Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 63.64%
  • Berabere biter

2 18.18%
  • Mersin İ.Y. kazanır

2 18.18%
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: [24. Hafta] Beşiktaş - Mersin İ.Y.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet şimdi Quaresma'yı savunanları görmek istiyorum. Kalitesini, kişiliğini bir kez daha belli etti. Muhtemelen para cezası alacak ve sezon sonu umuyorum tasını tarağını toplayıp defolup gidecek. Resmen sinirden beynime kan oturdu bu kadar bencillik bu kadar sorumsuzluk olamaz. Daha neler neler yazmak istiyorum ama durduk yere ceza yemeyelim forumda şimdi. Ya sabır diyorum başka da bir şey demiyorum!

SEN BUSUN QUARESMA! ADIN VAR BAŞKA DA BİR ŞEYİN YOK! DEFOL GİT!
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Evet şimdi Quaresma'yı savunanları görmek istiyorum. Kalitesini, kişiliğini bir kez daha belli etti. Muhtemelen para cezası alacak ve sezon sonu umuyorum tasını tarağını toplayıp defolup gidecek. Resmen sinirden beynime kan oturdu bu kadar bencillik bu kadar sorumsuzluk olamaz. Daha neler neler yazmak istiyorum ama durduk yere ceza yemeyelim forumda şimdi. Ya sabır diyorum başka da bir şey demiyorum!

SEN BUSUN QUARESMA! ADIN VAR BAŞKA DA BİR ŞEYİN YOK! DEFOL GİT!
    Bugün için söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Savunulacak hiçbir şey yok. Yazıklar olsun ki ona, böylesi önemli bir derbi maçı öncesi takımı sabote etti. Resmen suistimaldir bu, başka bir şey değil. Ağır ceza verilmesi lazım.

Tayfur Hoca'nın da şu takıma ağırlığını hissettirmesi gerekiyor artık. Sazı eline almalı bir an önce. Takım çok kötü futbol oynuyor, sorumsuzluk had safhada. Bugün bir Fernandes'in yokluğunda nasıl top çıkaramadığımızı, yaratıcılığın olmadığını gördük. Böyle gitmez artık. Sezon sonu playoffa öylesine girmek istenmiyorsa gereken yapılacak, takımın menfaati doğrultusunda ne karar alınması gerekiyorsa alınacak. Hiç kimse Beşiktaş'tan üstün değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bugün için söylediklerinde sonuna kadar haklısın. Savunulacak hiçbir şey yok. Yazıklar olsun ki ona, böylesi önemli bir derbi maçı öncesi takımı sabote etti. Resmen suistimaldir bu, başka bir şey değil. Ağır ceza verilmesi lazım.

Tayfur Hoca'nın da şu takıma ağırlığını hissettirmesi gerekiyor artık. Sazı eline almalı bir an önce. Takım çok kötü futbol oynuyor, sorumsuzluk had safhada. Bugün bir Fernandes'in yokluğunda nasıl top çıkaramadığımızı, yaratıcılığın olmadığını gördük. Böyle gitmez artık. Sezon sonu playoffa öylesine girmek istenmiyorsa gereken yapılacak, takımın menfaati doğrultusunda ne karar alınması gerekiyorsa alınacak. Hiç kimse Beşiktaş'tan üstün değildir.
    Abi sorun bir tek Fernandes olsa sevineceğim vallahi. Ama tek sorun o değil ki. Bizim sistem kanatlar üzerine. FM üzerinden konuşayım; DR ve DL'deki oyuncular, AMR ve AML'deki oyunculara sürekli destek olmasını gerektiren bir sistemde oynuyoruz. E bizim takımdaki backlar iş yapmıyorki. Çok sorun var çok. Ve düşünüyorum da bu zamana kadar Demirören'in yaptıklarını, bu sorunların çözüleceğini hiç sanmıyorum. Adam futbolun f'sini bilmiyor.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri