Sayfa 40 / 220 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    O kadar merak ediyorsun söyleyeyim abi. YD'ye karşı olan tepkilerin ayyuka çıktığı maç 2009-2010 sezonunda İnönü'de oynanan Denizlispor maçıdır bildiğiniz üzere. Bizzat o maçta kapalı tribündeydim hatta ve hatta olayların ortasındaydım desem yeridir. Alen'in tam karşısında ve çok yakın bir yerde olmamız itibariyle olayların içinde kaldık. Patlak noktası ise şu ; Alen her ne olursa olsun maçta yönetime tepki yok maçtan sonra istediğinizi yapın diye tabir-i caizse bir taraflarını yırttı ama yine de dinlemeyip yönetime tepki koyanlar oldu. Bütünsel bir tepki değildi. 2 dakika 4 dakika 10 dakika derken tam maçın başlamasına yakın olaylar patlak verdi. Kapalı alttan üste çıkan yanlış hatırlamıyorsam Karagümrüklüler ortalığı birbirine kattı. Zar zor yatıştırıldı ortalık. Olayla en ufak ilgisi olmayan alt tribünün niye böyle birşey yaptığına kimse anlam veremedi haliyle. Yanılmıyorsam devre arasında olayın YD ile ilgili olabileceği haberi tribüne ulaşınca ikinci yarı tribün koptu ve toplu bir şekilde protestolar başladı.

Şimdi burada taraftar ne yapsın ? Tepkimizi makul sınırlarla ortaya koyuyoruz müdahale geliyor. Tepki koymasak yine olmaz istemiyoruz bu adamı. Herşeyi göze alıp kendi bildiğimizi okusak yine Denizli maçındaki görüntüler çıkacak ortaya. E bundan etkilenecek olan yine Beşiktaş camiası , başta sahadaki topçular. Onların da morali sıfıra inecek. Kulübün itibarına düşecek gölge ayrı bir sorun. Adam hanedanlık gibi kafaya koymuş oğluna bırakacak resmen başkanlığı. Bu kadar parayı cebinden babasının hayrı için vermedi ya , gönderilmesini veyahut herhangi birinin bu borcu göze alıp aday olmasını imkansız kılmak adına verdi.

tüm bu olayların çerçevesinde bu taraftar ne yapsın ? Dediğim gibi susup olanları izlemek Beşiktaş'a zarar bu adamla olmuyor yani. E tepki koysak daha büyük sorun. İki ucu pis değnek anlayacağınız. Şimdi neden rahatsızız anladınız mı ?
    Benim mesajıma gösterdiğiniz tepkiyi açıklamıyor bu durum bana göre. Ama haklısınız. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu var. Peki susmak daha mı faydalı oldu Beşiktaş için? Ve susulmasını sağlamaya çalışan bir taraftar grubu değil mi? Benim asıl anlatmak istediğim Çarşı'dan bağımsız hareket edemez mi Beşiktaş taraftarı? Biliyoruz ki bazı maçlarda yapılan transferlere istinaden İnönü'de Demirören lehine tezahüratlar yapıldı. Çarşı bunu bastırmayıp, Demirören tepkilerini bastırıyorsa eğer, bu durum benim de anlatmaya çalıştığım şekilde konumlandırmaz mı Çarşı'yı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle senin mesajına tepki göstermedim ben onu belirteyim abi , hakkaten konu hakkında en ufak bilgisi olmadığı halde atıp tutanlar var (forumdan üstüne alınanlar olmasın) ve o arkadaşın yazdığı yazı tam da söylemek istediğim birşeydi ona mahsuben nokta... yazdım.

Gel gelelim yanlış anladığın bir nokta var sanırım abi , Demirören'e gösterilen tepkiyi bastıran Çarşı değil ki ? Nereden çıktı o , benim kaçırdığım bir nokta mı oldu ? (Son zamanlardaki gelişmeler açısından diyorum)

Unutmadan ekleyeyim , Demirören'e gösterilen tepkiyi bastırıyor denilen Çarşı'nin internet sitesi introsu http://www.carsiforum.net/

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Öncelikle senin mesajına tepki göstermedim ben onu belirteyim abi , hakkaten konu hakkında en ufak bilgisi olmadığı halde atıp tutanlar var (forumdan üstüne alınanlar olmasın) ve o arkadaşın yazdığı yazı tam da söylemek istediğim birşeydi ona mahsuben nokta... yazdım.

Gel gelelim yanlış anladığın bir nokta var sanırım abi , Demirören'e gösterilen tepkiyi bastıran Çarşı değil ki ? Nereden çıktı o , benim kaçırdığım bir nokta mı oldu ? (Son zamanlardaki gelişmeler açısından diyorum)
    Benim yazdığım mesaj üzerine yazılmasını benim mesajıma tepki olarak algıladım ben.

Denizlispor maçından sonra herhangi bir maçta Demirören aleyhine tezahürat yapıldı mı? Yapılmış da ben kaçırmış olabilirim. O yüzden soruyorum. Benim hatırladığım yapılmadığı şeklinde. Yapılmadıysa eğer bu kadar tepki çeken Demirören'e, bu kadar uzun zaman, en önemli mekanda tepki gösterilmemesinin nedeni nedir? Benim aklıma sadece tribünleri yönlendiren taraftar grubu geliyor. Onlar aleyhte bir tezahürata başlasa, diğer tribünler katılmayacak mı? Hadi Çarşı yapmıyor bunu, diğer taraftarlar neden göstermiyor tepki? Önceki mesajlarda da yazdım; birisi bağırsa kale arkasında diğeri susturmaz. Öyleyse neden sustu Beşiktaş taraftarı bu kadar zaman?

Eklenti yapmışsın mesajına Anıl; bugün yapıyor bunu Çarşı. Diyorum neredeydi bunca zaman? Tepki göstermeleri gereken onca şey yaşanmışken, "Fenerbahçemiz" dediği için mi tepki gösteriyorlar? Neden şimdi, neden bu kadar geç?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi ben ilk yazdığım o uzun mesajda ne anlattım o kadar , kendin de dedin aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık diye

Bu taraftar Efsanemiz Süleyman Seba'ya bile zamanında "Yeter artık Seba artık istifa" diye beste yapmış bir taraftar. He o zamanlar Serdar Bilgili vardı yani taraftarın bir güvencesi vardı ona istinaden tepkiler kondu ve neticesinde Serdar Başkan geldi. Bana kalırsa çok da iyi yönetim sergiledi. Ama o dönemde yine Yıldırım Demirören çıktı piyasaya O'nun da gönderilmesini sağladı.

Neyse konumuz onlar değil şimdi. Dediğim gibi şu dönemde çok büyük tepkiler ortaya koymamız biraz zor. Adama bizzat 50 milyon liradan fazla borç var. Şu anda bunu göze alıp başkan adayı olabilecek biri çıktığı anda zaten YD'nin sonu olacak. Ama böyle bir yiğit yok şimdilik. E hadi diyelim taraftar tepkisini koydu YD istifa etti verin paramı dedi. Bunca parayı kim çıkarıp verecek ? Taraftarın eli kolu neden bağlı anlıyorsunuz değil mi ?

Bu arada taraftar "Fenerbahçemiz" sözüyle tepki koymaya başladı gibisinden bir söylemde bulunmuşsun abi , buna Ali Ece'nin çok güzel bir sözüyle cevap vereyim "taraftarın tepkisi bu sözle başlamadı , bu sözle tavan yaptı"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes'in olduğu her kareyi sever oldum. Ersan ve Manu ikilisi. Facebook'dan aldım fotoyu, altında "Manuel aldık otomatik çıktı" yazıyordu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post

Fernandes'in olduğu her kareyi sever oldum. Ersan ve Manu ikilisi. Facebook'dan aldım fotoyu, altında "Manuel aldık otomatik çıktı" yazıyordu.
    Böyle yani.

Bir de bu var:

Canım istiyor yağda kızarmış patates,
    Makarnanın sosuna koymalı domates,
    Rejim yapmak bir yana, bir de yaptım plates,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES.

Çocuktuk okulda yapmışlardı kermes,
    Uçurtmam uçuyordu durma rüzgarım es,
    Ayağın donmasın diye abdestte giymelisin mes,

Basketbolculardan bildiğim Lebron James,
    Voleybolculardan ise, kızların hepsi enfes,
    Her spor dalına vardır duyduğum bir heves,

İnsanın derdi gibidir sanki her nefes,
    Kırılmış her parçası dikenli bir kafes,
    Yaşamayan kalmadı SİYAH BEYAZ bir heves,

KUL FANİDİR YOL MUKADDES,
    ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal kim yazdıysa bunu Güle güle okudum her satırı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ersan değil o,Mehmet Akyüz sanırım.Bir de Mersin maçının ertelenmesi ihtimali yüzünden Fenerbahçe maçında oynamama riski var Fernandes'in.Derbide oynamazsa bizim için büyük bir dezavantaj olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ersan değil o,Mehmet Akyüz sanırım.Bir de Mersin maçının ertelenmesi ihtimali yüzünden Fenerbahçe maçında oynamama riski var Fernandes'in.Derbide oynamazsa bizim için büyük bir dezavantaj olur.
    Evet Mehmet olabilir doğru. Ersan'a benzettim bir an. Bak o benim aklıma gelmemişti. İnşallah ertelenme durumu olmaz. Daha doğrusu umarım kar yarına kadar durur ve stad temizlenir. Fernandez'li oyuna çok alıştı takım, şimdi o olmazsa kötü olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hava muhalefeti bile bize ters arkadaş ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Mehmet olabilir doğru. Ersan'a benzettim bir an. Bak o benim aklıma gelmemişti. İnşallah ertelenme durumu olmaz. Daha doğrusu umarım kar yarına kadar durur ve stad temizlenir. Fernandez'li oyuna çok alıştı takım, şimdi o olmazsa kötü olur.
    Meteoroloji asıl kar yarın geliyor daha kötüsüne hazırlıklı olun gibisinden bir uyarı yapmış bilmiyorum ne kadar doğru. Eğer öyle olursa Fenerbahçe maçında Necip-Ernst-Fernandes üçlüsüyle başlamak durumunda kalacağız ve önce durdur sonra vur olacak ki en sevmediğim taktik.

Şimdi Facebook'ta gördüm.
    Korner ustası, Nani'nin arkadaşı, Mourinho'nun istediği adam Fernandes, doğum gününde Fenerbahçe zaferini de kutlayabilecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu dergiyi alırım işte sırf şu kapağı için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şeref Bey Forum @serefbeyforum

Matteo Ferrari ile Beşiktaş arasındaki davayı Ferrari kazandı. Beşiktaş'ın ödeyeceği tazminat 5 ila 8.5 milyon civarında bir meblağ olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Şeref Bey Forum @serefbeyforum

Matteo Ferrari ile Beşiktaş arasındaki davayı Ferrari kazandı. Beşiktaş'ın ödeyeceği tazminat 5 ila 8.5 milyon civarında bir meblağ olacak.
    Offf neredeyse bir yıldız futbolcu parası. Çok kötü oldu. Bizim takım alışık böyle şeylere gerçi koymayacaktır. Yığınla para verir oyuncu alırız, 1-2 sene oynatır parasını verir sorunlu bir şekilde göndeririz. Demirören yönetimindeki Beşiktaş için şaşırmıyorum bunlara artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Thumbs down

Hadi buyur! Gel de küfür etme, isyan etme şimdi!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neyi sorun ediyorsunuz ki ? Parayı siz mi cebinizden vereceksiniz. Versin yönetim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bekir Yarangüme'ye birkez daha Helal Olsun diyorum şu Ferrari olayından sonra

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Neyi sorun ediyorsunuz ki ? Parayı siz mi cebinizden vereceksiniz. Versin yönetim.
    Sorun ettiğimiz şey, Beşiktaş'ın Y.D.'ye bağlı bir kulüp haline gelmesi. İyice kendisine ipotek ettirdi takımı, yazıklar olsun.

Neredesin ey muhalefet?!

Her Sene Bir Davamız Mutlaka Oluyor ve Hep Kaybediyoruz...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

UEFA’dan Beşiktaş’a kötü haber

UEFA, fon ortaklığıyla transfer edilen futbolculara Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yasağı uygulamaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın fonla transfer ettiği Hugo Almeida'nın durumdan etkilenmesi bekleniyor.

(Metin Güneş / CNN TÜRK / Londra) -- UEFA genel sekreteri Gianni Infantino, UEFA’nın bu konuda harekete geçmeye hazır olduğunu söyledi.

Infantino, “Oyuncuların tranfer haklarının üçüncü şahıs ya da kuruluşların elinde olması futbolu tehdit ediyor” dedi.
    Gianni Infantino , hali hazırda İngiltere Premier Ligi ve Fransa Lig 1 tarafından yasaklanan bu transfer yönetminin devam etmesine izin verilmeyeceğini söyledi.
    Infantino, “Bu yöntemle transferler gittikçe artan bir tehdit oluşturuyor. Biz bu meseleyi araştıracağız, çünkü bu böyle devam edemez” dedi.
    İspanya, İtalya, Almanya, Portekiz ve Türkiye’de fon aracılığıyla transfere izin veriliyor.
    İngiliz ve Fransız federasyonları UEFA’ya bu konuda şikayette bulundu ve kulüplerin bu fonları kullanarak mali anlamda “fair play” kurallarını ihlal ettiğini söyledi.
    Beşiktaş Portekizli oyuncusu Hugo Almedia’yı bu yöntemle transfer etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Infantino az sus ya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bunun onaylanacağını zannetmiyorum. Bir çok kulüp vardır sonuçta bu yöntemden faydalanan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Onaylanabilir. Oyuncu haklarının bir kısmı fonlarda olan kulüpler, bu hakları fonlardan satın almak durumunda kalırlar. Necip'in transfer haklarınının bir kısmının da bir fona devri gibi haberler vardı bir ara. Nedir Necip'in durumu? Bilen var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fona verilecekti ama vazgeçilmişti diye duymuştum ben ama emin değilim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce haber1903 sitesinde bir arkadaşın yorumunu gördüm. 3-5-1-1 taktiği düşünmüş kendisi. Şöyle ki ;

-------------------------------Cenk------------------------------------

----------------Ersan--------Sivok--------Egemen----------------

--Hilbert-----------------------Ernst------------------------İsmail--

------------------Necip---------------------Fernandes--------------

----------------------------Quaresma---------------------------------

----------------------------H.Almeida---------------------------------

dizilim bu hale gecelek. Lucescu'nun sistemine çok benziyor. Zago-Ronaldo-A.Yıldırım defans hattımız vardı Deli İbo ve Kaan Dobra kanatlardaydı. Bence bu kadro yapımız da buna müsait. İsmail'in yerine gel-gitleri daha iyi bir bekimiz olsa aslında cuk oturur bu takıma. Ama Quaresma'nın verimliliğini de kısıtlayabilecek bir taktik. Sizce nasıl olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında güzel bir diziliş ama Quaresma'nın orada oynayabileceğini pek sanmıyorum ben.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quaresma kanatlara sıkışınca pek verimli olamıyor.Sakatlanmadan önce formdayken daha serbest oynuyordu.Diziliş teoride güzel gibi gözüküyor ama uygulamada ne kadar başarılı olur bilemiyorum.Sanırım hiç bilemeyeceğiz de.Carvalhal pek değişikliğe meyilli bir hoca değil çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aslında güzel bir diziliş ama Quaresma'nın orada oynayabileceğini pek sanmıyorum ben.

Bence Quaresma öyle bir mevkide oynayacak ise serbest rolde oynayacaktır. Q7' i sahaya salıp naparsan yap ama gol veya asist yapmadan gelme gibi bir mantık düşünmüş olabilir Bu yüzden o dizilimdeki mevkisi pekte önemli değil gibi geldi bana
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kapanan takımlara karşı Q7'nin etkinliğini bir haylı kısıtlar bence ama Quaresma'nın tek başına neler yapabileceğini de biliyoruz. Kanattayken bunları bir yere kadar yapabiliyordu. Çizgiden destek gelmeyince yorulduğuyla kalıyordu adam. Bu taktikle hem Almeida'nın indireceği toplarla etkili olur hem de kendi bireysel çabalarıyla gibi geliyor düşündükçe.

Mesaj Yetkileri