PROBLEMLİ OYUNCU YOK
PROBLEMLİ OYUNCU YOK
" Egemen, takımda arkadaşlığın mükemmel olduğunu belirterek, `Hoca faktörü de ortada. Disiplinli ve takımı çok iyi motive ediyor` dedi. "
KAPTAN MEMNUN
Geçtiğimiz sezon sakatlık yaşamasına karşın büyük fedakarlıklar yaparak, terinin son damlasına kadar mücadele veren Kaptan Egemen Korkmaz, yeni sezon öncesinde Nevşehir kampını OLAY`a değerlendirdi. Kampın büyük bölümünü sakat olduğu için düz koşular yaparak geçiren Egemen Korkmaz, takımdaki arkadaşlıktan memnun.
HOCA FAKTÖRÜ VAR
Nevşehir kampını güzel bir şekilde noktaladıklarını ifade eden Egemen Korkmaz, `Aramıza bu sezon birçok arkadaş katıldı. Arkadaşlık gerçekten çok mükemmel. Geçen sezondan da biliyorsunuz ki, şampiyonlukta hocamızın payı çok yüksek. Bu yıl da bizi iyi motive ediyor. Fiziksel ve taktiksel yönden çok verimli bir kamp dönemi geçirdik` dedi.
SİZE ANLATIYORUM
Bursaspor`un büyük bir camia olduğunu, herkesin görevini yapması halinde başarının geleceğini vurgulayan Kaptan Egemen Korkmaz, şunları söyledi: `Takımdaki arkadaşlığı ilk kez size anlatacağım. Bir gün İsmail ile Ömer Çatkıç`ın odasına girdim. Konuşmaya başladık. Bana `Türkiye`de birçok kulüpte oynadık. İlk kez arkadaşlığın bu kadar iyi olduğu bir takımda oynadıkları söylediler.`
HEDEF ÇOK FARKLI
`Benim kaptanlığım konusunda da çok olumlu konuştular. Benden çok mennun olduklarını söylediler. Bursaspor gerçekten çok büyük bir camia. Başka kulüplere benzemiyor. Burada hedef çok farklı. Hedeflerimiz konusunda hocamızla ve arkadaşlarla yavaş yavaş konuşmaya başladık. Lig çok zor bir maraton. Fikstürümüz de çok iyi. İlkyarı iyi puan toplarsak, İkinci yarı güzel geçer.`
SEMPATİK OYUNCULAR
Takıma yeni katılan yabancı oyuncular Pancu ve Sumulikoski`nin de takıma çabuk adapte olduklarını anlatan Egemen, `Aramızda inanın problemli oyuncu yok. Sumolikoski yeni katılmasına karşın çabuk uyum sağladı. Buna keza Pancu da aynı. Kendisi zaten aramızdan birisi gibi. Yıllardır Türkiye`de oynuyor. Çok sempatik bir oyuncu` şeklinde konuştu.
İLK TERCİHİM BURSASPOR
İnsanların `Egemen niye 1 yıllık imza attı` şeklinde konuştuklarını vurgulayan tecrübeli defans oyuncusu, `Ben geçtiğimiz sezon ortasında da söyledim. İlk tercihim Bursaspor`du. Şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Ben profesyonelliğin gerektirdiği şekilde davrandım. Umarım daha uzun yıllar Bursaspor forması giyerim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum` diye konuştu.
Kaynak: Olay
18.07.2006
Büyük Camiadayım
" Yavuz Eraydın, bu sezon sergilediği performansla bir çok kulüpten teklif aldığını doğrularken, `kariyerimdeki en büyük kulüpte olduğum için mutluyum` dedi. "
2 YIL DAHA UZATTI
Geçtiğimiz sezon yaptığı kritik kurtarışlarla Bursaspor`un şampiyon olarak Süper Lig`e dönmesinde en büyük paylardan biri de hiç kuşkusuz Yavz Eraydın`daydı. Bu sezon başında kendisine bir çok kulüpten teklif gelmesine karşın o hiç biryere gitmeyerek Bursa`da kalmak istedi. Hatta Başkan Levent Kızıl`ın mukavele uzatma talebini de kırmayarak 2 yıllık daha sözleşme imzaladı.
TEMPO YÜKSEKTİ
Teknik Direktör Raşit Çetiner`in verdiği çalışma programı doğrultusunda hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Yavuz Eraydın, `Kamp dönemini çok yoğun bir şekilde tamamladık. İnanın antrenmanlar çok yüksek tempoda geçti. 5 tane de hazırlık maçı oynadık. Bu karşılaşmalarda sakatlıkların olmaması sevindiriciydi. Artık çalışmalara Bursa`da devam edeceğiz` dedi.
REKABET İYİDİR
Takımda 3 kalecinin de birbirinden kaliteli olduğuna dikkat çeken Tecrübeli file bekçisi Yavuz Eraydın, `Ömer Çatkıç ve Yavuz Özkan`ın takımda olması takımın rebaket gücünü de arttırır. Ben Ömer Çatkıç`ın da Yavuz Özkan`ın da takıma faydalı olacağına inanıyorum. Sonuçta üçümüzden biri kaleye geçecek. Bence kim oynarsa oynasın Bursapor`un başarısı için elinden geleni yapacaktır` diye konuştu.
ÇOK MUTLUYUM
Yavuz, Yıllarca Türkiye Liglerinde çeşitli takımlarda forma giydiğini, ancak mutluluğu Bursaspor`da yakaladığını söyledi. Bu sezon sergilediği performansla birçok takımdan teklifler aldığını belirten Yavuz, `Bursaspor benim bu güne kadar çalıştığım en büyük camia ve kulüptür. Bursaspor`da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah daha uzun yıllar burada oynarım` dedi.
Kaynak : Olay (ra)
************************************************** **
************************************************** **
3.Etap çalışmaları başlıyor
Takımımız sezon öncesi kamp çalışmalarının 3.etabına bugün Orhan Özselek Tesislerinde yapacağı antrenman ile başlıyor.
Saat:17:00 da Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde toplanacak olan takımımız sezon başlayana kadar çalışmalarını Bursa`da sürdürecek.
Öte yandan sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Ömer Aysan Barış ve Fatih Serkan Kurtuluş bugün saat:14:00 da Acıbadem Hastanesinde kontrolden geçecekler.
Kaynak: Bursaspor.org

Alıntılı Yanıtla

00 -18:00 saatleri arasında Kültürpark Gişelerinden satışa çıkacak.Geçen sene kullanılan kombineler sistemden iptal edilmiş olup bu maçta geçersiz olacaktır.Günlük bilet olarak basılacak bilet fiyatlarımız aşağıdaki gibidir...