KENDİMİZE GELİYORUZ YAVAŞTAN !
Serie A da 22,23,24 ve 25. Haftalar
Bu maç tam anlamıyla fm'den soğuma sebebiydi.Önce öne geç ardından penaltıyla beraberliği yakalasınlar.Oda yetmiyor hemen ardından 10 kişi kal.Ve yan top özürlüsü kalecimiz sayesinde 2 tane daha ye.Oda yetmiyor penaltı kaçır.Ardından bi ceza sahası dışından ve bir penaltı golüyle daha fark açılsın.Nasıl iştir anlamadım ki .
Sonunda kazandık.Evimizde iyi oynadık ve eksiklerimize rağmen galip geldik.Kızdığım bazı oyuncuları maça çıkarmadım.Başta kaleci olmak üzere.Fikstür kolayladı biraz artık.
Evimizde aslan , deplasmanda kedi.Yinede 2 kez öne geçtik ama koruyamadık skoru.Zeman neler yapıyor anlayamıyorum bazen.Mükemmel çalımlar ardından penaltı kazandırdı ve golünü attı.Bu arada Zeman bizde kiralıktı ama sözleşmesi 2013te bitiyormuş.Bizde hemen kaptık 1 Temmuzda sözleşme imzalayacak bizimle.
Patladık diyebilirim sanırım
Eksikler azdı bu kez.Ve evimizde gerekeni yaptık.Zeman yine iyi işler çıkardı.Golü ve asistleri.Hep onu övüyoruz ama hakediyor gerçekten.Diğerleri inişli çıkışlı performans gösterirken Zeman her maç skora katkı sağlıyor.Bu galibiyetle ligde en çok gol atan 2. takım ünvanını elde ediyoruz.Lige yeni çıkmış bir takım olarak bunu başarmak gayet gurur verici 
Puan Durumu