerden..
Kardes yanlislik olmasin Alan Bjk macinda cezaliydi.
Mustiyede katiliyorum Alanzinho'nun pek bi katkisini goremiyorum.
Bu arada Lig tv'de haber çıkmış umarım doğrudur.
Onur'da mutlu son!
Trabzonspor yönetimi kaleci Onur Kıvrak'ın sözleşmesini 2016-2017 sezonunun sonuna kadar uzatttı. Sözleşme bu akşam imzalanacak...
Alan=Alanzinhobence yanlışlık burada oldu. Alan Adrian gibi anlaşılabiliyor. Alan çok üst düzey oyuncu olmayabilir ama takıma katkı sağlıyor bence.
Ligtv son dakika verdi.Onur ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalanmış.Onur yeniden form tutarsa bence kaleyi Tolga'dan geri alır.Daha iyi Onur.
Adrian adrian![]()
Tolga'ya avrupadan teklif gelecektir, Onur'un kalmasi onun icin iyi oldu. 1 takimda 2 milli kaleci biraz fazla gelir.
Trabzonspor Umut'u istiyormuş,Umut'ta Trabzonspor'u.
Madem bu ikili birbirini istiyordu da neden ayrılk oldu?Yıllarca bu adama hep kzıldı sövüldü edildi ama adam çıkıp bir kelime etmedi.Şidmi gitti yerine alınanlar onun kadar olamayınca Umut özlenir oldu.Bu ülke insanı bir kezde elindekilerin kıymetini kaybetmeden anlasa zaten birşeyleri eksilir.
Bu adam Trabzonspor kariyerinde ligde çıktığı her sezonda 10 golü aşmış bunun yanında oyun tarzı savaşcılığı ve savunmayı hucumda başlatma özellikleriylede senin diğer oyuncularına birçok katkıda bulunmuş.Böyle bir adam elinde varken macera aramaya ne gerek var.Aslında burada Umut'ta da şuç var.Kurulu ve yolunda giden bir düzeni Toulouse gibi bir takıma gitmek isteyerek bozmanın ne anlamı var ki?
Bakalım yazılanlar çizilenler gerçek olup Umut tekrar yuvaya dönecek mi?