Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Engin Baytar'dan Emre Belözoğlu'na Gönderme

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Default Engin Baytar'dan Emre Belözoğlu'na Gönderme

Galatasaray Futbol Takımı oyuncusu Engin Baytar, hakemlerin Türk Telekom Arena'da sarı-kırmızılı futbolculara karşı çok cesaretli davrandığını ancak Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de aynı şeyi yapamadıklarını ifade ederek, "Ben Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe'ye aynı maçta iki kırmızı kart verildiğini hiç görmedim. Ama nedense bizim sahamızda hakemler çok cesaretli" dedi.
    Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Şubat ayı sayısında röportajı yer alan Engin, kariyeriyle ilgili bilgiler verip Galatasaray'daki hedeflerini anlattı.

"HAKEMLER HERKESE KARŞI ADALETLİ OLSUN"
    Geçmişinden dolayı hakemlerin saha içinde kendisine karşı ön yargılı davrandığını hissedip hissetmediği sorulan sarı-kırmızılı futbolcu, hakemleri eleştirdiği açıklamasında, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve futbolcusu Emre Belözoğlu'na gönderme yaparak, "Kesinlikle, tabii ki. Verilen, verilmeyen kararlar var. Vuruyorlar, itiyorlar, verilmiyor. Hakemler, 'Vermiyorum, bakalım Engin ne yapacak?' diye mi düşünüyorlar, bilemiyorum. Adeta tahrik ediliyorum. Buna herkes kızar. 'Engin şöyle sinirli, böyle agresif' deniyor. Herkes örneği veriyor; ama söylemek zorundayım. Aynısı bana da yapılıyor, Emre Belözoğlu'na da. Emre Belözoğlu, hakemlerle istediği şekilde, arzu ettiği gibi konuşabiliyor. İstediği sözleri söyleyebiliyor onlara. Tüm bunlara rağmen, hala 'Aslında öyle demedi, böyle dedi' şeklinde yorumlar yapılabiliyor. Fenerbahçe, Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri. Galatasaray da Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ben Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe'ye aynı maçta iki kırmızı kart verildiğini hiç görmedim. Ama nedense bizim sahamızda hakemler çok cesaretli. Hemen daha ilk faulde topla karışık, direkt kart veriliyor. Sabri, topu kapıyor, bildiğiniz topu kapıyor. Bunu herkes gördü. Sarı kart çıkıyor. Sabri de hırsından dolayı topu tutuyor, topa vuruyor. Hakem geliyor, ikinci sarı kartı gösteriyor. Bu kadar basit. Madem bunu Galatasaray'ın sahasında yapabiliyorsunuz, Türkiye'deki her statta yapın. Sonuçta biz futbolu dışarıdan bir baskıyla yönetsinler istemiyoruz. Herkese karşı adaletli olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE FUTBOL CAMİASINDA BİR İMPARATOR VAR"
    Teknik direktör Fatih Terim'in kendisi için çok değerli olduğunu ifade ederek, Terim için "Türkiye'de futbol camiasında bir imparator var, ikincisi yok" ifadelerini kullandı.
    Sarı-kırmızılı ekibe transferinde Fatih Terim'in rolü olduğu ifade edilerek, Terim'in kendisi için ne anlama geldiği sorulan Engin, "Büyük anlam ifade ediyor tabi ki. Türkiye'de, futbol camiasında bir imparator var. Bir ikincisi yok. Benim için çok değerli Fatih Terim, Hasan Şaş, Ümit Davala, Claudio Taffarel gibi önemli isimler burada. Dünyaca ünlü arkadaşlarımızla aynı takımda oynuyoruz. Onlarla birlikte burada olmak büyük ayrıcalık, herkese nasip olmaz. Futbolun içinden gelmiş, hem yurt içini, hem yurt dışını görmüş kişilerle çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Futbolcu psikolojisini, futbolu gerçekten yaşayan insanlar anlayabilir, ben böyle düşünüyorum. Bu insanlar, karşısındakilerin belli hatalarını kapatabilir" şeklinde konuştu.

"PARA İÇİN DEĞİL, BAŞARI İÇİN GALATASARAY'A GELDİM"
    Transfer olmadan önce bir kontrat imzaladığı ve gereksiz kart gördüğünde ekstra para cezası ödeyeceği konusuyla ilgili, "Bunu kabul etmek tam olarak ne anlama geliyor?" sorusu yöneltilen sarı-kırmızılı futbolcu, "Hem kendime güveniyordum, hem hocalarıma. Benim için yanlış olan bir karar almayacaklarını biliyordum, o yüzden hiç düşünmeden, 'evet' dedim. Şu ana kadar sadece Sivasspor maçında olumsuz bir hareketim oldu. Onda bile bana sahip çıktılar, beni desteklediler. Başkası olsa, 'Engin zaten böyle' der, elinin tersiyle itebilirdi. Onlar böyle yapmadılar kesinlikle. Fatih hocanın da büyüklüğü burada ortaya çıkıyor. En başında da söylemiştim, ben buraya para pul için gelmedim. Başarılar kazanmak için geldim. Sayın Fatih Terim ve yardımcı hocalarımızı mahcup etmemek adına elimden geleni yapacağım. Benim buraya gelmemde, belki de, tek etken onlardı; çünkü onlar istedi, onlar getirdi. Hiç problem değil, 34 maçın 34'ünde kulübede otururum. Ama bir dakika bile şans bulursam, o dakika içinde yüzde 100'ümü takımım için vermeye çalışırım" şeklinde ifadeler kullandı.

NTVSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Söylediklerini gereksiz görüyorum.
    Last edited by DisCo : 01.Şubat.2012 at 02:55
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ne gerek vardı. Emre cevap verse Emre suçlu olacak. Çok mu lazımdı bu açıklama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin'i haklı.Ama böyle bir açıklama yapmasına gerek var mıydı tartışılır.

Gereksiz mi? Emre konusunda tek kelimesi bile gereksiz değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Engin samimi olsaydı Emre örneğini verirken yan yana oynadığı Melo'nun da hakemlerle ilişkisini eleştirirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gerçekleri söylemek gereksiz ise ise evet gereksiz konuşmuş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ceza alması muhtemel açıklamalar yapmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Doğru şeyler söylemiş bence...Gereksiz bir yanı yok ceza alacağını da düşünmüyorum...
    Last edited by DisCo : 01.Şubat.2012 at 02:56

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taraftara oynuyor, Galatasaray taraftarının klasik, Emre mi, hadi saldıralım düşüncesi olduğundan bu açıklama ile taraftara şirin gözükme peşinde. Bu konu altında bile bir anda Engin fanları artabilir, Engin'e sevgi duyanlar, onu savunanlar artabilir ki bu da Engin'in isteğine ulaşması demektir.

Taraftarına şirin gözükmek için Fenerbahçe'yi, Emre'yi kullanma Engin, çık oyununu oyna, takıma katkı sağla taraftar zaten seni bağrına basacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu anda zaten taraftar Engin'i seviyor, beğeniyor. Bu açıklamasıyla daha da sevicektir. Amacı buysa bu olsun farketmez. Adam doğruları söylemiş tabi sevicez.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Keşke kendi lehine olan doğruları da söyleyebilse de samimiyetine inansak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo diyorlar ama melo zaten kolay kart goruyor ? emre"nin cok macda ki hareketlerini herkes gordu hakeme karsi elini kaldirmasi yumrugunu SIKMASI uzerine yurumesi agrasif konusmasi , bunlarin hangisi melo ve engin"de varki ? sahsen aciklama yersiz ama dogru seyleri solemis engin. ha melo ve enginde su var evet hakemle cok konusuyorlar evet orayi unutmusum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Melo'nun 21 maçta 6, Emre'nin 16 maçta 5 sarı kartı var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gereksiz bir açıklama olmuş, ancak haksız diyemeyiz.. Emre B.'nin tutumları her maçta ortada, ancak kimse çıkıp birşey diyemiyor kendisine..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Büyük takıma (büyük demeyelim de İStanbul takımı diyelim Trabzonspor'un hakkını yemeyelim) gelen oyuncunun dili açılıyor maşallah.

Ve neden Emre Belözoğlu örneği yahu? Bu adamın daha çekeceği çok şey var demek. Her önüne gelen Emre Belözoğlu diyor. Adam şamar oğlanına döndü vallahi.

Tamamen taraftar ne desem beğenir düşüncesi ile edilmiş kelamlar. Popülist bir yaklaşım.

Zaten çıkıp x takımda oynayan bir oyuncunun bizim takım şöyle kollanıyor böyle iltimas geçiliyor falan demesi beklenmez.

Nesil
    2007

Bence de trübünlere oynamış ama haklı.Emre hakemin gözünün önünde oyuncuya yumruğunu gösterir kart yok, devamlı tartışmalarına zaten alıştık.Saymakla bitmez...

Ha bu sözü Engin'in söylemesi de ayrı garip oyundan çıkınca TD'ürüne küfür edebilmiş bir adam...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Engin'in Emre'den çok mu farkı var veya Melo'dan.Saçmalamış demeyelim de eleştirmeden önce aynaya bakmak lazım biraz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Engin'in Emre hakkinda dediklerini cogu kisi soyluyor zaten, onun demesi gereksiz olmus.

Engin kisiliginle savas halinde cogu zaman, yetenekli bir futbolcu ama mental olarak yetersiz. Trabzondayken baska Galatasaraydayken bambaska laflar ediyor, hepside birbirinle celisiyor.

Dogru Engin, Turkiyede bir imparator var ikincisi yok. Onada kufur et bakim yapabiliyormusun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rakibine kafa atmazsan kırmızı görmezsin Engin Baytar. Hakemler kışkırtıcı faulleri 60-70 dakika cezasız bırakırlarsa Emre sinirlenir,herkes sinirlenir. Hakemler biraz standartlarını değiştirsinler önce.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Rakibine kafa atmazsan kırmızı görmezsin Engin Baytar. Hakemler kışkırtıcı faulleri 60-70 dakika cezasız bırakırlarsa Emre sinirlenir,herkes sinirlenir. Hakemler biraz standartlarını değiştirsinler önce.
    İkili atışmaya dönüştürmek istemiyorum işi fakat Emre'nin olayının kışkırtıcı faullerle falan ilgisi olmadığını siz de biliyorsunuz.Emre'nin genel olarak sahada bir sorunu var.Ek olarak Melo Melo denmişte geldiğinden beri daha Melo'nun rakip oyuncunun boğazını sıktığını seni öldürürüm işareti falan yaptığını görmedim.Ha yaparsa o zaman konuşuruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın da çok antipatiksin be Engin. Hakem olsam faul yapsa da kart versem diye beklerim Ama haklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre boğazını kesme işareti yapmasından dolayı 3 maç ceza aldı. Kamera görüntülerinden 3 maç ceza alan başka oyuncu örneğiniz var mı ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emre boğazını kesme işareti yapmasından dolayı 3 maç ceza aldı. Kamera görüntülerinden 3 maç ceza alan başka oyuncu örneğiniz var mı ?
    Maçta boğaz kesme işareti yapma saygısızlığını gösterebilecek başka oyuncu olmadığından görmemiş olmamız mümkündür.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu saygısızlıksa Melo'nun taraftara yaptığı nedir Zafer ? Tarafsız bakamıyorsun onu zaten biliyorum da abartma.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Maçta boğaz kesme işareti yapma saygısızlığını gösterebilecek başka oyuncu olmadığından görmemiş olmamız mümkündür.
    Boğaz kesme şart değil; farklı bir nedenden dolayı da kamera görüntülerinden 3 maç ceza alan bir oyuncu örneği kafidir. Var mıdır ? Engin'in bu sezon yaptıkları Emre'yi falan da geçti. Buna rağmen 18 maçta 2 sarı kartı 1 kırmızısı var ve çıkıp hala Emre'ye sallıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Tam Artisti İyice Artistliğini Pekiştirip Yerini Sağlamlaştırdı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Şu sözleri F.Bahçeli bir oyuncu söylese ve o haber(!) buraya konsa hemen kaldırılır " hop kardeşim tahrik var " vs. şeyler konuşulur konu kilitlenirdi. Engin ne gerek var böyle şeylere diyeceğinize adamı destekleyip aslanım doğru söylemiş diyorsunuz. Ne diyim güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bu saygısızlıksa Melo'nun taraftara yaptığı nedir Zafer ? Tarafsız bakamıyorsun onu zaten biliyorum da abartma.
    1- Melo' nun hangi yaptığı ?
    2- Tarafsız bakmadığıma kendini nasıl ikna ettin ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

1) Hangi yaptığı , doğru o kadar çok yapıyor ki ... Beşiktaş maçı sonu.
    2) Sadece rakip takım veya futbolcuların yaptıklarıyla ilgileniyor olman mesela , Emre konusuna döneyim Emre Galatasaray'dan avrupaya transfer olduktan sonra döndüğünde yine Galatasaray forması giyse baş tacınız olurdu , Fenerbahçe'de diye bu şekilde düşünüyor olabilir misin ? Sormam bile lüzumsuz ya.

Burda biz Emre'nin yaptıklarının doğru olmadığını da ayrıca söylüyoruz Fenerbahçe taraftarı olarak . Ama sen kendi oyuncularında bunu kabul edemiyorsan , herkesin gördüğünü görmek istemiyorsan , tarafsızlıktan bahsetmem doğal sanıyorum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri