1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Bence de 10 numara Fresi'ye yakışır. Fresi tam Süper Lige göre bir oyuncu. Çok teknik ve uzaktan etkili şutlarını çok iyi. Hagi 'nin teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde Mondragon'u avlayıp 90 diye tabir edilen yere ceza sahası dışından attığı o muhteşem golu aklımdan gitmiyor. Aşağı videosunu koydum. Umarım bu tür gollerinin devamı gelir.

Fresi'nin ceza sahası dışından Mondragon'a attığı muhteşem golün videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=qh_ap...%20galatasaray

Ben sadece teşekkür etmek için üye oldum Buraya özellikle 1.sayfaya koymuş olduğunuz taraftar resimleri ile videoları çok güzel ellerinize sağlık çok güzel bir Bursaspor bölümü olmuş Videoları izlerken kendimden geçtim bir anda paylaşım için tekrar teşekkürler.

Quote Originally Posted by greencrocodiles
    Ben sadece teşekkür etmek için üye oldum Buraya özellikle 1.sayfaya koymuş olduğunuz taraftar resimleri ile videoları çok güzel ellerinize sağlık çok güzel bir Bursaspor bölümü olmuş Videoları izlerken kendimden geçtim bir anda paylaşım için tekrar teşekkürler.
    Ne demek Bursaspor için az bile bunlar. Daha çok resim ve video var zamanla onları da koyucam. Bu muhteşem taraftarın muhteşem görüntülerini paylaşmak benim için bir zevk. Teşekkür etmek için üye olduğunuzu söylemişsiniz. Ben de size teşekkür eder ve buraya katılımlarının devamını beklerim.

Mesaj Yetkileri