Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

- Voters
- 19. You may not vote on this poll

- 

Galatasaray kazanır

- 

Berabere biter

- 

Antalyaspor kazanır

- 

Hakem çok ama çok kötü bir yönetim sergiledi. Ve maçın kontrolünü kaybetti. Saçmasapan fauller, Antalyaspor'lu oyunculara çıkmayan kartlar, Baros'a 2 itiraz sonucu sarı kart vermesi gerekirken kırmızı kart vermesi.. Rezaletti. Çogu kişinin aksine ben taraflı oldugunu düşünmüyorum. Sadece yetersiz bir hakem o kadar.

Bu mağlubiyetin sorumlusu hakem oldugu kadar SELÇUK ve ENGİN'DİR. Selçuk'un koşacak dermanı yok. Aldıgı her topu geriye ve yana oynadı. Olumlu bir pasını göremedik maç boyu. Engin bütün atakları mahvetti resmen. Gereksiz yerlerde bulundu, gereksiz yer kapladı, gereksiz hareketler yaptı top kaybetti. Bu adam Galatasaray'da anca rotasyon oyuncusu olur. Saçmasapan bir oyuncu. Çok gereksiz. Selçuk'da kendine çeki düzen vermeli. Semih, Elmander ve Emre Çolak takımın en iyileriydi. Yapmaları gerekenleri en iyi ve net şekilde yaptılar.

Bana kalırsa Ceyhun ilk 11'de oynamalı her maç. Mehmet Topal gibi takımın kesicisi olabilir.

Muslera

Sabri Uji Semih Hakan
 .......Ceyhun
 Melo Selçuk Emre
 Elmander Sercan

gibi bir kadroyla oynamalıyız haftaya. Engin oldukça takım zarar görecek. Almaması gereken toplar alıyor vermemesi gereken toplar veriyor. Cok yetersiz. Deli dana gibi koşmak futbolculuk degildir ögrenmesi lazım. Selçuk'da dedigim gibi çok kötüydü. Adam akıllı pas veremedi ileriye doğru. Onun görevi yan pas ve ya geri degil. İleriye doğru 'key' diye tabir ettigimiz pasları atması gerek. Yapmadı. Hücumda etkisizdik. Baros girdi hücumda da iyi oynamaya başladık hakem saçmaladı. Olsun yapacak bir şey yok. Ama Baros tam döndü derken haftaya da yok. Çok kötü oldu bu durum.

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
 Futbolcu Bilgileri
 Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri
				Mesaj Yetkileri