Elmander servet selçuk kazım kaçparalara satılırlar acaba tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi![]()
Elmander servet selçuk kazım kaçparalara satılırlar acaba tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi![]()
Ben hiçbirini satmadım daha ama Selçuk hariç iyi para kazanamazsın o adamlardan.
almak isteyenler ciddi ilginenler iyi takımlarne kopartsak kar işde servet boşlugunu fln dordurmuyum ondan korkuyorm :/ kazım da
sinirlerimi bozuyor zaman zaman atacaga çıkarken çok basit bası rakibe atıyor :/ ama herşeye rahmen 35 maçda 15 gol 15 assit yapdı 6kez maçın adamı seçildi tr vatandaşlıgı olması takımda kalmasına büyük etken
Jose Ortigoza da çokiyi ya fena degil gibielmanderin yerine
![]()
Sezon Tamamlanmışdır HeleşükürSsleri Buegece koyarım Yogun Transfer Döneminden Dolayı AKsadı azcık
![]()
Yoğun Transfer Harekatından Dolayı Yarın Kesin Koyacam Ssleri Herkese Hayırlı geceler..![]()
Play-Off Maçı
10 Kişi Kaldımızda Çok zorlandık ama Elektrik kesilmeden Önecede 1 1 Berabere Kalmışdık Gene Aynısı oldu :=) 10 kişi kaldımızda çok Zorlansakda Muslera Kurtardı bizi![]()
Maçın Yıldızı: Fernando Muslera Puanı: 8.5
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Play-Off Maçı
Şampiyonlumuzu İlan Etmişdik Zaten Bende Full Attack Oynadımsonuç 7 3 oldu bi ara defanslar bile hepsi orta sahadaydı
![]()
Maçın Yıldızı: Isaac VORSAH Puanı: 9.3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Play-Off Maçı
Bu maçda Güçlü Olan oyuncularım Wİlfired ve Vorsah Ayakda Kalıp Gol atabildi![]()
Maçın Yıldızı: Isaac VORSAH Puanı: 8.5
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Play-Off Maçı
Karim Ait FANA Bir Harikaydı Bu MaçdaMehmet TOPAL Uzakdan ÇOkgüzel Bi Gol attı Yıkdı Trabzonu Resnmen
Maçın Yıldızı: Karim ait FANA Puanı: 8.2
..:: Turkey Cup Final ::..
Cristian Rodriguez'in Mükemmel Falsolu Golu İle Öne geçirdi Bizi Sonarada Burak ve Volkan sakatlandılar Çıkdılar rahatladıkya bu burak YILMAZ' ı Savuncak Stoper Defans flnyok mu
![]()
![]()
Maçın Yıldızı: Cristian Rodriguez Puanı: 8.8
Ben Elmander'i 1.Sezon'un sonunda yanlış hatırlamıyorsam 8 Milyon Euro'ya Everton'a satmıştık , keza Servet ve Kazımda iyi denilecek bir para gider ben satmadım ama
Selçuk'u sakın satma rahat 4-5 sezon götürebilir seni ama Mehmet Ekici'yi aldıysan , Selçuk'u da çok rahat yüksek bir meblaya satabilirsin.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tebrikler![]()
Tebrikler.
Tebrikler hocam![]()
sagolasın balde:=))
Artık Transfer Çalışmalarına Giriş BaşladıÖnerilerinizi beklerim hermevkide her oyuncu alternatifinide sunarsanız Çok sevinirim Bitende Gidenlerde var tabi devam edecekdir Bizde Transfer Bitmez
alıp da para kazancagım oyuncular hangileri..
oynatmadanda aldıgımdan daha fazla paraya satcagım futbolcular kimler
![]()
![]()
Tebrikler. En sonunda bitirdin sezonu![]()
2 kupa iyi ama artık bu kaplumbağa modundan kurtul![]()
dostum kusura bakmazsan bi şey söylicem kareografi degil koreografi) başarılar bu arada kariyerinde
önemli degil halk dilinde kareografi idi bende öle yazdım.. :=)
ve koreografinin anlamı
Koreografi, adım tasarımcılığı, dans besteciliğidir. Kelime Yunancadan gelir. Antik Yunan tiyatrosunda koroda bulunan insanların hareketlerini belirleme şeklinde ortaya çıkmıştır. Daha sonra dans esnasında adım ve hareketleri belirleme şekline dönüşmüş ve bu şekilde yaygınlaşmıştır. Bu işi yapanlara koreograf denir.
Bu sözcük günümüzde dansın kurgusunu, yapısını, adım düzenini ve bu adımlara bağlı hareket akışını anlatmak için kullanılır. Buna dansın bestesi de denilebilir.
Bunun dışında, savunma sporlarında veya sahne sanatlarında, hareket akışını anlatmak için de kullanılmaktadır.
Adım tasarımının uzunluğu basit bir iki adım olabileceği gibi, birçok sanatçı tarafından, belli bir konuyu anlatmak için yazılmış, birkaç saat uzunluğunda bir opera veya bale gösterisi de olabilir.
Tasarımcı, adım düzenini tasarımını çoğunlukla, müzisyen bir besteci ile çalışarak oluşturur. Hazırlanan tasarımın kâğıt üzerine aktarılmasına hareketlerin notalandırılması (Tanznotation) denir.
Çifte kupa süper olmuş ama tempoyu biraz daha arttırabiliriz hocam![]()
BOMBA Transferler Yakında..![]()
kutlamalar mükemmel![]()