1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Genç Akademileri Geliştirme

Hybrid View

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Emin misin son seviye olduğuna? Hangi tesisten bahsediyorsun? Kaçıncı sezondasın?
    2029 yılındayım ant tesisleri üst düzeydi genç tesisleride gençlik akademisi olmuştu ama tekrardan bi seviye düştü sezon bitince şimdi geri yükselttim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yakamoz0347 View Post
    2029 yılındayım ant tesisleri üst düzeydi genç tesisleride gençlik akademisi olmuştu ama tekrardan bi seviye düştü sezon bitince şimdi geri yükselttim
    ilerleyen yıllarda teknolojini gelişmesiyle seni tesislerin artık günlük teknolojiyi takip edemiyor ve otomatik olarak tesislerin seviyesi düşmüş oluyor.

bence çok iyi bir uygulama olmuş..
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by yakamoz0347 View Post
    Arkadaşım bu konu hakkında bir bilgim yok. Açıkçası emin de olamıyorum acaba sen en üst düzeye getirdin mi getirmedin mi? İstersen şu anda ki durumunu SS'le ve bu upgrade bitince birlikte bakalım bir daha isteyecek mi istemeyecek mi veya ne olacak?

Kişisel olarak o kadar uzun süre oynamadığım için oyunu ancak böyle bir yardımım dokunur

Mesaj Yetkileri