1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Threaded View

Cool

GALATASARAY Futbol Klübü A.Ş Başkanı Ünal AYSAL İle Görüşme Yapan GALATASARAY Klübü Futbol Teknik Direktörü NEJAT BABA Görüşme Sonrasında, Basına Açıklamalarda Bulundu.
    Sezon Boyunca Sessizligini Koruyan NEJAT BABA Takımın Peformansından Memnun Oldugunu. Baskanında Sezon Boyuncan Herzaman Yanında oldugunu Söyledi.

Basın : Başkanla Hangi Konu Hakkında Görüşdünüz ?

NEJAT BABA : Başkanımızla Sezon Değerlendirmesinde Bulunduk. Sezon Başında Yapdığımız Ve Yapacağımız Transferler'e Değindik.

Basın : Sezon Başında Transfer Ettiğiniz Oyuncular Ve Giden Oyuncular Hakkında Bir Değerlendirmede Bulunurmusunuz?

NEJAT BABA : Öncelikle Sattığımız Oyunculara Bu Zamana Kadar Klübümüz Adına Verdigi Üstün Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Eder Ve Kariyerinde Başarılar Dilerim.
    Gönderdiğim Oyuncularla Aramda Kişisel Ve İletişimsel Hiçbir Sorun Yokdur. Sportif Açıdan ve Finansal Açıdan Uygun Gördüğümüz İçin Gönderdik.
    Transfer Ettiğimiz Oyunculardan Memnunum Hiç Biri İle Sorun Yaşamadım.. Tabiki Sistemimize Uymayan Oyuncu Olabilir Bu Oyuncularla Yollumuzu Ayırmamız Gayet Normal.
    Şuan Herşey Çok İyi Gidiyor 2de 2 Yapdık Bize İnanmayanlarda Nekadar Ciddi Olduğumuzu Anladı Biz Başarı Burdayız.. İnşallah Birlik Beraberlik İçinde Daha Üstün Başarılara İmza Atarız.

Basın :Johan Elmander'in Performansını Neye Bağlıyorsunuz?

NEJAT BABA : Elmander Tecrübeli,Kaliteli Bir Oyuncumuz. Yüksek Performansını Sisteme Uymasına Ve Antremanlardaki Çalışma İstedigine Bağlıyorum.
    Bunu Sahaya Yansıttı Ve Gol Kralı Olarak Çok Başarılı Bir Sezon Geçirdi.

Basın : Servet Çetin Performansını Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

NEJAT BABA : Servet Çetin Sezonun Defans Yükünü Çeken Oyuncularımızın Başında Geldi. Performansından Çok Memnun Kaldığımı Hatta Bukadar Üstün Performans Sergileyeceğini Tahmin Etmedigimi
    Söylemeden Geçemeycem.

Basın : En zevk Aldığınız Maç Hangisi?

NEJAT BABA : En zevk Aldığım Maç 4-3 Kazandığımız Trabzon Maçı Öne Geçdik Sonra Geriye Düşdükçe Gol Attık Ve Kazanmayı Başardık Bu Maç Çok zevk Aldığım Ve Beni Gerçekden Heycanlandıraran Maçlardan Oldu.

Basın : Hayal Kırıklığına Ugradığınız Maç Hangisi?

NEJAT BABA : Mersin İdman Yurdu Maçı 3 - 1 Yenildiğimiz Maç. Bukadar Kötü Bir Performans Beklememişdim Takımımdan. Maçda iyi Oynayıp Hat-rick Yapan Mersin İ.Y. Oyuncusu M. Asamoah' ı Tebrik Ederim.

Basın : Nerdeyse Bütün Oyuncularınıza Ciddi Talipler Var Bunu Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

NEJAT BABA : Oyuncularımıza Ciddi Taliplerde , Tekliflerde Olabilir Bu Gayet Normal Çok İyi Bir Sezon Geçirdik. Klübün Fenaatları Adına Her Teklif En iyi Şekilde Değerlendirilecekdir.

Basın : Servet Çetin Sakatlandıkdan Sonra Forma Verdiğiniz İsaac Vorsah Peformansını Beğendiniz Mi?

NEJAT BABA : Servet Play-Off Maçları Öncesi Çok Kötü Bir Sakatlık Yaşamışdı. Vorsah İçin Forma Giyme Şansı Doğdu. Vorsah Çok İyi Bir şekilde Formanın Hakkını Vererek Oynadı.
    Genel Olarak Vorsah' ın Peformansından Memnun Kaldım Dogrusu.

Basın : Taraftarlar Sizi Çok Sizi Çok Sevdi,Onlara Burdan Vermek İstediğiniz Bir Mesaj Varmı?

NEJAT BABA : Evet Var. Her Zaman Yanımızda Olmaları Gerekir Gücümüze Güç Katmamız Ve Sahadaki Cehennemi Rakipimize Yaşatmamız için.

Basın : Başarılı Bir Sezon Geçirdikden Sonra 2. Sezona Giriş Yapıyorsunuz. Hangi Mevkilere Transfer Düşünüyorsunuz?

NEJAT BABA : Evet Bu sezon 2 / 2 Yaparak Başarılı Bir sezon Geçirdik. Her Mevkide Alternatifli Bir Kadro Kurmak İçin Transfere Yoğun Çaba Harcayıp Takımımızı Bol Alternatifli Daha Kaliteli Bir Kadro Kuracağız.

Basın : 2. Sezonda Hedefleriniz Neler?

NEJAT BABA : Tabiki Şampiyonlar Liğinde Başarılı Olmak. Avrupa Konusunda Eksiklerimiz Olacakdır Mutlaka Bunları Görüp Eksiklerimizi Kapattıkdan Sonra Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Olmak Tek Hedefimiz Şuan için

Basın : Son Olarak Söylemek İstediğiniz Birşey Varmı?

NEJAT BABA : GalataSaray EFsanesi Yaşayacak Herzaman Her Yerde.
    Last edited by Gratel : 02.Şubat.2012 at 19:37

Mesaj Yetkileri