Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 271 sonuç

Konu: A.S. Livorno Calcio | 100. Yıl Aşkına ! [IV. Sezon]

Aslında Transferlerimize Noktayı Koymuştuk !

Ta ki karşımıza Diego çıkana kadar.Bu adamı nasıl kapmamışlar şaşırdım.Valencia'da denemedeydi.Çok geç olmadan gördüm ve sözleşme imzaladık kendisiyle.İlersi biraz şişti bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız.Ama Diego bize çağ atlattıracak.

Serie A da 3. Hafta

Serie A da 3. haftayı geride bıraktık.Evimizde Udinese'yle puanları paylaştık.Udinese ilk 2 haftayı galibiyetle kapatmıştı ama cakası bize sökmedi.Maçta da oynayan bizdik ama gol bulamadık.Haftaya kardeş takım Fiorentina deplasmanına gideceğiz.Ardından fikstür biraz daha kolaylayacak.

buonanotte süper transfer olmuş, ligde de şimdilik beklentilerin üstünde gidiyosun güzel sonuçların devamını bekliyoruz

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    buonanotte süper transfer olmuş, ligde de şimdilik beklentilerin üstünde gidiyosun güzel sonuçların devamını bekliyoruz
    Şimdilik iyi gidiyoruz diyebiliriz

DİEGO VARSA SORUN YOK !

Serie A da 4. ve 5. Haftalar

Ligin 4. haftasında kardeş takım Fiorentina deplasmanına gittik.Fena oynamasakta maçı hakeden kazandı.Böylelikle ligdeki ilk mağlubiyetimizi almış olduk.Fiorentina'da bizim kafadan olduğu için bu mağlubiyeti çok önemsemiyorum.

Eğer Armando Picchi'ye ayak basıyorsan dikkatli olacaksın.Bunu bir türlü anlatamadık daha.Gördüğünüz üzere Catania'da Armando'dan çıkamadı.Evimizde çok tehlikeliyiz.Maçta tam bir Diego şov vardı.Villalva'yı kenarda beklettik bu maç ve forvete Diego'yu çektik.Beni yanıltmadı.2 gol attı ve bize galibiyeti getirdi 2 golünüde basit bir şekilde değil ardarda seri çalımlar ardından güzel 2 bitirici vuruş ile attı.Maçtaki tek üzücü şey Blasi'nin maçtan atılmasıydı.Gereksiz bir kırmızı karttı 2-0 öndeydik zaten , 2 hafta yanlız bırakacak bizi.Haftaya Bologna deplasmanında ne yapacağız bakalım.

Güncel Puan Durumu

Bu arada ligin zirvesindeki Juventus yediği toplam 3 golüde bizden yedi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Buonanotte transferi mükemmel olmuş Berkay
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Buonanotte transferi mükemmel olmuş Berkay
    Bende öyle düşünüyorum.Gücümüze güç kattı

Serie A da 6. ve 7. Haftalar

Ligin 6. haftasında Bologna deplasmanına gittik.Kontrolümüz altında ve bol gollü geçen maçta gülen taraf biz olduk.Buononette gol atamasada 2 asist yaptı ve güzel oyununu kırmızı kartla süsledi Yine üstün olduğumuz maçta gereksiz bir kırmızı kart.2 maç yoksun olacağız Diego'dan.Bu arada Zeman'ın kesinlikle bonservisini almayı planlıyorum.Bu maçtada 1 gol 2 asistle yıldızlaştı.

7. haftada Diego'suz ve Blasi'siz evimizde Cagliari'yi ağırladık.Tatsız tutsuz bir maçtı.Nitekim golde çıkmadı maçtan.Rakip biraz daha iyi oynadı yanlız ama yinede son bölümlerde Di Gennaro boş kaleyi kaçırdı.Atsaydı ardarda 3. galibiyetimizi alacaktık.Neyse sağlık olsun 7 haftada sadece 1 kez mağlup olduk ve iyi gidiyoruz.

Serie A da 8. Hafta

8. haftada Genoa deplasmanından puan çıkartamadık.Diego'nun yokluğu bizi çok zorluyor.Maçtaysa tam bir Veleso şov vardı , durduramadık.

Veee beklenen hafta nihayet geldi.Ebedi düşmanımız Lazio maçında sıra.Bizimle tamamen karşıt görüşte bir taraftar bir yönetim .. Onları yenmek için her şeyimizi ortaya koyacağız.Savaşacağız.. Endüstiriyel futbola karşı .. Irkçılığa karşı .. Bekle bizi Lazio , Kızıllar geliyor !

THIS IS SPARTA !!

Serie A 9. Hafta

Ezeli düşmanımız Lazio karşısında galip geldik.Armando Picchi'den çıkılamıyacağını bir kez daha gösterdik.Maçta tam 8 kart çıktı , birde bi oyuncumuz sakatlandı.Maç bizim üstünlüğümüzde geçti ama golü Lazio buldu.Ardından taktikte oynamalar ve oyuncu değişiklikleriyle beraberlik ardından Villalva'nın sahneye çıkmasıyla galibiyet golünü bulduk.Bu galibiyetle takımda yüzler gülüyor.Umarım bu galibiyet bir serinin başlangıcı olur

Last edited by berkay123456 : 03.Şubat.2012 at 05:28

ARMANDO PİCCHİ !

Serie A da 10.11. ve 12. Haftalar

Torino deplasmanında tek kelimeyle berbattık.36. dakikada 10 kişide kalınca tam oldu ve mağlup olduk.Takımda büyük bir disiplin sorunu var.Artık kırmızı yedikleri takdirde cezalarımıza katlanıcaklar.2 hafta Villalva'da bizimle olmayacak.

11. haftada evimizde dünya devi İnter'i ağırladık.Maça kontrollü başladık ama pek bi işe yaramadı.İlk yarıda 2 korner golü kalemizde gördük ve ilk yarıyı 2-0 geride kapadık.Devre arasında daha ofansif bi dizilişe büründük.İnter yavaş takım diye biraz cesaretli davrandım ve atak futbolu oynadık.Sonucunu verdi ve İnter 10 kişi kaldı.Ardından bulduğumuz 2 golle maçı 2-2 berabere bitirdik.Yenmekten ziyade yenilmemek güzel oldu.Böylelikle evimizde namağlup devam ediyoruz.Bu arada Jankovic sakatlandı ve 2-3 ay bizimle olamayacak.

12.Haftada Novara deplasmanındaydık.Rotasyonlu bir kadrola sahaya çıktık.Sonucunu verdi ve 2-0 kazandık.Zeman yaptığı 2 asistle tekrar yıldızlaştı ve maçın adamı oldu.Sadece 3 gün sonra Palermo'yla kupa maçımız var bakalım ne yapacağız.

Puan Durumu

Böyle devam edersek seneye Avrupa Liginde oynayabiliriz.Sakatlar ve cezalılar çoğaldı takımda yalnız.Neyseki kadromuzu geniş kurduk

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnter maçıda iyi sayılabilecek değerde 1 puan iyidir yani

Gönül isterdi 3 puan olsun o ama 1 puanda iyidir Büyük takımlara karşı iyi maçlar çıkartıyoruz gerçekten

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Bu sene Avrupa'ya açılmanı bekliyoruz.Uefa ' ya gitsek çok güzel olur.

Sezon sonu iyide bütçe verilir.Güzel bir takım kurup Uefa'yı alabiliriz.

Bu sene Avrupa Ligine gitmeyi bende çok istiyorum.Ama iyi bi bütçe geleceğini pek zannetmiyorum Ama yinede iyi bi kadromuz var , bu aralar sakatlıklar ve cezalar çok can sıkmaya başladı.

KIZILLAR DÜŞÜŞTE !

Italya Kupası 4.Tur

Rakibimiz Palermo'ydu.Rotasyon kurdum ama sanırım pek iyi etmedim.Yedek kaleci , yedek ortasahalar vs. oynattım.Ama Palermo'nun şakası yokmuş meğersem.2-0 yaptılar birden.Bizde taktik değiştirip yavaştan önemli oyuncularımızı soktuk oyunu.Sonucunu verdi farkı bire indirdik fakat yetmedi.Hele son 10 dakkada 3 topumuz direkten döndü.Neyse elendik her işte bir hayır.

Serie A da 13,14,15 ve 16. Haftalar

Nedir bu kırmızı kartlardan çektiğimiz arkadaş.Yine bi kırmızı kart ve yine bi yenilgi.Bu kez cezayı kestik.1 haftalık bi maaş kesintisi verdik Rivas'a.10 kişi kalmamıza rağmen kötü oynamadık aslında ama Ceza sahası dışından olağanüstü bi gol yedik

Şu takımın başına geçtiğimden beri belkide oynadığım en zevkli maçtı.İlk kez attığım gollere bu kadar sevindim.Gönül isterdi kazanmak ama olmadı.O kadar çok cezalı ve sakat var ki takımda defans hattında 39 luk Materazzi'yi oynatmaya başladım.Maça gelirsek 3-1 geriden gelip 4-3 e çevirdik maçı son dakikada.Çevirirken müthiş bir haz aldım ama son dakikada 4-4 olunca bütün moralim bozuldu Yinede yenilebilirdikte 1 puan iyidir iyi.

Kazanma ihtimiliz yok denecek kadar azdı zaten.Cezalar ve sakatlar yüzünden defans hattında yedeğin yedeği oynuyor.Reserve'den adam çağırdım o derece eksiğiz.Bu dönemi en az puan kaybıyla atlatmalıyız.

Şu maçta 2 puan bırakmamızın tek nedeni eksikler.. Bir de üstüne Diego'da sakatlandı tam oldu.Bakalım ne yapacağız artık.Düşüş sürüyor.Haftaya Chievo deplasmanı var.Bizi sevindiren tek şey ise maç 1 ocaktan sonra.Yani Piscu ve Merino takıma katılıyor.Bu maçla birlikte yeniden doğarız umarım.

Puan Durumu

An itibariyle 1 Ocak'a girdim.Yani yıl 2013'ün ilk günü.Bu ne demek ? Sözleşmesi 2013 te bitecek dünya oyuncu demek.Başka takımlar kapmadan sözleşmesi bitecek oyuncularla sözleşme imzalamaya bakıcam.Yani biraz araştırayım diyorum.Bu arada bi kural gereği Piscu transferi iptal oldu Bir sezonda en fazla 2 avrupa dışı oyuncu kadromuza katabiliyoruz.Villalva ve Rivas'tı onlarda.Merino'nun İspanya vatandaşlığıda oldugu için geldi.Bi kaç oyuncu satıp maaş bütçesini yükselticem bu yarıyılda

Anlaşılan çoğu yıldız 6 ay sonra boşta kalacak.Neredeyse hiç biri bizimle masaya dahi oturmadı Olic'inden Granero'suna , Gilardino'sundan Sturudgide'sine , Marin'inden Saviola'sına kadar sözleşmesi bitecek adam doluydu.Ama hiç biri gelmiyor tabi ki Belki sezon sonuna iyi bi başarı elde edersek ve hala boşta olurlarsa alabilirz ancak Şimdilik Mouche'ye teklif gönderdik tek.

Serie A da 17. Hafta

Yine kazanamadık Olsun , fena oynamadık.Sakatlar ve cezalılar yavaş yavaş dönüyor.3 gün sonra evimizde Sampdoria'yla oynayacağız.Umarım artık kazanırız.Kaç haftadır puan kaybediyoruz ama 6.yla aramızdaki puan farkı sadece 4 . Buda demek oluyor ki Avrupa Ligi bize hiçte uzak değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Chievo beraberliği yakışmamış

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Chievo beraberliği yakışmamış
    Yakışmadı tabi

Neyse Sampdoria maçına giriyorum artık kazanma vakti Ve her maç olduğu gibi bu kez sinir olmadan izlemem gerekiyor bu maçı.Onun için arkada bu müziği çalıyorum bu kez http://fizy.com/#s/131gbd Rahatlatıyor beni Hadi gazamız mübarek olsun.

Serie A da 18. Hafta

Kazanmak ne güzel şeymiş yahu 5-6 maç aradan sonra galip geldik.Geriye düşmemize rağmen sakin olup maçı çevirdik.Bu da Metallica'nın sayesinde olsa gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımın performansı fena değil aslında ama galip gelmek önemli bildiğin ilaç devamı gelirse vitamin olur (: başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Takımın performansı fena değil aslında ama galip gelmek önemli bildiğin ilaç devamı gelirse vitamin olur (: başarılar.
    Tam devamı gelicek karşımıza Roma,Juventus çıkıyor.Yinede yenemessekte kolay kolay yenilmiyoruz.Devre arası transfer yapmadık henüz , belki defansa bi altarnatif alabiliriz.Sözleşmesi biten Mouche'yi aldık tek.Temmuzda bize katılacak.Onuda almıcaktımda İtalyan vatandaşı oldugu için aldım.

Serie A da 19,20 ve 21. Haftalar

Roma deplasmanından 1 puan çıkaıyoruz.Kötü oynamadık ama iyi de değildik.

Tek kelimeyle dağıldık.Önceki yarının hesabını feci bi şekilde aldılar

Evimizde Milan'ı ağırladık.Kötü oynamadık ama 2 golüde aynı şekil yedik.İbrahimovic'in 2 kez sağ kanattan ortası ve goller.Böyle ağır bi adamı nasıl durduramadılar anlamıyorum.Bek sorunu var demek ki.

Ardarda zorlu maçlara çıkıyoruz tekrar.Fikstür kolaylayacak bir iki maçtan sonra.Seri galibiyetler almamız gerekecek.Bu arada müthiş bi oyuncu keşfettim.Gelecekte ne olur bilinmez ama kusursuz bi oyuncu olacağı kesin.2015 te bize katılacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mouche transfer iyi olmuş ancak Juve karşısında dağılmışsın.

KENDİMİZE GELİYORUZ YAVAŞTAN !

Serie A da 22,23,24 ve 25. Haftalar

Bu maç tam anlamıyla fm'den soğuma sebebiydi.Önce öne geç ardından penaltıyla beraberliği yakalasınlar.Oda yetmiyor hemen ardından 10 kişi kal.Ve yan top özürlüsü kalecimiz sayesinde 2 tane daha ye.Oda yetmiyor penaltı kaçır.Ardından bi ceza sahası dışından ve bir penaltı golüyle daha fark açılsın.Nasıl iştir anlamadım ki .

Sonunda kazandık.Evimizde iyi oynadık ve eksiklerimize rağmen galip geldik.Kızdığım bazı oyuncuları maça çıkarmadım.Başta kaleci olmak üzere.Fikstür kolayladı biraz artık.

Evimizde aslan , deplasmanda kedi.Yinede 2 kez öne geçtik ama koruyamadık skoru.Zeman neler yapıyor anlayamıyorum bazen.Mükemmel çalımlar ardından penaltı kazandırdı ve golünü attı.Bu arada Zeman bizde kiralıktı ama sözleşmesi 2013te bitiyormuş.Bizde hemen kaptık 1 Temmuzda sözleşme imzalayacak bizimle.

Patladık diyebilirim sanırım Eksikler azdı bu kez.Ve evimizde gerekeni yaptık.Zeman yine iyi işler çıkardı.Golü ve asistleri.Hep onu övüyoruz ama hakediyor gerçekten.Diğerleri inişli çıkışlı performans gösterirken Zeman her maç skora katkı sağlıyor.Bu galibiyetle ligde en çok gol atan 2. takım ünvanını elde ediyoruz.Lige yeni çıkmış bir takım olarak bunu başarmak gayet gurur verici

Puan Durumu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Juve ve Udinese'ye olan hıncını Bologna'dan almana gerek var mıydı

İyi oldu iyi kendimize geldik yav Bu arada İtalya Ligi gol ortalamasını ben yükseltiyorum ha.Herkesin maçı 1-0 1-1 bitiyor , benim maçlarda 4 ten az gol olmuyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Berkay iyi gidiyor Mouche hareketli oyuncudur bence iyi transfer.Puanlar birbirine çok yakın uefa elemesi hakkı kazanman an meselesi.Başarılarının devamını dilerim kardeşim
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Sağolasın Coşkun.Tek dileğimiz Avrupa Ligine gidebilmek.Ama bunun için sadece takımlarla değil , hakemlerlede yarışıyoruz.Aleyhimize çalınan penaltılar 6 oldu.Kırmızı kartlar ise 5 .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İyi gidiyon goç Atalanta'da iyi gidiyormuş ha bu sene ilk 7 bekliyorum senden...

Sayfa 4 / 10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri