1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Kaptanıma ne isim vereyim

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Neden dahil etmiyorsun onlar Arap değil mi?

Ayrıca Araplardan tiksiniyorum gibi bağnaz bir düşünceye sahip olduğunuza inanmak istemiyorum.

Misal biri çıkıp Atatürk ve bu vatan için kanını akıtmış olanlar hariç Türkler'den nefret ediyorum dese ne kadar kızarız değil mi? O yüzden böyle söylemlerden uzak durmak gerekiyor.
    Kesinlikle katılıyorum.. İnsanları; ırklara, cinsiyetlere, ideolojilere, dinlere ayırmamalıyız. Hatta iyi ve kötü diye bile ayıramayız. Sadece insan olarak görmeli ve sevmeyi tercih etmeliyiz. Türkleri binlerce yıl ayakta ve dik tutan şey hoşgörü olmuştur. İslamiyetten öncede, sonrada..

Şimdi burda bu konuları konuşup kimseyi sıkmayalım ama naparsanız yapınadam olmayan bi toplum. peygamberlerin çoğu o toraklarda veya yakınlarda doğdu çünkü tarih boyunca en çarpık yaşam ordaydı. En nefret ettiğim yönleri ise islamiyeti yanlış yorumlamaları. İslamiyeti gerici bi dinmiş gibi uygulamaları. Senelerdir birbirlerini yiyorlar kafalarını yaşasınlar amerikanın ve israilin gölgesinde yaşamya drvam etsinler ne diyelim.

can bonomo da güzel oldu aslında juan romero ya yakın

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    Şimdi burda bu konuları konuşup kimseyi sıkmayalım ama naparsanız yapınadam olmayan bi toplum. peygamberlerin çoğu o toraklarda veya yakınlarda doğdu çünkü tarih boyunca en çarpık yaşam ordaydı. En nefret ettiğim yönleri ise islamiyeti yanlış yorumlamaları. İslamiyeti gerici bi dinmiş gibi uygulamaları. Senelerdir birbirlerini yiyorlar kafalarını yaşasınlar amerikanın ve israilin gölgesinde yaşamya drvam etsinler ne diyelim.

can bonomo da güzel oldu aslında juan romero ya yakın
    Ne olursa olsun..Gelip burda bu tarz ayrımlar yapman yanlış kardeşim.Seversin,sevmezsin sana kalmış ancak olayı buraya yansıtman çok saçma ki insanları bu tarz ayırmana girmiyorum bile

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Ne olursa olsun..Gelip burda bu tarz ayrımlar yapman yanlış kardeşim.Seversin,sevmezsin sana kalmış ancak olayı buraya yansıtman çok saçma ki insanları bu tarz ayırmana girmiyorum bile
    Söylemeye çalıştığım buydu benim de. Ben Arap kökenliyim mesela, ben de bu tarz düşünen insanlardan tiksiniyorum der biri olmaz herkes birbirini kırmış olur. Bunlar en son ihtiyacımız olan şeyler.

Mesaj Yetkileri