1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Stoch'un gerçekte attığı gibi goller atmaması. Oyunda farklı şekilde oynatarak her oyuncudan farklı verimler alınabilir, oyun bu adı üstünde ama oyuncunun genel özelliklerini de yansıtsın.

Dia'ya 25 gol attırdım mesela ve gollerin çoğunu rakibi hızıyla ekarte edip, kaleciye karşı karşı kalarak attı, attığından fazlasını da kaçırdı tabi.
    Mesela oyunun ilk sezonunda kac sut cekmis, kac gol atmis ve kac dakika oynamis Stoch?

Ek: Yukarida soylemek istedigim, Stoch'un gercekte attigi gollerden daha basit golleri oyunda atmasi ile ilgiliydi. Gercekte o basit golleri atmamasi ama oyunda atmasi sizin basariniz ama gercekte attigi golleri atamamasi arastirmanin basarisizligi. Dogru mu anliyorum?

Bence ikisi de arastirmanin basarisizligi olabilir. Stoch'un basit golleri gercekte atmamasi, diger oyuncularin Stoch'u pozisyona sokabilme becerisinin fazla olmasindandir. Veya belki Stoch'un ceza alani icine kosulari zayiftir. Ama oyunda Stoch'u pozisyona sokabiliyorlar demek ki. Bunlardan da bahsedelim bence.

Bu basliklarin en buyuk dezavantaji, herkesin yukseltme istemesi. Kritik yapma konusunda zayif kalinmasi. Bu kritigi yapmanin da bizim ustumuze yikilmasi. Biz bu kritigi yapip, baska ozellikleri dusurdugumuzde de bu ozellikler neden dusuruldu sorulari cikiyor ortaya.

Bu arada bu sezon Stoch sutlarinin %12'sini gole ceviriyor. Benim bir oyunumda %14, digerinde %9 ilk sezon. Tabii sizler %1-%2 gibi bir oranla karsi karsiya kaliyorsaniz tekrardan dusunmek lazim bazi seyleri.
    Last edited by perpetua : 02.Şubat.2012 at 17:14

Mesaj Yetkileri