Sayfa 13 / 30 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Elmander servet selçuk kazım kaçparalara satılırlar acaba tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ben hiçbirini satmadım daha ama Selçuk hariç iyi para kazanamazsın o adamlardan.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ben hiçbirini satmadım daha ama Selçuk hariç iyi para kazanamazsın o adamlardan.
    almak isteyenler ciddi ilginenler iyi takımlar ne kopartsak kar işde servet boşlugunu fln dordurmuyum ondan korkuyorm :/ kazım da sinirlerimi bozuyor zaman zaman atacaga çıkarken çok basit bası rakibe atıyor :/ ama herşeye rahmen 35 maçda 15 gol 15 assit yapdı 6kez maçın adamı seçildi tr vatandaşlıgı olması takımda kalmasına büyük etken

Jose Ortigoza da çokiyi ya fena degil gibi elmanderin yerine

Sezon Tamamlanmışdır Heleşükür Ssleri Buegece koyarım Yogun Transfer Döneminden Dolayı AKsadı azcık

Yoğun Transfer Harekatından Dolayı Yarın Kesin Koyacam Ssleri Herkese Hayırlı geceler..

Play-Off Maçı

10 Kişi Kaldımızda Çok zorlandık ama Elektrik kesilmeden Önecede 1 1 Berabere Kalmışdık Gene Aynısı oldu :=) 10 kişi kaldımızda çok Zorlansakda Muslera Kurtardı bizi

Maçın Yıldızı: Fernando Muslera Puanı: 8.5

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Play-Off Maçı

Şampiyonlumuzu İlan Etmişdik Zaten Bende Full Attack Oynadım sonuç 7 3 oldu bi ara defanslar bile hepsi orta sahadaydı

Maçın Yıldızı: Isaac VORSAH Puanı: 9.3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Play-Off Maçı

Bu maçda Güçlü Olan oyuncularım Wİlfired ve Vorsah Ayakda Kalıp Gol atabildi

Maçın Yıldızı: Isaac VORSAH Puanı: 8.5

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Play-Off Maçı

Karim Ait FANA Bir Harikaydı Bu Maçda Mehmet TOPAL Uzakdan ÇOkgüzel Bi Gol attı Yıkdı Trabzonu Resnmen

Maçın Yıldızı: Karim ait FANA Puanı: 8.2

..:: Turkey Cup Final ::..

Cristian Rodriguez'in Mükemmel Falsolu Golu İle Öne geçirdi Bizi Sonarada Burak ve Volkan sakatlandılar Çıkdılar rahatladık ya bu burak YILMAZ' ı Savuncak Stoper Defans flnyok mu

Maçın Yıldızı: Cristian Rodriguez Puanı: 8.8

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    Elmander servet selçuk kazım kaçparalara satılırlar acaba tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmi
    Ben Elmander'i 1.Sezon'un sonunda yanlış hatırlamıyorsam 8 Milyon Euro'ya Everton'a satmıştık , keza Servet ve Kazımda iyi denilecek bir para gider ben satmadım ama

Selçuk'u sakın satma rahat 4-5 sezon götürebilir seni ama Mehmet Ekici'yi aldıysan , Selçuk'u da çok rahat yüksek bir meblaya satabilirsin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Tebrikler

Tebrikler.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Tebrikler hocam

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben Elmander'i 1.Sezon'un sonunda yanlış hatırlamıyorsam 8 Milyon Euro'ya Everton'a satmıştık , keza Servet ve Kazımda iyi denilecek bir para gider ben satmadım ama

Selçuk'u sakın satma rahat 4-5 sezon götürebilir seni ama Mehmet Ekici'yi aldıysan , Selçuk'u da çok rahat yüksek bir meblaya satabilirsin.
    dediklerini degerlendircem ama gec yazdın biraz bazı transferler iİmzalar atıldı bile

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Tebrikler
    Çok sagolun
    Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Tebrikler.
    Çok sagolun
    Tebrikler hocam
    Çok sagolasın

..:: Şampiyonluk Sevinçlerimiz ::..

Şimdi Taraftarlar Avrupada Başarı bekliyor :=) GALATASARAY'ın 1. Tüzüğünde Olduğu Gibi ''Türk Olmayan Takımları Yen'' GALATASARAY Türk Olmayan Takımları Yenmek Üzere Kurulmuş Bir Futbol Klübüdür

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tebrikler.
    sagolasın balde:=))

Artık Transfer Çalışmalarına Giriş Başladı Önerilerinizi beklerim hermevkide her oyuncu alternatifinide sunarsanız Çok sevinirim Bitende Gidenlerde var tabi devam edecekdir Bizde Transfer Bitmez alıp da para kazancagım oyuncular hangileri.. oynatmadanda aldıgımdan daha fazla paraya satcagım futbolcular kimler

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tebrikler. En sonunda bitirdin sezonu

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Tebrikler. En sonunda bitirdin sezonu
    sagolasın entocum bekledigine deydimi sezon bitişi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2 kupa iyi ama artık bu kaplumbağa modundan kurtul

2 kupa iyi ama artık bu kaplumbağa modundan kurtul
    kaplumbaga modeli nedir anlamadım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gratel View Post

kaplumbaga modeli nedir anlamadım
    Düzgünce oku düzgünce modeli demedim modu dedim. Yani yavaşlıktan kurtul hızlan

Düzgünce oku düzgünce modeli demedim modu dedim. Yani yavaşlıktan kurtul hızlan
    he kusura bakma aceleden okumuşum modeli görmüşüm oan modu yazan yeri hızlanmaya çalışıyoruz zaten merak etme pcninde etkisi oluyor aslında bay kasıyor

dostum kusura bakmazsan bi şey söylicem kareografi degil koreografi ) başarılar bu arada kariyerinde

Quote Originally Posted by tuhcumunn View Post
    dostum kusura bakmazsan bi şey söylicem kareografi degil koreografi ) başarılar bu arada kariyerinde
    önemli degil halk dilinde kareografi idi bende öle yazdım.. :=)

ve koreografinin anlamı

Koreografi, adım tasarımcılığı, dans besteciliğidir. Kelime Yunancadan gelir. Antik Yunan tiyatrosunda koroda bulunan insanların hareketlerini belirleme şeklinde ortaya çıkmıştır. Daha sonra dans esnasında adım ve hareketleri belirleme şekline dönüşmüş ve bu şekilde yaygınlaşmıştır. Bu işi yapanlara koreograf denir.
    Bu sözcük günümüzde dansın kurgusunu, yapısını, adım düzenini ve bu adımlara bağlı hareket akışını anlatmak için kullanılır. Buna dansın bestesi de denilebilir.
    Bunun dışında, savunma sporlarında veya sahne sanatlarında, hareket akışını anlatmak için de kullanılmaktadır.
    Adım tasarımının uzunluğu basit bir iki adım olabileceği gibi, birçok sanatçı tarafından, belli bir konuyu anlatmak için yazılmış, birkaç saat uzunluğunda bir opera veya bale gösterisi de olabilir.
    Tasarımcı, adım düzenini tasarımını çoğunlukla, müzisyen bir besteci ile çalışarak oluşturur. Hazırlanan tasarımın kâğıt üzerine aktarılmasına hareketlerin notalandırılması (Tanznotation) denir.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Çifte kupa süper olmuş ama tempoyu biraz daha arttırabiliriz hocam

Çifte kupa süper olmuş ama tempoyu biraz daha arttırabiliriz hocam
    evet 2de 2 iyi geldi moral oldu bize Tempo tempo azönce kar fırtınasında dışarda gezdik temponun kralını gördük dışarı buz kar fırtınası bi yandan donduk

BOMBA Transferler Yakında..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

kutlamalar mükemmel

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    kutlamalar mükemmel
    sagolasın volkanım beyendiysen sorunyokdemekdir

Nesil
    2011
    Yer