Gelenin geçenin yendiği takımlara puan kaybetmek gerçekten sinir bozucu ve bunu adet edindi bizim takım.Üstüne bir de rakiplerle puan farkını kapatma şansını geri çevirme eklenince daha bir sinir bozucu oluyor.

İlk 11'leri gördüğümde Hilbert'in sakatlığının sona ermesine çok sevinmiştim.Sakatlığının tekrar nüksetmesine de bir o kadar üzüldüm.Eksikliğini çıkar çıkmaz hissettik yine.Yıllardır bu taraftara Ekrem'i bekte seyretme eziyetine katlandırmada emeği geçen kim varsa yazıklar olsun.Üstüne bir de İsmail sakatlandı tam oldu.Bu sakatlıklardan çektiğimiz yeter artık.Vallahi yeter billahi yeter.

Fernandes'in yokluğunda ortasahada organize olmakta çok sıkıntı çektik.Zaten çok saçma bir hücum hattımız var.Üstüne ortasahada organizasyonu sağlayacak bir adam olmayınca ilk yarı boyunca Edu'nun maçın başında şansa bulduğu pozisyon haricinde pozisyon bulamadık.Üstüne Ekrem'in adamını kaçırması ve Toraman'ın adamını takip edememesi gibi bireysel hatalar yüzünden geri düşünce işimiz Allah'a kaldı.Nurullah hoca ikinci yarıya savunmayı iyice güçlendirerek akıllıca bir hamle yaptı.Kapanan takımlara karşı elimizin kolumuzun bağlandığını bilmeyen kalmadı.Böylece iyi kitlediler bizi ve maçı kazandılar.Mersin İ.Y.'na tebrikler.

Maçın başında Edu yakaladığı net fırsatı değerlendirse belki maç farklı olabilirdi.Bizi böyle kazma adamlara mecbur bırakan yönetim ve teknik heyete çok kızgınım.Quaresma'nın alternatifi Edu mu olur Allah aşkına.Quaresma desen ayrı bi dünya.Takımın yıldız oyuncusu sakatlanıyor ve ülkesine gidip kilo alarak dönüyor.Bu kadar mı vurdum duymaz,bu kadar mı profesyonellikten uzak olunur arkadaş.Bu kadar mı sahipsiz olur bir takım arkadaş.Çıldırmamak elde değil.Başkan gitsin rakibimizim problemleriyle uğraşsın zaten.Başkanından oyuncusuna bir sürü arızaya sahibiz gerçekten.

Bu havada bayan taraftarların bu kadar çok sayıda olacağını beklemiyordum doğrusu.Maç boyunca tezahuratlarını eksik etmediler sağolsunlar ama çoğu zaman gereksiz tezahuratlar da yaptılar.Bu kadar yanlışın arasında onlara çok da kızamıyorum doğrusu.